Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

gunaydinnnnnnnnnnnn ...
egemcigim dukkani acmissin ;erkencisin canim :jeyyar:a.s.
hadi sizde uyaninnnnnnnnnn kizlar ...
Guzel bir hafta diliyorum hepimize a.s.

Günaydınlar arkadaşlar,gribe yakalandım ama günden güne iyileşiyorum çok şükür,kızlarımdan bulaştı ,onlar iyileşti bu seferde ben inanın şu an burnum yara oldu,ama ayaktayım yıkılmadım,bize hastalık lüks,anneler yatarak hastalık geçiremiyor,değilmi canlar.

ah canim gecmis olsun sana ve kuzularina :teselli:
hemen bir iksir yapip yolluyorum :jeyyar:cabuk iyilesin

hosgeldin kusum :1hug:
Bende yeni girdim eve ,badem gozlumu okuldan aldim geldim :asigim:

Amanda Aman kiyamam ben ona Büyüdüde okulami gidiyor!!! Eeeee ben basamak basamak ilerledigime göre Yigenimin Büyümesi cok dogal Öpppp onu kocaman Cadaloz Teyzosu icin!!! Şeniz

Senin Cilginin:lepi:

Günaydın cadı dostlarımŞeniz
çok işim var çoook
çok işim var çok,bugün kızımın 1de toplantısı var,akşama iftara misafirim var,yemeklerin bazıları hazır,sizlerde buyurun arkadaşlarŞeniz

Günaydin diyip Kacmak yokmusgamyoncuiremsu Immmm Tünaydinlar Cadalozlar Sanursam simdi Kacabilirimkaydirigubbakcemile3
Ayyy bende az degilim ama demiii!! Kocisime görüneyim geliyorum is yapiyor görsün beni

aktinyacigim kolay gelsin canim ...
cilginim az degilsin valla :roflol:
Ben burdayim nadiye ama kacmam lazim benim oglus uyurken bende biraz uyuyayim ...cok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…