Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Heyyyyyyyyyyttttt Cekilin bakem söyle yanasin yanima bi yoklama cekem!!!! Gidisim Suskun oldu emma Dönüsüm Adim gibi Muhtesem oldu!!!! Artikimsi Aranizdayim Canimlarim Amanda Aman nasil özlemisim yaaaa!!!!!

Hepinize Ayri ayri kocaman Sariliyor Özlemle Kocaman Büüüüsbüyük Öpüyorum!!!
Yeniden Aranizda olmak cooook güzel bir Duygu!!!!
:eek::eek::eek:

Heyyyyyyyyyyttttt Cekilin bakem söyle yanasin yanima bi yoklama cekem!!!! Gidisim Suskun oldu emma Dönüsüm Adim gibi Muhtesem oldu!!!! Artikimsi Aranizdayim Canimlarim Amanda Aman nasil özlemisim yaaaa!!!!!

Hepinize Ayri ayri kocaman Sariliyor Özlemle Kocaman Büüüüsbüyük Öpüyorum!!!
Yeniden Aranizda olmak cooook güzel bir Duygu!!!!
:eek::eek::eek:

aman da aman kimler gelmis ;hosgelmis :asigim:eek:zledim seni cilginim Şeniz

66yxuy4lz6.jpg

w800.png

Günaydin Canimlarim Hayirli Sabahlar Diliyorum Hepinize Kolay gelsin!!!! Cumaniz Mübarek olsun!!! Yogunluklardayim Katilirim birazdan!!!

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Hayirli cumalar kizlar bende de ...:1hug:
sabah erken kalktigimdan bugun cok is yaptim carsiya ciktim geldim sonra pazara gittim ...
Evi derledim topladim ...
Simdi de oglusumu okuldan almaya gidecegim ...
vay bee bana :1shok:kaydirigubbakcemile2

Eveeeeet Yoklama Zamani Kim var kim yok bakiyim!!!
Aaaaaa olmuyor nerede bu Cadolazlarin tümü hani hani nirdesiniz bakiyim!!! Ezbuz vardi sonrama Adivarim vardi Sonrama Cizgimden Cikarmayin Cadalozu vardigamyoncuiremsu

Ayvenur Cadalozum Yogun Fuar Satolarinda biline:1closedeyes:
Batlatsen Sarkimizi Nolur Banu yingemin Kulaklarini Titretsek Azer Misalikaydirigubbakcemile3

Eveeeeet Yoklama Zamani Kim var kim yok bakiyim!!!
Aaaaaa olmuyor nerede bu Cadolazlarin tümü hani hani nirdesiniz bakiyim!!! Ezbuz vardi sonrama Adivarim vardi Sonrama Cizgimden Cikarmayin Cadalozu vardigamyoncuiremsu

Ayvenur Cadalozum Yogun Fuar Satolarinda biline:1closedeyes:
Batlatsen Sarkimizi Nolur Banu yingemin Kulaklarini Titretsek Azer Misalikaydirigubbakcemile3

ahh sorma cilginim kimse ugramaz oldu buralara :çok üzgünüm:..yakinda kapiya kilit vuracagiz haberleri yoksenağlama

Güzel Bir Hafta Sonu Diliyorum Cadalozlar!!!!!
Ana Kralicem Ne olacak Bu depüsüklerin Hali:1closedeyes: Kaynar Kazanami Atsak Ne!!! Ramazan Dolayisi ile Ihmallikmi diyelimcokacimcoook Evet evet olabiler!!!!

Nadiye Canim Hosgeldin Aramiza Ismini Cadalozlara Kayit ettim Süpürgeni nereye Gönderelim Hayatim:lepi:

Egem Iyiki varsinyerimseniben

X