- 21 Temmuz 2006
- 9.312
- 21
- 45
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Merhaba fıstıklar bende geldim çeneniz düşmüş ben yokken:dilcikar:. Eminim benden sonra günlerce kimse konuşmaz. Ben olunca burda kimse olmuyor. Kimse oluncada ben olmuyorumkaydirigubbakcemile3. İki lafın belini kıralım azcık:mymeka:. Adıvar hayırdır nereye gidiyorsun. Yerin hemen belli olur kuşum:çok üzgünüm:. Güle güle git gel.
aferin hep boyle devam edin :mymeka:ben yazmasam kimse yazmiyor :mymeka:
Hayirli ramazanlar ,kustum hepinize ...
oglusum bugun anaokuluna basladi , bir hayir olsun demiyorsunuz :mymeka:
:1shok: hayretler icerisindeyim ...Benden baska msj yazan cikmis :1shok::1rolleyes:
Selam guzeller ...bu okul isi beni yikti :bbo:,uykusuzum yaaakafamçokkarıştı
yazdık tabii:dilcikar:
seneye ne yapıcaksın zepp selim mert ilkokula başlayacak
diğer yakışıklıda kolunda hepten uykusuz geceler seni bekliyor
olacak sanırım :teselli:
yok daha ilkokula cok canim selim su an 3 yasinda ...
Ama seneyede yine anaokula gider bakalim napacagiz ...halim harap valla :çok üzgünüm:
kızlar cümleten selam.a.s.zeepim buralardayım kuşum.ama pek fazla giremiyorum.belki bahsetmişimdir ben bir fuar şirketinde çalışıyorum.ve yerleşim planlarını çiziyorum.buaralarda fuar dönemi ve çok yoğun oluyorum birtanem.aklım sizde ama herzaman kaçamıyorum.pat diye biri geliyo:jeyyar: buarada selimciğimin okul işini bukadar takma bitanesi inan bana bunlar tatlı yorgunluklar okula başlayınca ondaki değişimleri görünce memnun olacaksın.öğrendikleri karşısında sevineceksin.ve bu ikiniz içinde iyi olacak özellikle senin bu döneminde oyüzden olumlu düşün olurmu.benimkide bu sene ortaokula başlıyor bakalım neler olacak.umarım herşey çok güzel olur.yerimseniben bende çılgınımı çok özledim gelsin artık arada birde olsa varlığını hissetmek güzel oluyordu.çılgınımm çık ortayaa:1hug:
herkezi kocaman öpüyorum ve sizi çok seviyorum bütün cadoşlar.ŞenizŞenizŞeniz