Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Merhaba fıstıklar bende geldim çeneniz düşmüş ben yokken:dilcikar:. Eminim benden sonra günlerce kimse konuşmaz. Ben olunca burda kimse olmuyor. Kimse oluncada ben olmuyorumkaydirigubbakcemile3. İki lafın belini kıralım azcık:mymeka:. Adıvar hayırdır nereye gidiyorsun. Yerin hemen belli olur kuşum:çok üzgünüm:. Güle güle git gel:eek:.

kaydirigubbakcemile5:) iste geldim burdayim kaydirigubbakcemile2
cok sicak yaa burasi poffffffffffff!!:CüvCüv:

çukulata nerde ben oradaaakaydirigubbakcemile5 çok takipçi gördüm kendimi :roflol:

hayırlı cumalarr kıslarrra.s.

aferin hep boyle devam edin :mymeka:ben yazmasam kimse yazmiyor :mymeka:
Hayirli ramazanlar ,kustum hepinize ...
oglusum bugun anaokuluna basladi , bir hayir olsun demiyorsunuz :mymeka:

aferin hep boyle devam edin :mymeka:ben yazmasam kimse yazmiyor :mymeka:
Hayirli ramazanlar ,kustum hepinize ...
oglusum bugun anaokuluna basladi , bir hayir olsun demiyorsunuz :mymeka:

Zep günaydın küstürdük senide haklısın kimsecikler yok
ama küslük uzun sürmesin olurmu affettiririz biz kendimizi:asigim:
selim mert okula başladı demek hayırlı olsun hihoyyyt
selimciğim okul hayatanda başarılar diliyorum gerçi anaokulu ama olsun
benimde bütün yiğenlerim bugun başladı hepside aynı yere başladı öğretmenlere kolaylıklar diliyorum okulu yıkmazlarsa iyidir kaydirigubbakcemile3

Tünaydın arkadaşlar,
zepp canım selime yeni başladığı okul hayatında başarılar dilerim,sanada kolay gelsin arkadaşım,
benimde büyük kızım bire başladı teyzesi,bugün oda çok heycanlıydı,beraber okuluna gittik sınfıfnda birlikte biraz oturdum,ve onu arkadaşlarıyla bırakıp,okuldan ayrıldım,hep tanıdığı arkadaşları ile birlikte olacağı için zorluk çekiceğini sanmıyorum,ilk ramazan gününüzde hayırlı olsun.

Herkese merhaba hayırlı haftalar hayırlı ramazanlar.

Zepp canım hayırlı uğurlu olsun. Oğluş okullu oldu hee sen görürsün .. bundan sonra. :roflol:

Benimde dişim ağırıyor sen bana neden geçmiş olsun demiyorsun:mymeka:

HERKEZE SELAM.Yagmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayiniz Mübarek olsun kızlar.
zeepim oğluşuna ve sana hayırlı olsun okul hayatı.dilerim ALLAH çocuklarımızı en güzel yerlerde sağlıkla görmeyi nasip etsin bizlere.hepinizi koskocaman öpüyorum.sevgiyle kalın.

Dikkat dikkat kayıp aranıyor yahu nerlerdesiniz be :mymeka:
e bunun kışıda var o zaman görürsünüz siz in cin top oynuyor topicte :dilcikar:

:1shok: hayretler icerisindeyim ...Benden baska msj yazan cikmis :1shok::1rolleyes:

Selam guzeller ...bu okul isi beni yikti :bbo:,uykusuzum yaaakafamçokkarıştı

:1shok: hayretler icerisindeyim ...Benden baska msj yazan cikmis :1shok::1rolleyes:

Selam guzeller ...bu okul isi beni yikti :bbo:,uykusuzum yaaakafamçokkarıştı

yazdık tabii:dilcikar:
seneye ne yapıcaksın zepp selim mert ilkokula başlayacak
diğer yakışıklıda kolunda hepten uykusuz geceler seni bekliyor
olacak sanırım :teselli:

yazdık tabii:dilcikar:
seneye ne yapıcaksın zepp selim mert ilkokula başlayacak
diğer yakışıklıda kolunda hepten uykusuz geceler seni bekliyor
olacak sanırım :teselli:

yok daha ilkokula cok canim selim su an 3 yasinda ...
Ama seneyede yine anaokula gider bakalim napacagiz ...halim harap valla :çok üzgünüm:

kızlar cümleten selam.a.s.zeepim buralardayım kuşum.ama pek fazla giremiyorum.belki bahsetmişimdir ben bir fuar şirketinde çalışıyorum.ve yerleşim planlarını çiziyorum.buaralarda fuar dönemi ve çok yoğun oluyorum birtanem.aklım sizde ama herzaman kaçamıyorum.pat diye biri geliyo:jeyyar: buarada selimciğimin okul işini bukadar takma bitanesi inan bana bunlar tatlı yorgunluklar okula başlayınca ondaki değişimleri görünce memnun olacaksın.öğrendikleri karşısında sevineceksin.ve bu ikiniz içinde iyi olacak özellikle senin bu döneminde oyüzden olumlu düşün olurmu.benimkide bu sene ortaokula başlıyor bakalım neler olacak.umarım herşey çok güzel olur.yerimseniben bende çılgınımı çok özledim gelsin artık arada birde olsa varlığını hissetmek güzel oluyordu.çılgınımm çık ortayaa:1hug:
herkezi kocaman öpüyorum ve sizi çok seviyorum bütün cadoşlar.ŞenizŞenizŞeniz

yok daha ilkokula cok canim selim su an 3 yasinda ...
Ama seneyede yine anaokula gider bakalim napacagiz ...halim harap valla :çok üzgünüm:

Günaydın hihoyyyt

daha 2 senesi var demek eğer memnun kalırsan seneyede gönderirsin zep
zaten sonrası mecburiyete giriyor okul öncesi diye gamyoncuiremsu
Allah bir kolaylığını verir zep şimdiden düşünme :teselli:

kızlar cümleten selam.a.s.zeepim buralardayım kuşum.ama pek fazla giremiyorum.belki bahsetmişimdir ben bir fuar şirketinde çalışıyorum.ve yerleşim planlarını çiziyorum.buaralarda fuar dönemi ve çok yoğun oluyorum birtanem.aklım sizde ama herzaman kaçamıyorum.pat diye biri geliyo:jeyyar: buarada selimciğimin okul işini bukadar takma bitanesi inan bana bunlar tatlı yorgunluklar okula başlayınca ondaki değişimleri görünce memnun olacaksın.öğrendikleri karşısında sevineceksin.ve bu ikiniz içinde iyi olacak özellikle senin bu döneminde oyüzden olumlu düşün olurmu.benimkide bu sene ortaokula başlıyor bakalım neler olacak.umarım herşey çok güzel olur.yerimseniben bende çılgınımı çok özledim gelsin artık arada birde olsa varlığını hissetmek güzel oluyordu.çılgınımm çık ortayaa:1hug:
herkezi kocaman öpüyorum ve sizi çok seviyorum bütün cadoşlar.ŞenizŞenizŞeniz

ayvem şarkılarıa hasret kaldım işlerin hafiflet ve hemen gel kaydirigubbakcemile

bu arada çılgının en son laptopunda bir problem vardı yanlış hatırlamıyorsam umarım
halletmiştir.ee diğer cadılarda yookk:eek:

X