• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyonu bir kez yendim şimdi anksiyete + depresyonu da ilaçsız yenebilir miyim?

Elittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
696
59
53
İstanbul
Selam arkadaşlar
aslında sorum çok kısa internetten bir çok yoruma baktım bende çok ciddi olmayan bi tramva sonrası kaygı bozukluğu ve depresyon başladı 20 gün önce bazı günler delireceğeimi zannediyordum zamanla bunu kontrol etmeyi çeşitli yöntemlerle üstesinden gelmeyi öğrendim ama gün içinde özellikle sabahları uyanınca aşırı umutsuzluk hayattan soğuma dehşet güvensizlik hissediyorum bunların hepsi tramva sonrası oluştu zamanla azalmakta gibi sankii ya da alıştım mı bilmiyorum. sorumsa şu: ilaç kullanımına başlamayı düşnüyorum ama bırakması çok sorun oluyoormuş artık bu yorumlardan o kadar etkilendim ki ilaç içince çok huzursuz oluyorum ilacım citoles ve 4 yarım aldım bırakayım mı bilmiyorum zamanla iyileşir mi yoksa elimde olmayan kaygılar mı kullanmazsam takıntıalarım artar mı çok kararsızım tecrübesi olanlar yadım edebilir mi duacınız olurum.

valla ben hala yenemedim. eskiden gitmiştm dr a antidepresanlar daha beter etti. ilacıda dr uda bıraktım. yanlıs biliyorum ama...
hala aynıyım ilerliyor gittikce. hele o takıntılar obsesef bozukluk... karabasanlar... kafayı yemek üzere oluyor insan... ufak seylerle mutlu olmaya çalış, cevreni mutsuz etme. ağlamaktan korkma ama abbartma. dünya herkese var ve herkese zor... bunu da unutma.

ama sen millete bakma kesinlikle kullan alısması zor oluyor bırakması değil. bende dr düşünüyorum zaten aklımı kacırmadan.

Son düzenleme:
keşke kurtulanlar tavsiyelerde bulunsa öyle bi haldeyim ki her yerden deva arıyorum ama herşey olumsuz ne kadar dirensem de kullanma kararı aldım işte artık daha mı iyi daha mı kötü olurum Allah bilir. allah hepimize şifa versin :(

Maalesef canim benim hic ilacsiz gecmiyor.
32 yasindayim 3 er aylik 3 tedavim oldu
Anksiyete had safhada ve panik atakta var.
Bazen aklimi kacirmaktan bile korkuyorum
Benim kendimi teskin etme kabiliyetim yok.
Yemez icmez kusar hale geliyorum. 15 gundur
Lustral a basladim. Anca etkisini biraz gosteriyor.
Dr a gore tedavieri kisa kestigim icin tekrarliyormus.
15 yildir ara ara yasiyorum bunlari. Benim ilacsiz gecmiyor.
Basarabilen varsa ne mutlu. Gecmis olsun.

İlaç içiyordum tahminen bi 2-3 ay öncesine kadar.
Kendi kendime bıraktım. İlk bırakınca biraz zorlandım ama inat ettim.
Anksiyete hastasıyım.
Şikayetlerimin %80'ini kendi kendime azalttım hatta bitirdim.
Gerçekten çok kötü günler geçirdim ama şimdi çok şükür iyiyim...

Sana tavsiyem kafanı dağıtacak şeyleri belirleyip uygulamak...
Çok geçmiş olsun. Halini ancak senin gibiler anlar. :50:

Back