Gebeliğe Hazırlık Depresyondym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal porsuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
278
98
13
26
Kızlar ben çok yiyorm günde iki üç ekmek 4 tabak yemek ama inanın kilo alamyrm 47 den 42 ye düştüm bu kadar yememe rağmen kilo verdim bu hamile kalmama engel diye korkyrm aglyrm durmadan

Kilo unsuru çok etki etmiyor bence etrafımda çok zayıf olup ikiz doğuran çok kilolu olup hamile kalan cok insan var bilemedim. Önemli olan bağışıklığın

Kilo unsuru çok etki etmiyor bence etrafımda çok zayıf olup ikiz doğuran çok kilolu olup hamile kalan cok insan var bilemedim. Önemli olan bağışıklığın
Dahiliye gittim bunun için kan aldılar pazartesi sonuç cikack bilmyrm nolck

Kızlar ben çok yiyorm günde iki üç ekmek 4 tabak yemek ama inanın kilo alamyrm 47 den 42 ye düştüm bu kadar yememe rağmen kilo verdim bu hamile kalmama engel diye korkyrm aglyrm durmadan
Bense öyleydim eczaneden vita sure diye bi çocuk takviyesi aldım suan kilo vermeye calsyorm

Yengem çok zayıf minyon biri zaten ama 3 çocuğu var hatta hamileyken karnı bile düzgün sismiyor doktor iç karnın geniş demiş. Gülüyordu çapım ne ki iç karnim ne kadar geniş olabilir diye. Sen dua et ve sağlıklı beslenmeye dikkay doktoruna danış psikolojini iyi tut çoğu şey psikolojik zaten.

Aynen canım inşallah olur ya

Bu konuda kadın doğum uzmanınızın fikrini almaktan çekinmeyin. Eğer bu kilonun doğum için normal bir kilo olduğunu belirttiyse kendinizi kötü hissetmenizi gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…