- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi Bal porsuk
-
Dahiliye gittim bunun için kan aldılar pazartesi sonuç cikack bilmyrm nolckKilo unsuru çok etki etmiyor bence etrafımda çok zayıf olup ikiz doğuran çok kilolu olup hamile kalan cok insan var bilemedim. Önemli olan bağışıklığın
Bense öyleydim eczaneden vita sure diye bi çocuk takviyesi aldım suan kilo vermeye calsyormKızlar ben çok yiyorm günde iki üç ekmek 4 tabak yemek ama inanın kilo alamyrm 47 den 42 ye düştüm bu kadar yememe rağmen kilo verdim bu hamile kalmama engel diye korkyrm aglyrm durmadan
Peki kaç kilo aldinBense öyleydim eczaneden vita sure diye bi çocuk takviyesi aldım suan kilo vermeye calsyorm
Nasıl sağlıksız canım anlamadmSağlıksız beslendiğinizin farkındasınızdır umarım
Günde 2-3 ekmek meselaNasıl sağlıksız canım anlamadm
15 kilo suan 60 kiloya dayandm 59la hamile kaldmPeki kaç kilo aldin
Hamilesin şuan yani peki nasıl kilo aldin önceden kaç kiloydun15 kilo suan 60 kiloya dayandm 59la hamile kaldm
Aynen canım inşallah olur yaYengem çok zayıf minyon biri zaten ama 3 çocuğu var hatta hamileyken karnı bile düzgün sismiyor doktor iç karnın geniş demiş. Gülüyordu çapım ne ki iç karnim ne kadar geniş olabilir diye. Sen dua et ve sağlıklı beslenmeye dikkay doktoruna danış psikolojini iyi tut çoğu şey psikolojik zaten.
Yememem mi lazım canım ne yemem lazmGünde 2-3 ekmek mesela
Yengen kaç kilo pekiAynen canım inşallah olur ya
İnşallah canım bende yeni kimyasal gebelik geçirdim rabbim boş bırakmaz nasipse KucağımıziAynen canım inşallah olur ya
İnşallah canım kaç aylık evlisinİnşallah canım bende yeni kimyasal gebelik geçirdim rabbim boş bırakmaz nasipse Kucağımızi 🕊
8 aylik evliyimİnşallah canım kaç aylık evlisin
Yeni evlisn cnm daha8 aylik evliyim
EvetYeni evlisn cnm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?