Karatay protein ağırlıklı beslenme dimi herkes önerio ama zor gibi işteBen yine Karatay diyeceğim ama dinleyen olursa
Canm obezite cerrahisi düşün o zaman sen bi araştır derimDiyet yapamıyorum işte başlıyorum tekrar bırakıyorum bi türlü başaramadım kilo vermeyi kendime engel olamıyorum
Hayır kesinlikle öyle degil. Sadece karalayan on yargı var . Tam bilinmiyor . Bildiğin türk mutfağı. Ama sadece zararlı karbonhidrat yok. Ben de diet yapamazdım ta ki 1hafta kendime söz verdim ve bu bi hafta2,5ay devam etti . Ve de peşinden incelme kilo kaybi değil incelme .....Karatay protein ağırlıklı beslenme dimi herkes önerio ama zor gibi işte
Bana göre bi insan keratayı denemeden cerrahi müdahalerle dengesini bozmamali.Canm obezite cerrahisi düşün o zaman sen bi araştır derim
Tüp mide yada mide baypası oluyorsun ona doktor karar veriyor ameliyat yaniObezite cerrahisi nasıl bişe duymadım daha önce
Canm zaten türk mutfağı yiyoruz biraz açsan nasıl başardın incelmeyiBana göre bi insan keratayı denemeden cerrahi müdahalerle dengesini bozmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?