• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayım

Alfabeaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
8
4
1
29
Merhaba şu aralar hayatımdan hiç memnun değilim bunun sebebi de fazla kiloların kilo vermek istiyorum ama bi türlü başaramıyorum 20 yaşındayım ve 86 kiloyum kilo veremediğim için bunu kendime sıkıntı ediyorum ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım diyete başlıyorum ama yine bırakıyorum irademe bi türlü hakim olamıyorum çok çaresizim

Bende diyete başlayıp sonra pes edenlerdenim canım tiroid hastasıyım ben kilo zor veriyorum sıkıntı yapma ben artık takmıyorum napalım bizde tombik tombik yaşarız herkes zayıf olursa L xl kıyafetleri kim giyecek :-)

Ben yine Karatay diyeceğim ama dinleyen olursa :110::KK53:

Diyet yapamıyorum işte başlıyorum tekrar bırakıyorum bi türlü başaramadım kilo vermeyi kendime engel olamıyorum

Evet onu bende araştırdım ama zor bi diyet gbi aslına bakarsanız bu yüzden terkedildim ve ödüm kopuyor bi yerde karşılaşırsak diye beni bu halde

Karatay protein ağırlıklı beslenme dimi herkes önerio ama zor gibi işte
Hayır kesinlikle öyle degil. Sadece karalayan on yargı var . Tam bilinmiyor . Bildiğin türk mutfağı. Ama sadece zararlı karbonhidrat yok. Ben de diet yapamazdım ta ki 1hafta kendime söz verdim ve bu bi hafta2,5ay devam etti . Ve de peşinden incelme kilo kaybi değil incelme .....

Normalde zayıfladım ben 60 kiloya kadar düştüm sonra tekrar aldım çok hızlı kilo veriyorum aslında ama iradem çok zayıf başlayacam diyorum 1 gün bile değil 2 saat sonra tekrar bırakıyorum

Evet biraz anlatsan galiba birilerinin beni motivasyon etmesi lazım başarabileceğime inandırmaya lazım çevremdekilere zayıflayalım deyince dalga geçiyorlar

Hem dengeli beslenmeyle zayıflamaya yardımcı hem de kilolarından dolayı mutsuz özgüveni düşük insanlara yardım eden yaşam koçları var onlarla tanışıp kilo veren hem de fiziğiyle barışanları gördüm gerçekten faydalı olabiliyorlar

Kızlar KKda da grup var . Müsait olduğumda detaylı yazayım.

Bende araştırdım onları da bişe çıkmaz sanmıyorum kilo bekçisi var 3.300 TL istiyo üyelik

Ben lisede ünvde zayıftım ama nişanlandiktan sonra kilo almaya başladım. İlk doğumundan sonra diet yaptım resmen açıkladı gezdim . Evet kilo verdim ama bedenim çok değişmedi ve hasta oldum ve de yemeye başladığımda kilom eski haline döndü. 2.doğum sonrası tevafuken KKda Karatay dieting kısmına girdim ve kendime 1 hafta tanıdım. Bakalım nasıl bi beslenme diye başladım neler mi oldu?
-ilk hafta 3 kg(yag-odem) ve diğer haftalar 1,5 -2kg arasında yağ yakimi .
-1kupaya 5seker atan ben şimdi gr şeker girse çay icemem.
-çılgın gibi çikolata yiyen ben şimdi marketten alınan çikolata bisküvi kek ve yiyemem .içim almıyor artık onları yemek beni mutlu etmiyor.
-2,5ayda aç aç gezmeden doya doya 13kilo verdim 1,5yil oldu dieti bırakalı hala58 kilodayım.

Ama bu düeti iyi anlamak lazım iyice öğrenmek için de araştırmak lazım.

Back