• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayım

skie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1
0
86
Ankara
uzun zamandır çalışmıyorum kendimi hep mutsuz umutsuz hissediorum en ufak hastalıkla ilgili bişey olsa ölecem zannediyorum kanserim yada kötü hastalık var zannediyorum.vücudumda ara ara uyuşmalar oluyo psikolojik olduğunu düşünüyorum ama tek başıma mücadele edemiyorum 5 gün öncede erkek arkadaşım beni 1 den fazla aldattığını söyleyerek ayrıldı çok mutsuzum kendimi çok yanlız hissediyorum hergün bitecek diye umutla bekliyorum ama acım dinmiyo

aynı şeyLer ßendede oLuo wücudumda uyuşmaLar ws. 2 qün önce qece yatarken kaLßime kramp ßenzeri ßişey qirmesiyLe uyandım ama kramp deqiLdi koLuma we çeneme doqru yayıLdı we qeçti kafaya herşeyi çok takmaktan oLuo ßnm de 3 seneLik çıktıqım ßeni 12 kişiyLe aLdatmıştı ama emin oL unutuLuo ßen unuttum we artık ona karşı hiçßirşey hissetmiorum şuan o ßenim peşimde snde saßırLı oL o hatasını anLıcak we sana qeri dönücek ama sende ßurnunu sürt onun ßence yanLış ßişi yapmış..ßeLkide aLdatmamıştır ayrıLmak için ßahane aramıştır ama mrk etme yakında çıkar onun da kokusu ama ßence seni sewiodu we sayqı duyuodu yoksa ßöLe ßişeyi söLemezdi ßeLkide Sni daha fazLa üzmemek için ayrıLdı..herşeyin ßaşı zaman sadece ßekLe cnm..

canım umutsuzluga kapılma, onun gercek yüzünü görmüşsü daha iyi olmuş, hayatı zindan etme kendine, çık dısarı gez dolaş arkadaslarınla takıl yeni ortamlara gir , yeni hobiler edin, zamanını dolu geçir , evde boş oturursan sürekli bunları düşünür dahada psikolojin etkilenir

aynı ablam gibi bi dönemden geçiyorsun canım.o da uzun zamadır çalışmıyor fazla arkdaş çevresi de yok.sürekli evde.sonra evde otura otura vücudunu dinlemeye baslıo olmadık hastalıkalr çıkartıyor hastalık hastası oldu.tek çare oyalanacak bir sey bulmak.

Back