şimdi eşime üzülüyorum kendi kazdığı kuyuya düştü lösemi kalay bi hastaşık değil. nede olsa kızımın babası üzülüyorum tabii. sabah aradım durumunu sordum gayet sakin konuştu nasılsın dedi. ben de bizi düşünme bir an önce iileş dedim. haslında hayatı kararan o işsizde kaldı çalıştığı otele yeni müdür almışlar. bugün gidip oteldeki eşyalarını almak bana düştü.nede olsa hala evliyiz. şimdi görüştürmüyolarmış hastanede bana ihtiyacın olduğunda ara hmn gelirim daha ne yapayım üstüme düşeni fazlasıyla yaptım yapıyorumda yaparımda çünkü kızımın babası
:1no2::1no2::1no2::1no2:daha önce bi kaç yerde yazmıştım.
evliliğim bitmek üzere ben bitsin istemiyorum. bazen ağlamaktan bayılıp kalıyorum yerimde bazen hiç ağlayamıyorum. işe bile gitmek zor geliyor. özlüyorum o taş kalpliyi ben o kadar güzel hayatımız varken neden allahım neden... bazen eve gelip bana olan sevgisinin bitmediğini ama artık boşanmmaız gerektiğini falan söyleyip beni daha çok yıpratıp gidiyor.ertesi gün aradığımda düşmanmışım gibi davranıyor. inanın şu an ellerim uyuşuyor. bazen kendi kendime güçlü olmalıyoım diyorum ama olmuyo işte... kızımdan da ayrıyım sabahlara kadar uyuyamıyorum... allahımdan yardım istiyorum her gece.. kolaymı ya yuva yıkmak neden her ne olursa olsun (gerçi bizdeki neden sıkıldım evlilikden demesi beceremedim demesi) ne yapacam bilmiyorum.. yaşıyomuyum ölümüyüm onuda bilmiyorum sadece onu özlüyorrum yuvamın huzurunu geri istiyorum 5 yıl kolay değil ki birde 4 yaşında kızım var adam büyülenmiş gibi hiç bişey görmüyo gözü. bende kör olmuşum ondan başkası yok sanki dünyada[/QUSLM BENCE KENDİNİ YIPRATMA EŞİN BİTİRMİŞ ZATEN KAFASINDA SEN KENDİNİ ÜZDÜGÜNLE KALIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?