kaç yasındasın ılk erkek arkadasın mı bide ne kadar süredir beraberdiniz. neler yasadınız nasıl bi iilşkiniz vardı bilmiyorum ama ılk adımı atma hatta hiç taviz verme derim. yine de karar senin.
ask acısını atlatmanın en ıyı yolu ona daır var olan herseyı hafızandan ve gozunun onunden sılmektır.Merhaba arkadaslar.
ruh halim= hicbir seyden zevk almiyorum. Günlerce kışa hazırlık icin bir atkı örmüş ve takacagim gün biri onu yakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimle ayrildik. Terkedildim. Popomda 42 numara ayakkabi izi var..
7 gun oldu fakat bana bir asir olmus gibi geliyor. Her şey rüya gibiydi. Sonra birden uyandim. Net bi sebebi yok. Gündüzünde bulustuk güldük eğlendik ilgisinde hicbir azalma yoktu. Gece 1 2 gibi bana zarar vermek istemedigini birbirimizin kaderi oldugunu düşündüğünü beni ne kadar cok sevdigini ama herseyin daha iyi olmasi icin bunu yapmasi gerektigini soyleyerek benden ayrildi. Bir gün karsima cikacagina yeminler etti. Onu aramayacagimi soyledim oda bunu kabul etti. Sonra telefonu gulerek kapatalim kus kirhin olmayalim diye kahkaha atarak telefonu kapattik.
sonrasi..
sonrasinda. 7gunde 4 kilo verdim. Aglamadigim gun yok. Ilk defa aşık olmustum ve biterken bile guzeldi. Allaha her gece dua ediyorum. Tekbirkere bile aramadi. Msj atmadi. Cok icime kapandim. Tum arkadaslarimla gorusmeyi kestim.
Aci cekiyorum. Banhir bangir. Horul horul. Alev alev. Nasil tarif edilir bilmiyorum.
Lutfen yardim edin. Asla araramam msj atmam diyen ben suan whatsap son gorulmesine bakip bakip duruyorum.
Evlilik planlari yapiyoduk bensiz gecen her saniyesinde beni ozledigini soyluyodu. Bir anda böyle oldu.
Yardım eder misiniz?
Ne yapmaliyim..
Yani depresyon sebebi mi simdi bu?? Yasina veriyorum.. toyluguna.. tabi hic bir saglik sikintin yoktur senin.. hic baska bir derdin.. bunu da dert sanmissin.. haklisin.. biraz daha yillan akillan da pisman ol elalem icin uzuldugun her dakikana.. doktugun her damla goz yasina.. gencliginin tadina varacagin yerde, rabbim sana sihhat vermis bunun icin bile sevinecegin halde; sen bu en guzel zamanlarini evde kapat kendini zir zir agla.. Dusun bakalim kim kime kotuluk etmis?? Sevgilin mi sana; yoksa sen mi kendine..
Cok tesekkur ederim. Benden haber alabildigini sanmiyorum. Izdirap cektigimi düşündüğünü de. Problemim donmesinden ziyade ne olduğu. Cunku şuna emindim. Seviyordu.Erkekler asla birini bulmadan elindeki bayandan vazgeçmezler. Boşunada ağlayıp yıpratmayın kendınızi aradığnı bulamayınca, tekrar size dönecektir yedektesınız onun icin sızın onu sevdğini cok ıyı bilıyor ve sizin nasıl bır ızdırap çektığnizdrnde umurunda degildiniz siz kendinize gelın ve hayatınızı onun yüzünden zarından etmeyın ınadına gülün mutlu olun unutun size dönerse bırgün asla hayatınıza sokmayın Allah yar ve yardımcınnız olsun amin
Tesekkur ederim. Hicbir heves yok ama icimde gercektenher işte bir hayır vardır..üzülmen tabiki doğal ama yemeden içmeden kesilcek kadar deil....
demekki senin aşkını hakedecek biri deil...
dışarı çık arkadaşlarınla gez dolaş...eminim o hayatına devam ediyordur..sende öyle yap..
Bunu hic dusunmemistim yani anilari kaldirma ya da atma olasiligini. Yalniz soyle bi durum var bu arkadas biraz romantikti otu copu ne buldu hediye ederdi agac dallari kurumus birsuru papatya sakiz kitap yazilar notlar minik hediyeler hatta 250gr çiğ cekirdek nerden baslanir ki. Atmak degilde alismak gerek belki. Bu da boyle guzel bi animdi diyip geçmek. Cunku unutmak icin sevmiyoruz kimseyi. Beni yipratan sey gitmesinden ziyade en guzel yerinde gitmesi oldu. Bi film düşünün biticek sonunda biliyosunuz boyle sonay yaklastigi hissini veriyo esas oglan ya da esas kiz ölüyor falan fakat bu filmin ilk opusme sahnesinde bittigini hayal edin. Bende bunu yasiyorum iste :)ask acısını atlatmanın en ıyı yolu ona daır var olan herseyı hafızandan ve gozunun onunden sılmektır.
oncelıkle telefonundan arama kaydını ve msjlarını sıl, telefon numarasını sıl, varsa resım hedıye vs ondan gelen onu anımsatan ne varsa kaldır cope at, onunla takıldıgın ortamlardan uzak dur mumkunse ufak bır tatıle cık yada boyle durumlarda aıle ıyı gelır, onlarla vakıt gecır.
bıraz zaman alır ama unutursun , untmakı senı seven adam senı terk etmezdı ve laflarda klıse olmus ne zannedıyorlarsa kendılerını bız hep bır kosede beklıcez kendılerını yok oyle yagma gıden gıtmıstır, bıten bıtmıstır, kendını uzdugune degmez ınan bu bunalımı atlatınca kendıne kızacaksın...
Neden ayrildigimizi bilmiyorum. Ayrilirken bile sevgi sozcukleri söylüyordu ve gunduzunde birlikteydik hicbir problem yoktuNeden ayrıldığınızı anlamadım
Ne kadar zamandır beraberdiniz
Tesekkur ederim :)biraz sabret gecer acın agla acını yasa ama sakın arama korkakmıs ki kaçmıs gitmiş kendine güveni olmayanlar böyle hersey normalken ansızın cıkar gider sabret daha güzel günlerin cok olur
Ben sana söyleyeyim neden bittiğini. Hep aynı olur çünkü. Hep aynı. Her şey çok güzel giderken beyaz atlı prens bir anda gider, kız neye uğradığını şaşırır, sebebini bilse bu duygu durumundan çıkacaktır, sebep arar durur kız.Neden ayrildigimizi bilmiyorum. Ayrilirken bile sevgi sozcukleri söylüyordu ve gunduzunde birlikteydik hicbir problem yoktu
Merhaba arkadaslar.
ruh halim= hicbir seyden zevk almiyorum. Günlerce kışa hazırlık icin bir atkı örmüş ve takacagim gün biri onu yakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimle ayrildik. Terkedildim. Popomda 42 numara ayakkabi izi var..
7 gun oldu fakat bana bir asir olmus gibi geliyor. Her şey rüya gibiydi. Sonra birden uyandim. Net bi sebebi yok. Gündüzünde bulustuk güldük eğlendik ilgisinde hicbir azalma yoktu. Gece 1 2 gibi bana zarar vermek istemedigini birbirimizin kaderi oldugunu düşündüğünü beni ne kadar cok sevdigini ama herseyin daha iyi olmasi icin bunu yapmasi gerektigini soyleyerek benden ayrildi. Bir gün karsima cikacagina yeminler etti. Onu aramayacagimi soyledim oda bunu kabul etti. Sonra telefonu gulerek kapatalim kus kirhin olmayalim diye kahkaha atarak telefonu kapattik.
sonrasi..
sonrasinda. 7gunde 4 kilo verdim. Aglamadigim gun yok. Ilk defa aşık olmustum ve biterken bile guzeldi. Allaha her gece dua ediyorum. Tekbirkere bile aramadi. Msj atmadi. Cok icime kapandim. Tum arkadaslarimla gorusmeyi kestim.
Aci cekiyorum. Banhir bangir. Horul horul. Alev alev. Nasil tarif edilir bilmiyorum.
Lutfen yardim edin. Asla araramam msj atmam diyen ben suan whatsap son gorulmesine bakip bakip duruyorum.
Evlilik planlari yapiyoduk bensiz gecen her saniyesinde beni ozledigini soyluyodu. Bir anda böyle oldu.
Yardım eder misiniz?
Ne yapmaliyim..