Depresyona girdim yardım edin

kaç yasındasın ılk erkek arkadasın mı bide ne kadar süredir beraberdiniz. neler yasadınız nasıl bi iilşkiniz vardı bilmiyorum ama ılk adımı atma hatta hiç taviz verme derim. yine de karar senin.

19 yasindayim. Ilk erkek arkadasim degil tabikide. Fakat ciddi anlamda deger verdigim sevgili literatüründeki ilk insan benim icin. Iliskimiz saygi sevgi ve guvende olusuyodu. Hersey gercekten cok guzeldi. Simdi o kadar garip geliyor ki. Hatirlayacagim bi tartismamiz bile yok

Yani depresyon sebebi mi simdi bu?? Yasina veriyorum.. toyluguna.. tabi hic bir saglik sikintin yoktur senin.. hic baska bir derdin.. bunu da dert sanmissin.. haklisin.. biraz daha yillan akillan da pisman ol elalem icin uzuldugun her dakikana.. doktugun her damla goz yasina.. gencliginin tadina varacagin yerde, rabbim sana sihhat vermis bunun icin bile sevinecegin halde; sen bu en guzel zamanlarini evde kapat kendini zir zir agla.. Dusun bakalim kim kime kotuluk etmis?? Sevgilin mi sana; yoksa sen mi kendine..

Erkekler asla birini bulmadan elindeki bayandan vazgeçmezler. Boşunada ağlayıp yıpratmayın kendınızi aradığnı bulamayınca, tekrar size dönecektir yedektesınız onun icin sızın onu sevdğini cok ıyı bilıyor ve sizin nasıl bır ızdırap çektığnizdrnde umurunda degildiniz siz kendinize gelın ve hayatınızı onun yüzünden zarından etmeyın ınadına gülün mutlu olun unutun size dönerse bırgün asla hayatınıza sokmayın Allah yar ve yardımcınnız olsun amin

her işte bir hayır vardır..üzülmen tabiki doğal ama yemeden içmeden kesilcek kadar deil....
demekki senin aşkını hakedecek biri deil...
dışarı çık arkadaşlarınla gez dolaş...eminim o hayatına devam ediyordur..sende öyle yap..

ask acısını atlatmanın en ıyı yolu ona daır var olan herseyı hafızandan ve gozunun onunden sılmektır.
oncelıkle telefonundan arama kaydını ve msjlarını sıl, telefon numarasını sıl, varsa resım hedıye vs ondan gelen onu anımsatan ne varsa kaldır cope at, onunla takıldıgın ortamlardan uzak dur mumkunse ufak bır tatıle cık yada boyle durumlarda aıle ıyı gelır, onlarla vakıt gecır.
bıraz zaman alır ama unutursun , untmakı senı seven adam senı terk etmezdı ve laflarda klıse olmus ne zannedıyorlarsa kendılerını bız hep bır kosede beklıcez kendılerını yok oyle yagma gıden gıtmıstır, bıten bıtmıstır, kendını uzdugune degmez ınan bu bunalımı atlatınca kendıne kızacaksın...

biraz sabret gecer acın agla acını yasa ama sakın arama korkakmıs ki kaçmıs gitmiş kendine güveni olmayanlar böyle hersey normalken ansızın cıkar gider sabret daha güzel günlerin cok olur

Hic derdim yok degil bunada dert demiyorum. Herkes kadar belki biraz fazla belki biraz az benimde yasadigim sikintilar var. Onu cok ozledim nolursa olsun geri donsun diye de aglamiyorum. Sadece yasadigim seyi cozemiyorum. Kafamdaki sorulari cevaplayamiyorum. Bu da beni cok sarsiyor

Cok tesekkur ederim. Benden haber alabildigini sanmiyorum. Izdirap cektigimi düşündüğünü de. Problemim donmesinden ziyade ne olduğu. Cunku şuna emindim. Seviyordu.

Tesekkur ederim. Hicbir heves yok ama icimde gercekten

Bunu hic dusunmemistim yani anilari kaldirma ya da atma olasiligini. Yalniz soyle bi durum var bu arkadas biraz romantikti otu copu ne buldu hediye ederdi agac dallari kurumus birsuru papatya sakiz kitap yazilar notlar minik hediyeler hatta 250gr çiğ cekirdek nerden baslanir ki. Atmak degilde alismak gerek belki. Bu da boyle guzel bi animdi diyip geçmek. Cunku unutmak icin sevmiyoruz kimseyi. Beni yipratan sey gitmesinden ziyade en guzel yerinde gitmesi oldu. Bi film düşünün biticek sonunda biliyosunuz boyle sonay yaklastigi hissini veriyo esas oglan ya da esas kiz ölüyor falan fakat bu filmin ilk opusme sahnesinde bittigini hayal edin. Bende bunu yasiyorum iste :)

çek işte aşk acısı iyidir, çekince biter. depresyon daha farklı olur. biraz acın hafifleyince yeni denizlere yelken açarsın.

ağlama be bir erkek için ne üzülüyorsun kendi kendini yıpratıyorsun o kim bilir kiminle gülüyor sen arkadan yas tutuyorsun çabuk toparla kendini bakim bunu düşünerek rahatla sevseydi gitmezdi de kendine o gülerken ne ağlıyorum diye kız kendine hiç takma bile kafana belkide gitmesi daha hayırlıdır senin için bunu asla bilemeyiz değil mi

Neden ayrildigimizi bilmiyorum. Ayrilirken bile sevgi sozcukleri söylüyordu ve gunduzunde birlikteydik hicbir problem yoktu
Ben sana söyleyeyim neden bittiğini. Hep aynı olur çünkü. Hep aynı. Her şey çok güzel giderken beyaz atlı prens bir anda gider, kız neye uğradığını şaşırır, sebebini bilse bu duygu durumundan çıkacaktır, sebep arar durur kız.
Muhtemelen biri daha vardı hayatında ya da hoşlandığı biri. O kişiyi girince hayatına sana güle güle git dedi. Bahane bulamadığı için de klişe lafları söyledi. Bu arada bir gün karşına çıkacağım lafları ile de seni yedekte tutuyor. Kusura bakma biraz ağır oldu ama erkeklerin çoğu böyle, genelde hayatlarına yeni biri girince eskiyi gönderirler.
Üniversitedeyken biriyle flört ediyordum. Her şey çok güzeldi. bir anda sebep yokken ben de neye uğradığımı anlayamadan terk edildim. Çok üzülmüştüm. Senin hissettiğin her şeyi yaşadım. bir hafta sonra kampüste yanında başka bir kıza eliyle yemek yedirirken gördüm. O beni görmedi. Ben çok mutsuzken onlar gayet de mutluydu. 4 yıl sonra hiç beklemediğim, tamamen aklımdan çıktığı bir anda beni aradı ve konuşmak istediğini söylemişti. oysa artık çok geçti.
Sonra evlendim. Çocuğum oldu. Onca yıl sonra eşimde yaşadım aynı şeyi. Bir akşam durup dururken... Boşandık. Boşanırken öğrendim aslında hayatında biri olduğunu.
Hayat bu. Çok da yıpratma kendini. Kusura bakma amacım seni üzmek değildi. Sadece neden bittiği ile ilgili kafandaki sorulara cevap arayıp dışarıdaki o güzel hayatı kaçırma. bir zamanlar bu kişi yokken hayatında yine mutluydun, o halde yine mutlu olabilirsin. Erkek arkadaşın bitirmek istemiş, ama bahanesi de yokmuş. Saçmalayarak bitirmiş. Boş ver. Bir gün cevaplar karşına çıkar nasıl olsa boş ver. Sakın üzülüp hayatını zehir etme....

Ortada hiçbir şey yoktur hayaller kurarsın planlar yaparsın sonra bir bakmışsın o gitmiş.Aslında ortada hiçbir şey yok sandığında hayatında biri vardır onun ondan hoşlanmaya başlamıştır bunu öğrenirsin.
Acı çekeceksin günlerce uyuyamacaksın insanları görmek bile istemeyeceksin ama bir zaman sonra her şey o kadar saçma gelecekki bir sabah uyandığında ondan eser kalmamış olacak ve buna sen bile şaşıracaksın. Her şey geçiyor ilk olsun son olsun farketmiyor bu acı hep dibe sürüklüyor insanı. Ayağa kalk hayatta çok güzel şeyler var mutlu olmak için.

zaman herşeyin ilacı..Aşktan ölen azınlık..Zaman tek ilacın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…