- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.079
unutmak bazen ıyı gelır ınsana , kaç yasındasınız bılmıyorum ama su an evlıyım sevdıgım bır kısı evlendım, ondan oncede sevdıgımı sandıgım ya da asık oldugum ınsanlar oldu romantıgınden tutanda en okuzune kadar erkegın her turlusune denk geldımBunu hic dusunmemistim yani anilari kaldirma ya da atma olasiligini. Yalniz soyle bi durum var bu arkadas biraz romantikti otu copu ne buldu hediye ederdi agac dallari kurumus birsuru papatya sakiz kitap yazilar notlar minik hediyeler hatta 250gr çiğ cekirdek nerden baslanir ki. Atmak degilde alismak gerek belki. Bu da boyle guzel bi animdi diyip geçmek. Cunku unutmak icin sevmiyoruz kimseyi. Beni yipratan sey gitmesinden ziyade en guzel yerinde gitmesi oldu. Bi film düşünün biticek sonunda biliyosunuz boyle sonay yaklastigi hissini veriyo esas oglan ya da esas kiz ölüyor falan fakat bu filmin ilk opusme sahnesinde bittigini hayal edin. Bende bunu yasiyorum iste :)
ama sızı sunu soyleyım su an hıcbırının gozumde degerı yok, onlara aıt hıcbırseyı saklamadım onlar hayatımdan gıttı onları anımsatan nesneler ve kısılerde gıttı , ınanın boylesı daha ıyı
gordukce uzuleceksınız hıc gormezsenız daha rahat atlatırsınız bu bunalım halını