Depresyona girdim yardım edin

unutmak bazen ıyı gelır ınsana , kaç yasındasınız bılmıyorum ama su an evlıyım sevdıgım bır kısı evlendım, ondan oncede sevdıgımı sandıgım ya da asık oldugum ınsanlar oldu romantıgınden tutanda en okuzune kadar erkegın her turlusune denk geldım
ama sızı sunu soyleyım su an hıcbırının gozumde degerı yok, onlara aıt hıcbırseyı saklamadım onlar hayatımdan gıttı onları anımsatan nesneler ve kısılerde gıttı , ınanın boylesı daha ıyı
gordukce uzuleceksınız hıc gormezsenız daha rahat atlatırsınız bu bunalım halını

Kizlar ben dayanamadim aradim bugun. Konusmamiz lazim dedim tabiki goruselm dedi bulustuk. Beni ozledin mi diye sordu ozledim dedim. Konustuk. Bir yandan deli gibi yagmur yagiyordu. Sirilsiklam olduk. Sonra birden tuttu sarildi cok ozlemisim seni dedi. Ne oldugumu sasirdim. Universteye hazirlaniyoruz ikimizde ve bu arkadas tip istiyor etkenlerden biri buymus bir digeri babasi profesor ve biraz otoriter bi insan yani ailesi derslerini asinca baski yapmis. Suan bi cevap buldugum icin mutluyum. Bir kez daha inandim beni sevdigine. Umarim bi zaman sonra ne kadar aptalmisim diye aglamam bu yazdiklarima ki genellikle oyle olur neyse.. hepimiz icin hayirlisi..Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

OTE="balmira1, post: 41247537, member: 677155"]Kizlar ben dayanamadim aradim bugun. Konusmamiz lazim dedim tabiki goruselm dedi bulustuk. Beni ozledin mi diye sordu ozledim dedim. Konustuk. Bir yandan deli gibi yagmur yagiyordu. Sirilsiklam olduk. Sonra birden tuttu sarildi cok ozlemisim seni dedi. Ne oldugumu sasirdim. Universteye hazirlaniyoruz ikimizde ve bu arkadas tip istiyor etkenlerden biri buymus bir digeri babasi profesor ve biraz otoriter bi insan yani ailesi derslerini asinca baski yapmis. Suan bi cevap buldugum icin mutluyum. Bir kez daha inandim beni sevdigine. Umarim bi zaman sonra ne kadar aptalmisim diye aglamam bu yazdiklarima ki genellikle oyle olur neyse.. hepimiz icin hayirlisi..Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.[/QUOTE]
Siz böyle film gibi aşkımız vardı dersen daha çok üzülürsün. Neden de ayrı bi komik. İyi bari Türk filmi repliklerinden almamış.

Allah seni netmesin ben de 2 hafta mı ne oldu ayrılalı
naptın sen kendine
konuşalım özelden ya da buradan kıyamam.. şimdi çıkmam lazım..

Aşk acısı 40 günde geçer demişti prof. Arif Verimli.
Geçecek kısa zamanda merak etme.
Eve kapanma. Kuaföre git, alışverişe çık, arkadaşlarınla buluş. Kendini zorla bunları yapmak için. Bir çıksan dışarı gerisi gelir zaten.
Öyle duygusal şarkılar filan dinleme. Tam tersi çoşturan eğlendiren şarkılar dinle, eğlenmeye git.
Bütün fotoğraflarınızı da kes at. Anı kalmasın.

Iki ihtimal var bence. Ya sevgilin evli ve bu ogrenmemen icin senin zarar gormeni engellemek icin ayrildi. Yada seni sevmiyor ve bunu soyleyemedigi icin bir suru yalan uyduruyor. Bence baska ihtimal yok. Sevse yada evli degilse niye ayrilsin.

O kadar çok seviyosan, onunda seni sevdiğinden bu kadar eminsen yarin keşke dememek için tut kolundan bırakma.. Belliki Arkadaşın mantıksız davranıyor, bu durumda mantıklı davranmak sana düşüyor..

2.mutlu son gordugume cok sevindim.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Deli mi ne ? Ne demek durduk yere ayrıldı bir de issiz adam triplerine girmiş komik yani. E siz de sormadiniz mi sıkıntı ne be oldu da ayrılmak istiyorsun diye. Ya bırakın bu romantizmi arayın adam gibi anlatsın israrla israrla sorun ona derdi neymiş. Yuzsuzluk olmaz çünkü sadece sebebini soruyorsunuz ve bu sizin hakkıniz. Yoksa çok beklersiniz ben de boyle bir durum yaşadım zamanında ha aradı ha arayacak derken senelerin gitti
Derdi neyse söyledim küçük bey önce öğrenin sonra unutmak için cabalarsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…