kız sen delirdin mi yazdıklarını bir daha oku değer mi sence bunca şeye bir erkek için çok mu zengin çok mu yakışıklı ya da aşk acısı çekmesini çok mu seviyorsunMerhaba arkadaslar.
ruh halim= hicbir seyden zevk almiyorum. Günlerce kışa hazırlık icin bir atkı örmüş ve takacagim gün biri onu yakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimle ayrildik. Terkedildim. Popomda 42 numara ayakkabi izi var..
7 gun oldu fakat bana bir asir olmus gibi geliyor. Her şey rüya gibiydi. Sonra birden uyandim. Net bi sebebi yok. Gündüzünde bulustuk güldük eğlendik ilgisinde hicbir azalma yoktu. Gece 1 2 gibi bana zarar vermek istemedigini birbirimizin kaderi oldugunu düşündüğünü beni ne kadar cok sevdigini ama herseyin daha iyi olmasi icin bunu yapmasi gerektigini soyleyerek benden ayrildi. Bir gün karsima cikacagina yeminler etti. Onu aramayacagimi soyledim oda bunu kabul etti. Sonra telefonu gulerek kapatalim kus kirhin olmayalim diye kahkaha atarak telefonu kapattik.
sonrasi..
sonrasinda. 7gunde 4 kilo verdim. Aglamadigim gun yok. Ilk defa aşık olmustum ve biterken bile guzeldi. Allaha her gece dua ediyorum. Tekbirkere bile aramadi. Msj atmadi. Cok icime kapandim. Tum arkadaslarimla gorusmeyi kestim.
Aci cekiyorum. Banhir bangir. Horul horul. Alev alev. Nasil tarif edilir bilmiyorum.
Lutfen yardim edin. Asla araramam msj atmam diyen ben suan whatsap son gorulmesine bakip bakip duruyorum.
Evlilik planlari yapiyoduk bensiz gecen her saniyesinde beni ozledigini soyluyodu. Bir anda böyle oldu.
Yardım eder misiniz?
Ne yapmaliyim..
Cok buyuk konuştum hayatim boyunca. Insanlar ne sıkıntılar cekiyo elin oğlu icin aglanir mi dedim tum arkadaslarima ama ilk defa asik oldum. Filmlerdeki gibiydi hersey ve oda bana asikti biliyorum. Pat diye karsima cikip hediye vermeler bir tartismamizda nerde olursam oluyum yanima gelmeler. Cok canim aciyokız sen delirdin mi yazdıklarını bir daha oku değer mi sence bunca şeye bir erkek için çok mu zengin çok mu yakışıklı ya da aşk acısı çekmesini çok mu seviyorsun
ayy canım ya kıyamam kendini meşgul et sürekli slow müzik dinleme dışarı çık avmlerde dolaş atlatıcaksın atlatmak zorundasın aklına o gelince abdest al namaz kılCok buyuk konuştum hayatim boyunca. Insanlar ne sıkıntılar cekiyo elin oğlu icin aglanir mi dedim tum arkadaslarima ama ilk defa asik oldum. Filmlerdeki gibiydi hersey ve oda bana asikti biliyorum. Pat diye karsima cikip hediye vermeler bir tartismamizda nerde olursam oluyum yanima gelmeler. Cok canim aciyo
Belki haklisindir suan tam ortasi da oldugum icin kendimi uzaktan goremedigim icin mantiksizlasiyorum. Bitmesini istemiyorum. Bi defa bulussak biliyorum konusucaz ve duzelicek ya da ben oyle dusunmek istiyorum. Ilerde eminim karsima birisi cikicak ama atlatamiyorum. Ben mi normal değilim ask acisi cekenler hep mi boyle oluyo. Yahu insanliktan çıktım.oncelikle telefonunu sil. agla bagır cagır.acısını yaşa yoksa gecmez gecmiyor. vee asla arama.bitirmek isteyen kim di unutma. seni gerçekten seven adam hiçbr seyi bahane etmez canım. ılk kez asık olmusun son olmayacak bu. acısı gecince yeni biri karsına cıkınca bunlara gun gelecek gulup gececeksn. hepimiz yasadık yasaynlar da var inan herseyin zamanı var zamanı gelınce herşey unutuluyor. bide bakıyorsun başka biri, başka zaman. bende yasadım yıllar önce sırf kısknaclıgı ve başkalrı yuzunden ayrıldık. o gun deliye dönmuştum. bir ay kendime gelemedim cok acı cektım. komsşular bile fark etmişti hailımı dusun. davranıs bozuklugu olduguna kadar tespit te bulunmuşlardı. sonra ne oldu .. başka biri cıktı karşıma. zamanla hersey geciyor. su an evli 2 cocuk sahıbıyım. evlendiğim kişiyle tesadufen tanıştık evlenmem dedim ama evlendim çok şükür ıyı kı onlar olmamış olmamalıymıs. cok mutluyum.sende unutacaksın zaman ver kendine, uzul agla ama asla arama ve aramlarına cvp verme. nacizanae tavsiyem.
Aklima o gelince abdest aliyorum namaz kiliyorum sonra namazin ortasinda aglarken buluyorum kendimi. Tam bir trajedi yasiyorum kizlar. Arada da durup guluyorum halime. Düşmem der düşersin tamda bu oluyor :)ayy canım ya kıyamam kendini meşgul et sürekli slow müzik dinleme dışarı çık avmlerde dolaş atlatıcaksın atlatmak zorundasın aklına o gelince abdest al namaz kıl
dimi dışardan bakınca kolay oluyor olayın içinde olduğunda ahh ahh o kalp neler yaşar garibimAklima o gelince abdest aliyorum namaz kiliyorum sonra namazin ortasinda aglarken buluyorum kendimi. Tam bir trajedi yasiyorum kizlar. Arada da durup guluyorum halime. Düşmem der düşersin tamda bu oluyor :)
Belki haklisindir suan tam ortasi da oldugum icin kendimi uzaktan goremedigim icin mantiksizlasiyorum. Bitmesini istemiyorum. Bi defa bulussak biliyorum konusucaz ve duzelicek ya da ben oyle dusunmek istiyorum. Ilerde eminim karsima birisi cikicak ama atlatamiyorum. Ben mi normal değilim ask acisi cekenler hep mi boyle oluyo. Yahu insanliktan çıktım.
Tesekkur ederim canim. Hepimiz icin. Bulusmak istemeli miyim yuzyuze konusmamizi saglamali miyim sence? Fikrini almak istiyorumklima o gelince abdest aliyorum namaz kiliyorum sonra namazin ortasinda aglarken buluyorum kendimi. Tam bir trajedi yasiyorum kizlar. Arada da durup guluyorum halime. Düşmem der düşersin tamda bu oluy
masallah ne guzel namazını da kılıyorsun.allaha ayan oldugumuz tek nokta namaz demi canım.dualar ıcındesin işte hayırlısı bu demek ki bunu sen daha ıyı tahlil edrsin. herseyin hayırlısı diylim.
Tamam canim tesekkur ederimılk defa yasıyorsun normal tabı. zaöamnla gececek ama cok yıpratma kendini.arasa başlasa ne olcak canım bitmiş araya bi sogukluk giriyor. hiç bie sey eskisi gibi olmaz. benden sana tavsiye arkana değil önüne bak.unutmak için zaman ver kendine.
Tesekkur ederim canim. Hepimiz icin. Bulusmak istemeli miyim yuzyuze konusmamizi saglamali miyim sence? Fikrini almak istiyorum
Ah arkadas cok sevip terkedilen sen degilsin bir tek. Evet zor, acini anliyoruz. Ama zaman ver kendine ve acinla inatlasma. Kendinden göndermeye calistikca kalir. Sadece doya doya acini yasa ama yakin hissettigin kisilerden yardim al. Bir süre romantik film falan izleme.
Ne desem bos gerci, insan yanarken baska birsey düsünemez. Ama ömür boyu sürmüyor kesinlikle.
Emin ol ileride onun yüzünü gördügünde hicbirsey hissetmeyeceksin gayet yabanci gelecek. Belki sinir belki heyecan.
Ama anlayacaksin ki ask degilmis bu. Ask aci verendir ama ben aski huzur veren olarak görüyorum. Tanimi kendimce degistirdim. Huzur buldugun yerdedir ask.
Umarim tez zamanda düzelirsin. Kendine iyi bak. Spor iyi gelir yaparsan. Salma kendini. Su sümüklü erkeklerden cektigimiz nedir yahu.
Popomda 42 numara ayakkabi izi var..
Bunu bana bı eskı sevgılım demıstı terk ettıgımde ,bı an gulumsettın benı :):)
Ayrılık ve terk edılmek hayatta basına gelecek en basıt acıdır,bunu atlatırsan;ayaga kalktıgında eskısınden cok daha guclu ve akıllı olacaksın...Sakın pes etme..İşe falan gır,spora yazıl,sosyalles hemen ..
Umarim hepimiz icin her şey guzel olur canim tesekkur ederimTipatip ayni bitisi bende yaşadım. Ayni sorulari sordum, nasil devam edecek hayat? Insanlarin hepsi benim gibi mi? Ben mi ölüyorum bi tek? Allahim ne uyku, ne yemek, ne is... sadece hayat bitsin diye bekliyor gibiydim. Off inan cok iyi anliyorum canim seni. Amaaaaa... bak simdi sadece boyle birinde duyunca empati yapmama yarıyor. Ha bide o sahis aradan cekilip giderek su anda esim olan hayatimin erkegine giden yolu acti sagolsun