- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Çok bunaldim cooookk intihar edesin var ateşin yükseldi regim kıpkırmızı ben iyi değilim(
Uppss sakin ol okadar da degil
bak ben psikiyatr bulucam bi onunla konusucam ve zorla kendimi disari çıkaricam mesela camlica tepesi sen nerdesin bilmiyorum ama bol toprakli yesillikli biyer bul sakin, git oraya cikae ayakkabilarini biraz yuru yanina biseyler al kendi basina ye ic kulaklikla muzik dinle temiz hava al. Ben yarin bi deniycem bunlari sonra yazariz buraya beraber
okul başlasın bence atacağız bı durumları ızerimizden ben inanıyorum çok az kaldı zaten :)Aynilarini yasadim sadece ayni sehirdeyim ben yine, aslinda farkli bi sehirde olsaydi okulum cok daha iyi olurmus gibimw geliyoryeni bir sehir yeni arkadaslar, ortamlar..
Ustune gidemiyorum icimden hiçbişey yapmak gelmiyo. Napicam ki? Bi cafede oturabilirim, magazalari gezebilirim... hicbiri ilgimi cekmiyo
Aynen simdi yapicak bisey yok bos bos oturuyoruz herkeste tatillerde, ben de okula guveniyorum gecer heralde okul baslayinca, yani inşallahokul başlasın bence atacağız bı durumları ızerimizden ben inanıyorum çok az kaldı zaten :)
Yarin arkadaşıma gidicem 1 tane arkadaşım var hayatımda. Memlekette yani Üniv hariç
. Uç ay oldu kızı bikere gördüm aslında öyle gitmeyi çokta istemiyorum İst ayakların gri geri gidiyor. Tek basıma senin dediklerini yapsam 5 dk duramam yaa ne bilim benim kalabalığa çıkmam gerek sanırım varya içimde birşey beni boguyo
google'a bakarsanız baş ağrısından kansere, mide bulantısından hamileliğe falan varırsınız.
devletteki doktorların zaman sıkıntısı büyük ne yazık ki. fazla incelemezse, iki cümle dinleyip ilacı yazar gönderir. ilaçlarla kendinizi uyuşturmayın.
samimi bulmuyorsanız başka insanlara da ihtiyacınız yok.
alarm kurun, her gün aynı saatte en azından 15 dakikalık yürüyüşe çıkın. kedi sevin, kuşlara ekmek verin falan.
istemeseniz de, üşenseniz de zorla çıkın. 1 - 2 sefer deneyin, sonra gerçekten iyi ki çıkmışım diye dönüyorsunuz. birkaç sefer sonra da zaten "bugün çıkmadım, çıkıp bir nefes alayım" haline dönüşecek o.
Evet olabilir büyük şehirde dört duvar beton yığınları daraltiyor beni.Aynen.... acaba istanbulda mi bisey var ben kucuk şehire gidince kendimi daha rahat mutlu hissediyorum çıkıyorum dışarı geziyorumda. Sende de oyle mi
Evet olabilir büyük şehirde dört duvar beton yığınları daraltiyor beni.Aynen.... acaba istanbulda mi bisey var ben kucuk şehire gidince kendimi daha rahat mutlu hissediyorum çıkıyorum dışarı geziyorumda. Sende de oyle mi
tabiki panik atakta korkuda oluyor.zamanla çıkmaya çıkmaya korku artı insanlrdan uzak kalma bir sürü şeyihepsinin odak noktası aynı psikolojikPanik atakta basiniza bisey geleceginden korkmuyor musunuz
Ben basima bisey gelmesinden korkmuyor, sadece insan icine cikmak istemiyorum ve üseniyorum
zaman zaman herkeste olablen bi durum gbi geldi bana.. her uzuntuye depresyin dendigi icin kafamiz karisiyor, depresyon cok ciddi bi rahatszlikAllah vermesin.. ins deglsnzdrBugün boş vaktim coktu bende bi ozelligimi kafama taktim bi arastiriyim neden olurmus diye dedim ve depresyonda ciktim
Sorunum şuydu evden disari cikmak istemiyorum, bakkala gitmek bile ölüm gibi ya nefret ediyorum. Bu yuzden sosyal iliskilerim berbat oldu cunku arkadaslarimla bulusmaya üseniyorum istemiyorum zaten insanlar artik bana samimi gelmiyor hatta butun sosyal hesaplarimi sildim onlar yuzunden
Baska bi ton sorunum var ama bunu google enişteye yazdigimda depresyonda oldugum cevabini aldim
Sizce de depresyonda miyimdir, aranizda bunlari yasayip atlatan var mi ?
Suanda özele gidecek durumum yok ama devlette bi psikiyatriye mutlaka gitmek istiyorum Istanbul anadolu yakasinda devlette bildiginiz iyi bir psikiyatr var mi ?
zaman zaman herkeste olablen bi durum gbi geldi bana.. her uzuntuye depresyin dendigi icin kafamiz karisiyor, depresyon cok ciddi bi rahatszlikAllah vermesin.. ins deglsnzdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?