• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon ???

Çok bunaldim cooookk intihar edesin var ateşin yükseldi regim kıpkırmızı ben iyi değilim :KK43:(

Uppss sakin ol okadar da degil:KK43:
bak ben psikiyatr bulucam bi onunla konusucam ve zorla kendimi disari çıkaricam mesela camlica tepesi sen nerdesin bilmiyorum ama bol toprakli yesillikli biyer bul sakin, git oraya cikae ayakkabilarini biraz yuru yanina biseyler al kendi basina ye ic kulaklikla muzik dinle temiz hava al. Ben yarin bi deniycem bunlari sonra yazariz buraya beraber:KK19:

Yarin arkadaşıma gidicem 1 tane arkadaşım var hayatımda. Memlekette yani Üniv hariç. Uç ay oldu kızı bikere gördüm aslında öyle gitmeyi çokta istemiyorum İst ayakların gri geri gidiyor. Tek basıma senin dediklerini yapsam 5 dk duramam yaa ne bilim benim kalabalığa çıkmam gerek sanırım varya içimde birşey beni boguyo

Yarin arkadaşıma gidicem 1 tane arkadaşım var hayatımda. Memlekette yani Üniv hariç
Uppss sakin ol okadar da degil:KK43:
bak ben psikiyatr bulucam bi onunla konusucam ve zorla kendimi disari çıkaricam mesela camlica tepesi sen nerdesin bilmiyorum ama bol toprakli yesillikli biyer bul sakin, git oraya cikae ayakkabilarini biraz yuru yanina biseyler al kendi basina ye ic kulaklikla muzik dinle temiz hava al. Ben yarin bi deniycem bunlari sonra yazariz buraya beraber:KK19:

. Uç ay oldu kızı bikere gördüm aslında öyle gitmeyi çokta istemiyorum İst ayakların gri geri gidiyor. Tek basıma senin dediklerini yapsam 5 dk duramam yaa ne bilim benim kalabalığa çıkmam gerek sanırım varya içimde birşey beni boguyo

Aynilarini yasadim sadece ayni sehirdeyim ben yine, aslinda farkli bi sehirde olsaydi okulum cok daha iyi olurmus gibimw geliyor:KK43: yeni bir sehir yeni arkadaslar, ortamlar..
Ustune gidemiyorum icimden hiçbişey yapmak gelmiyo. Napicam ki? Bi cafede oturabilirim, magazalari gezebilirim... hicbiri ilgimi cekmiyo:KK43:
okul başlasın bence atacağız bı durumları ızerimizden ben inanıyorum çok az kaldı zaten :)

google'a bakarsanız baş ağrısından kansere, mide bulantısından hamileliğe falan varırsınız.
devletteki doktorların zaman sıkıntısı büyük ne yazık ki. fazla incelemezse, iki cümle dinleyip ilacı yazar gönderir. ilaçlarla kendinizi uyuşturmayın.

samimi bulmuyorsanız başka insanlara da ihtiyacınız yok.
alarm kurun, her gün aynı saatte en azından 15 dakikalık yürüyüşe çıkın. kedi sevin, kuşlara ekmek verin falan.
istemeseniz de, üşenseniz de zorla çıkın. 1 - 2 sefer deneyin, sonra gerçekten iyi ki çıkmışım diye dönüyorsunuz. birkaç sefer sonra da zaten "bugün çıkmadım, çıkıp bir nefes alayım" haline dönüşecek o.

Yarin arkadaşıma gidicem 1 tane arkadaşım var hayatımda. Memlekette yani Üniv hariç

. Uç ay oldu kızı bikere gördüm aslında öyle gitmeyi çokta istemiyorum İst ayakların gri geri gidiyor. Tek basıma senin dediklerini yapsam 5 dk duramam yaa ne bilim benim kalabalığa çıkmam gerek sanırım varya içimde birşey beni boguyo

Aynen.... acaba istanbulda mi bisey var ben kucuk şehire gidince kendimi daha rahat mutlu hissediyorum çıkıyorum dışarı geziyorumda. Sende de oyle mio_O

google'a bakarsanız baş ağrısından kansere, mide bulantısından hamileliğe falan varırsınız.
devletteki doktorların zaman sıkıntısı büyük ne yazık ki. fazla incelemezse, iki cümle dinleyip ilacı yazar gönderir. ilaçlarla kendinizi uyuşturmayın.

samimi bulmuyorsanız başka insanlara da ihtiyacınız yok.
alarm kurun, her gün aynı saatte en azından 15 dakikalık yürüyüşe çıkın. kedi sevin, kuşlara ekmek verin falan.
istemeseniz de, üşenseniz de zorla çıkın. 1 - 2 sefer deneyin, sonra gerçekten iyi ki çıkmışım diye dönüyorsunuz. birkaç sefer sonra da zaten "bugün çıkmadım, çıkıp bir nefes alayım" haline dönüşecek o.

Evet herbirini yapmayı düşünüyorum, kendimi zorla cikaricam yarından itibaren basliyorum tabi insallah yarin uyaninca bu kararliligim geçmezo_O
Ayni saatte kalkma, yuruyus işide kulaga iyi geldi, aslinda cok usendirici ama kendime bi düzen oturtursam hic fena olmaz:KK24:

Panik atakta basiniza bisey geleceginden korkmuyor musunuzo_O
Ben basima bisey gelmesinden korkmuyor, sadece insan icine cikmak istemiyorum ve üseniyorum:KK43:
tabiki panik atakta korkuda oluyor.zamanla çıkmaya çıkmaya korku artı insanlrdan uzak kalma bir sürü şeyihepsinin odak noktası aynı psikolojik

Bugün boş vaktim coktu bende bi ozelligimi kafama taktim bi arastiriyim neden olurmus diye dedim ve depresyonda ciktim:KK17:

Sorunum şuydu evden disari cikmak istemiyorum, bakkala gitmek bile ölüm gibi ya nefret ediyorum. Bu yuzden sosyal iliskilerim berbat oldu cunku arkadaslarimla bulusmaya üseniyorum istemiyorum zaten insanlar artik bana samimi gelmiyor hatta butun sosyal hesaplarimi sildim onlar yuzunden :KK62:
Baska bi ton sorunum var ama bunu google enişteye yazdigimda depresyonda oldugum cevabini aldimo_O

Sizce de depresyonda miyimdir, aranizda bunlari yasayip atlatan var mi ?

Suanda özele gidecek durumum yok ama devlette bi psikiyatriye mutlaka gitmek istiyorum Istanbul anadolu yakasinda devlette bildiginiz iyi bir psikiyatr var mi ?
zaman zaman herkeste olablen bi durum gbi geldi bana.. her uzuntuye depresyin dendigi icin kafamiz karisiyor, depresyon cok ciddi bi rahatszlikAllah vermesin.. ins deglsnzdr

Sıkıntılarınızın ne olduğunu düşünün nedenlere sebeplere bakarak karar verin ve atlatabilmeniz için seçenekler sunun.
Çıkın dışarı çıkmak istemeseniz de oturun bir yerde bir çay kahve ya da sevdiğiniz zevk aldığınız bir yiyecek yiyin.
Maddiyatınıza göre alın bir şeyler.
Gazete dergi alın okuyun.
Farklılıkları deneyin.
Ben ilaçlarla bir şeylerin alt edileceğini düşünmem içten azimle kendi kendini düzeltir insan ilaçlar uyuşturur.
Konuşacak kimse varsın konuşun açılın olmadı bir kağıt kalem yaz oku yırt ya da bir daha oku.
Ayna karşısında konuşun şu şundan bu bundan diyerek.
Geçer gider herkesin yaşadığı dönem dönem olan duygular geçişler.
İnsanlara güven kalmadı samimiyet eksildi ama biz önce kendimize saygılı ve samimi olalım ki depresyonu falan filan bir tozu üflemek gibi uçuralım gitsin.

Ben en ufak bir hastaligimi internette arastirmaya kalktigimda kanser cikiyorum. Yine de su anki durumunuza gelmenize neden olan seyleri listelemeniz gerekiyor. Sebebini buldugunuzda kendi kendinize asamiyorsaniz bir psikologa gidebilirsiniz. Ayrica bazen bana da oluyor ayni seyler. Sonra kendime istemesen de kalk diyorum. Ve duzeliyor.

Back