Depresyon ???

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bugün boş vaktim coktu bende bi ozelligimi kafama taktim bi arastiriyim neden olurmus diye dedim ve depresyonda ciktim

Sorunum şuydu evden disari cikmak istemiyorum, bakkala gitmek bile ölüm gibi ya nefret ediyorum. Bu yuzden sosyal iliskilerim berbat oldu cunku arkadaslarimla bulusmaya üseniyorum istemiyorum zaten insanlar artik bana samimi gelmiyor hatta butun sosyal hesaplarimi sildim onlar yuzunden
Baska bi ton sorunum var ama bunu google enişteye yazdigimda depresyonda oldugum cevabini aldim

Sizce de depresyonda miyimdir, aranizda bunlari yasayip atlatan var mi ?

Suanda özele gidecek durumum yok ama devlette bi psikiyatriye mutlaka gitmek istiyorum Istanbul anadolu yakasinda devlette bildiginiz iyi bir psikiyatr var mi ?

Zaman zaman benimde yaşadığım bir durum bu.
Genelde bir hayal kırıklığı yaşarsam onun peşine böyle oluyorum .

Ama bende hep geçici oldu kısa sürdü o yüzden bir doktora gitmeyi hiç düşünmedim.
Eğer bu durum sende devamlıysa gitmeni öneririm .

erenköy ruh ve sinir hastalıkları bikaç sene önceye kadar çok iyiydi diye biliyorum, bir komşumuz gidiyordu.. Devlet hastanesi sanırım emin değilim ama bi araştırırsınız.

Umarım depresyon değildir, geçmiş olsun.

Şu an tam da bunu düşünüyordum sen de konu açmışsın..Her daim ağlamak üzere haldeyim..İçimden hiçbirşey gelmiyor..Üşengecim..Tembelim,elimi kaldırmaya mecalim yok..Full uyumak istiyorum...Sanırım ya depresyon ya da bahar yorgunluğu..ama insallah gecer,enerjim sıfırlandı...

Aynen...
Bahar yorgunlugu oldugunu düşünmüyorum, ilac tedavisiyle hallolabilecegini okudum ama bilemiyorum

panik atak yaşadığım dönemlerde böyleydim bende aynı sizin gibi.fakat üzerine gidin çıkmak istemiyorsanzı zorlada olsa çıkın başka türlü atlatılmıyor çünkü.insanın oturdukça oturası geliyor bu sefer daha çok sıkılıyor.zamanla tabiki geçicek bu duygularınızn ama dediğim gibi üstüne gideceksiniz daha çok

öğrenci misiniz yaşadığınız şehirde yada başka bir şehirde?
ben farklı bir şehirde öğrenciyim ve aynısı şuan bana da oluyor.
sırf hazırlanıp çıkmamak için insanlarla görüşmüyorum. nedenini anladım ben ama şu ki;
1. o şehirde çok aktif bir yaşamım var ve buraya geldim evde oturmayı aktif bir şekilde yapmaya başladım
2. tatil vs biryere gitmedim eve kapanmak çok daha kolay oldu böylece.
3. eğer yaşadığın olumsuz seyler varsa benim vardı kafama taktığım
işte bunların hepsi birleşti ve kendimi o kadar dinledim ki kafayı yiyecek duruma geldim insan içine çıkmak gelmiyordu .
ama şimdi gideceğim biraz rahatladım. egzersizlere başladım ( evde de olsa )
okullar açılsın hepsi geçecek. aktif hayattan pasif hayata geçince böyle mod düşüşleri çok normal neyse ki kendimi kendim rahatlatabildim. senin profilinde de öğrenci yazıyordu o yüzden yazdım bunları belki farkına varmanı sağlamıştır eğer durum böyleyse

Panik atakta basiniza bisey geleceginden korkmuyor musunuz
Ben basima bisey gelmesinden korkmuyor, sadece insan icine cikmak istemiyorum ve üseniyorum

Aynilarini yasadim sadece ayni sehirdeyim ben yine, aslinda farkli bi sehirde olsaydi okulum cok daha iyi olurmus gibimw geliyor yeni bir sehir yeni arkadaslar, ortamlar..
Ustune gidemiyorum icimden hiçbişey yapmak gelmiyo. Napicam ki? Bi cafede oturabilirim, magazalari gezebilirim... hicbiri ilgimi cekmiyo

Aaah ahh artık evde bomboş durmaktan burdaki bütün konuları okuyorum tek tek.. isim gücüm burasi ve game of thrones oldu

Aaah ahh artık evde bomboş durmaktan burdaki bütün konuları okuyorum tek tek.. isim gücüm burasi ve game of thrones oldu
Bugün evde oturayım dedim aynıları bana da oldu kesinlikle evde oturmak yaramıyor, çık gez ne biliyim çimlerde piknik yap yayıl çay iç, anneni al çık ya da kardeşin varsa.
Kısa süreli de olsa dışarı çık, insan bütün gün oturunca feci bir hal alıyor

Bende senin gibiyim yalniz değilsin

Dışarı cikmak cok meziyetli yav git ne giycegine karar ver, makyajını yap. Simdi boyle sayinca basit gibi geldi ama vallahi cok zor
Ciksan napicaksinki magaza gezmek, bi cafede oturmak, cimlerde piknik yapmak pek ilgimi cekmedi
Ah bir tatil yerinde olsaydik böyle mi olurdu, olmazdi heralde

Valla hemen ilaca falan sarılma ne biliyim kardeşin falan yok mu onla uğraşsan

Valla hemen ilaca falan sarılma ne biliyim kardeşin falan yok mu onla uğraşsan

Ugrasiyorum neyazikki cocuk benim yüzümden sinir hastası olacak butun hincimi ona bagirarak cikariyorum

Valla game of thrones da olmasa kendimi banyo kuvetinde bogabilirdim, hayatimdaki en büyük heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…