lütfen birileri yardımcı olsun. Yaşayanlar nasıl atlattı. Bebeğime karşı suçluluk hissediyorum. Daha fazla sürsün istemiyorum
lütfen birileri yardımcı olsun. yaşayanlar nasıl atlattı. bebeğime karşı suçluluk hissediyorum. daha fazla sürsün istemiyorum
Aynı ben, benim de bebişim oldu bir hafta önce, hergün ağlayasım geliyor, yanımda kardesim görümcem var, çok yardımcılar sağolsunlar, eşim işegitmekzorunda, o evde olmayınca delirecek gibi oluyorum, içime bi sıkıntıgiriyo snlamı yok, kimselere dert anlatamıyorum. Moralim bozuk, oğlum göğsümü emmiyo,meme ucum çokküçük ikiçekip bırakıyo, ben de elektrikli pompayla sağıp veriyorum o da sinirimi bozuyor, bi de öyle iştahsızım ki yemin ederim bugün iki bardak rezene anason çayından başka bişeygirmedi mideme, bide su. Lütfen bu mesajımıokuyan böyle sıkıntılar yaşayan anneler bizeyardım edin, ne zaman geçecek bu sıkıntılar...
bir de yemek yemeye gayret et sütün artsın.canını sıktıkça iştahın kesilir elbet ama ha gayret diyelim..
Kızlar henüz o aşamaya gelmedim yani doğum yapmadım ama şimdiden ben de kendimi bu lohusa depresyonuna hazırlıyorum zihnen. Uzmanlar bunun çok normal olduğunu söylüyor. Kendinizi suçlamayın. Her kadın yaşıyormuş bunları. Bebeğini öldüren bile varmış Allah korusun. Yanınızda birilerinin olmasının iyi geleceğini düşünüyorum. İlerisini düşünün bebeğinizin büyüdüğünü okula başladığını, evlendiğini falan gelecek güzel günleri düşünün. Düşünsenize konuşmaya başlayacak size anne diyecek. Bunları düşünün n'olur. Çok üzüldüm durumunuza.
inşallah sizin başınıza gelmez. herkesin başına gelmiyormuş. bazı insanlar yadırgayarak bakıyor bu olaya. siz başıma gelecek diye düşünmeyin hiç. Allah düşmanımın başına vermesin çok zor.
aynıyız dediğin gibi bebeğe karşı soğumanız var mı ya da sevginizin yetersiz olduğunu düşünüyor musunuz? sen olmasaydın böyle olmazdı düşüncesi yer ediyor mu kafanızda. benimde göğüs ucum yok zorla veriyorum kavga gürültü. bende hergün ağlıyorum. lütfen bu olayı geçirenler yardımcı olsun bizlere vicdan azabından ölücem. 3 yıldır bebek hasreti çekerken böyle düşünmek çok acı veriyor.
Bebeğimi seviyorum ona karşı bi sorun yok ama sabahtan akşama kadar içimde bi huzursuzluk var ben napıcam nasıl edicem diye düşünüyorum hatta bütün vücuduma gerginlikler bile giriyor, lütfen bu durumu yasayan yeni anneler varsa sorunlarımıza çare bulun sizler nasıl atlattınız?
merhabalar. yardıma ihtiyacım var. 1 haftalık bebeğim var ama psikolojim alt üst olmuş durumda. doğuma girinceye kadar heyecanım mutluluğum yerindeydi ama sonra her şey değişti. bebekle ilgilenmek istemiyorum sanki. mutlu değilim hep bir sıkıntı var içimde. eşime çok düşkünüm ondan ayrılmışım gibi hissediyorum sürekli ağlıyorum. iştahsızım var mı benim gibi sorun yaşayan. paylaşırsanız sevinirim. kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü...
Aynı ben, benim de bebişim oldu bir hafta önce, hergün ağlayasım geliyor, yanımda kardesim görümcem var, çok yardımcılar sağolsunlar, eşim işegitmekzorunda, o evde olmayınca delirecek gibi oluyorum, içime bi sıkıntıgiriyo snlamı yok, kimselere dert anlatamıyorum. Moralim bozuk, oğlum göğsümü emmiyo,meme ucum çokküçük ikiçekip bırakıyo, ben de elektrikli pompayla sağıp veriyorum o da sinirimi bozuyor, bi de öyle iştahsızım ki yemin ederim bugün iki bardak rezene anason çayından başka bişeygirmedi mideme, bide su. Lütfen bu mesajımıokuyan böyle sıkıntılar yaşayan anneler bizeyardım edin, ne zaman geçecek bu sıkıntılar...
merhabalar. yardıma ihtiyacım var. 1 haftalık bebeğim var ama psikolojim alt üst olmuş durumda. doğuma girinceye kadar heyecanım mutluluğum yerindeydi ama sonra her şey değişti. bebekle ilgilenmek istemiyorum sanki. mutlu değilim hep bir sıkıntı var içimde. eşime çok düşkünüm ondan ayrılmışım gibi hissediyorum sürekli ağlıyorum. iştahsızım var mı benim gibi sorun yaşayan. paylaşırsanız sevinirim. kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?