Depresyon anksiyete panik atak okb lütfen bi bak

Bu anksiyeteden kaynaklı işte okb daha farklı bir durum ama kaygı bozuklugu olan insanlar kendine sacma gelen düşünce bile olsa Bundna kaygı duymaktan kendini alıkoyamıyor. Cunku beyin herşeye kaygı üretebiliyor bunun sebebi de anksiyete bozukluğundan kaynaklı , düşüncelerden değil
aynen öyle oluyor mesela istanbulda geçtiğim bir sokak aklıma geliyor ve kaygı hissediyorum çok saçma bıktım bende bu halden korkak biri yapmaya calışıyor beni resmen

aynen öyle oluyor mesela istanbulda geçtiğim bir sokak aklıma geliyor ve kaygı hissediyorum çok saçma bıktım bende bu halden korkak biri yapmaya calışıyor beni resmen
Aslında korkak asla değilsin canım ama malesef beynimiz bize oyun oynuyor. Bende öyleyim malesef en ufak şey aklıma geliyor korkuyorum hemen ama terapiyle düzelme şansımız cok yuksek kendimize eziyet etmek yerine terapi almakta fayda var artık.

Aslında korkak asla değilsin canım ama malesef beynimiz bize oyun oynuyor. Bende öyleyim malesef en ufak şey aklıma geliyor korkuyorum hemen ama terapiyle düzelme şansımız cok yuksek kendimize eziyet etmek yerine terapi almakta fayda var artık.
cok pahali ya iyi bir dr bulmak lazim birde

Ben hastalıktan korkuyorum önceden okb takıntılarım başkaydı ilaç kullandım onlar geçti ama mesela fibromiyalji teşhisi konuldu ama ağzımda acı tat var sürekli araştırıyorum sjögren sendromu diye bişeye rastladım allahım günlerdir hastane hastane geziyorum ona baktırıcam sonra nörolog a gidicem ağzımda ki acı tat sinirsel mi delircem bunu yaşayan var mı

X