- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Ne kadar da empatiden uzak ve saldirgan bir yorum yapmissiniz. Bu agresiflikle yasayabiliyor musunuz gercekten?Single Mom nedir yaa?
Çok mu zor bekar anne yazmak?
Aşırı itici buluyorum bu tarz Türkçe İngilizce karışık konuşanları.
İki dili ayrı ayrı konuşabilirsiniz ama Türkçe’nin içine İngilizce kelimeler serpiştirmek çok itici üzgünüm.
Şöyle bir başlıktan sonra derdinizden ölüyor olsanız ciddiye alamam.
Ne kadar da empatiden uzak ve saldirgan bir yorum yapmissiniz. Bu agresiflikle yasayabiliyor musunuz gercekten?
Saldırgan?
Buraya bir konu açıyorsanız eleştiriye açık olmanız gerekiyor.
Kuralları okumadınız sanırım?
Agresiflik benim bildiğim hakaret içerikli olur değil mi?
Bence biraz düşünüp tekrar bir cevap yazın derim.
Zira “single mom”ın iticiliğini göz ardı edemeyeceğim bu cevaba..
İyi akşamlar
Agresiflik sadece hakaret icerikli olmaz.
İnsanlıktan nasibinizi almamışsınız demek ki, ne denir.Şöyle bir başlıktan sonra derdinizden ölüyor olsanız ciddiye alamam.
Karşıt düşüncede yorum yazmakla "çok iticisiniz keşke ölseniz" diye saldırmak aynı şeyler değil ne yazık ki.Agresiflik nedir?
“Sinirli, asabi, çabuk sinirlenebilen, saldırgan olabilen kişi" anlamlarına gelmektedir.
Net mi?
Gayet sakince söylediğim gibi kendi fikrim değil mi?
O zaman konulara yazarın aksi cevap veren herkes “agresif” ?
Karşıt düşüncede yorum yazmakla "çok iticisiniz keşke ölseniz" diye saldırmak aynı şeyler değil ne yazık ki.
Hakaret etmeden de agresif olunur, evet, merak ettiyseniz.
İngilizce Türkçe karıştırarak konuşan biri değilim. Bir komedi dizisinde duyduğum bir terimdi single mom.durumumun yol açtığı karamsar havada sempatik ve komik bir terim olarak yazdım sadece.
Empati başka bir olay tabi herkesin harcı olamayabilir. Anlayıp dinlemeden yargılamak da single mom teriminden daha itici bana göre.
Ayrıca derdimden ölsem de olumsuz ve anlayışsız yorumlar olacaksa hiç olmasın.
Aa pardon size sorup onaylatmadan konu açmışım.O zaman buraya konu açmayın bu kadar basit
Konuya verecek cevap bulunamamıştır belki, itici bulduklarını nereden uydurdunuz ki?Konu okuması 190 küsür cevap 7 demek ki sadece bana itici gelmemiş.
İtici hakaret değildir çekicinin tersi olarak insanda kötü bir izlenim bırakmaktır.
Tabi sizin anlayışınız ortadaymış.
Başka konularda destek çıktığınız bir insana burada bu şekilde cevap vermeniz baya ironik.
İşinize geldiği gibi yorumlara devam.
Daha fazla saçma bir muhabbeti yukarılara taşımayacağım.
Size “single mom”larla iyi eğlenceler
Aman boşverin ya.Aa pardon size sorup onaylatmadan konu açmışım.
Yazıp da konumu taşımayın yukarı. Daha cazip konular var bir zahmet siz de onlara takılın.
Konu okuması 190 küsür cevap 7 demek ki sadece bana itici gelmemiş.
İtici hakaret değildir çekicinin tersi olarak insanda kötü bir izlenim bırakmaktır.
Tabi sizin anlayışınız ortadaymış.
Başka konularda destek çıktığınız bir insana burada bu şekilde cevap vermeniz baya ironik.
İşinize geldiği gibi yorumlara devam.
Daha fazla saçma bir muhabbeti yukarılara taşımayacağım.
Size “single mom”larla iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?