Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin dur melisa biraz daha büyüsün batu pc de bakiyor cizgi film cemilde oyun derdinde babalari gelmidi gazete derdinde
selam bayanlar
nasilsiniz emiy nerelerdesin bak denk gelmiyoruz artik cünkü ben oturamiyoum pc nin basina
sioz nasil oturabiliyorsunuz ben anlamis degilim acaba ben
cok mu plansiz is yapiyorum
selam bayanlar
nasilsiniz emiy nerelerdesin bak denk gelmiyoruz artik cünkü ben oturamiyoum pc nin basina
sioz nasil oturabiliyorsunuz ben anlamis degilim acaba ben
cok mu plansiz is yapiyorum
günaydım kızlara.s.öğlene yemeğim yok ben oturdum yine açtım kk.yı bakalım nolcak:sm_confused:
ben öylenleri yemek yemiyorum gec kahvalti yapiyorum kizlada atistiriyorum sondan sunda aksam yemegi derdine düsyorum
kızlarrr bugün nasılız?:sm_confused:
tşkler iii olmaya çalışıyorum sen nasılsın bugün böyle hiç iş yapmak gelmiyo içimden halim yok sinirlerimde bozuk bayramda geldi offf ya of ne bilim çok yorucu günler geçirdim ondan sanırım ve 1ayda 7kilo verdim ondanda hiç halim yok sanırım ayyy ne çok şeyde yazdım valla kafanızıda şişirdim işte böyle napim yaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben iyiyim şükrolsun!:1rolleyes:neden bu kadar zor günler geçirdin ki?:uhm:bu kadar kısa zamanda kilo vermek sinirleri ve tüm metabolizmanı da etkiler dikkat et:1shok: üzüldüm valla:çok üzgünüm: hepimiz hayatta kendimize göre birşeyler yaşıyoruz a.sönemli olan sonuçta sağlam kalabilmek ve ayakta durabilmek:sm_confused: kendine dikkat et :teselli:sevgiler...a.s..(bu arada samsunun neresindensin?)
önce bana cevap yazdığın için sonsuz tşkler canım samsun merkezdeyim canım ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz kalp ameliyatı oldu benden baska bakanıda yok ikide çocuğum var önce hastanede koştur sonrada evde ondan kilo verdim ve okadar uğrastım didindim sinirlerim düzenim mafoldu iyileşincede çenesi durmadı dahada çıkmıyorum bakmıyorum ne hali varsa görsünn allah büyükkk