Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim canım burdayım benim sürem bitmiş sıra kızdaymışda beni kaldırdı pcden kusura bakma canım ben 30 yasında 13 yıllık evli iki çocuk annesiyim ev hanımıyım zor ve güç bir evlilik yasadım ama şimdi eskiye göre iyiyiz çok şükürki 10 yıl bide kaynanam görümcem kaynatam kaynım görümcemin oğlu beraber yasadık şimdi iki yıldır ayrı yasıyoruz ama kaynanamlar üst kattalar fazla değişen bişey olmadı ama eskiye göre iyi tabiki canım bu arada sen kaç yasındasın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr...
taşındım.hem de kayınvalidemin yanına alt katına ))) ama huzurlu sayılırım.ve de mutluyum arada mısafır gelıyor ve depreşiyorum ama olsun....
inş canımm.. desteğin için sağol.. bu arada seninle uzun sohbetlerimiz olmasa da yazılarından takip ediyordum. bikaç gündür akşamları yoksun. bi problem yok dimii??:sm_confused:sıla çok haklısın aynı sorunlar bendede var ne yapalım sabır allahın izniyle inşallah bizde bigün bu günleri geride bırakıcaz dualrım hepinizle