Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.

Bakin isterse bankada sayamayacagi kadar parasi olsun. Ev bulmak, evi secmek, bastan asagi ev dosemek icin saglam bir psikoloji gerekiyor. Deprem yasamis, binlerce ceset gormus, usumus, ac kalmis, soka ugramis, komsularini akrabalarini kaybetmis, Türkiye nin bir ucundan diger ucuna tum esyalarini birakip gelen kisiler sizce bununla ugrasabilir mi? Yapim geregi cok sakin bir insanim, herkese tane tane anlatmaya calisirim, herkesi anlamaya calisirim ama bugun okuduklarim karsisinda artik ben bile cileden cikacagim sanırım

Düşünse, düşünebilse zaten yazmadı.

Şaka mısınız ya?
Burada bile bir çok kişinin yakınları var deprem bölgesinde. Deprem bölgesinde olup diserida kalanlar var. Vefat haberi alanlar var.
Bizler kusacak yer arıyormuşmuşuz.
Kötü duygularınızı kendinize saklayın o zaman.
İnsanların üzüntüden uyuyamadigi günde kalkmış bu konuya açıyorsunuz. Açmayın o zaman.
Resmen kötüsünüz şu yorumunuz bile ortada. Sıfır empati.
Allah kalbinize göre verir inşallah.

Değil mi oradaki bir canı ısıtmak bir yarayı sarmak kadar insani şu anda ne mutlu edebilir ki. İnan bana iki gecedir uyurken üzerimi örtmek istediğimde öyle suçluluk duygusu kapliyor ki içi mi. Konu sahibi istemediği için bahane çarşafa sarıldı.

Dileğim tez zamanda o mağdur insanların konu sahibine mecbur kalmadan bir yol bulması.

Ben size burdan bir ofke ve insanlik kusacagim simdi, feleginiz sasacak…

Yahu insanlar yuvasini kaybetmis. Hergun oturdugun koltuk yok, yattigin yorganin yok, insan evde vazosunun yerini degistirince bile gozu alisamiyor, insanlar duzenini kaybetmis. gezmeye gelmiyorlar nolur yapmayin ya nolur artik yapmayin. Bu kadar empatiden uzak insanlar olduguna inanmak istemiyorum

Yok ciddi ciddi bizimle alay ediyor bu.
Gözümde kolundaki bilezikleri şıngırdata şıngırdata akraba dedikoları yapan yeni evli sunumcu gelin modeli canlandı yemin ederim .. Özel tasarımmış sanki gelin evine tanıtım yapıyor.
Batsın tasarımların senin puh

Esim ev tutup 6 aylık kiralarını pesin verecek

Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.
cidden tekrar anlamadığımdan soruyorum.. eşyaların lüks olması sizin için bu kadar mı önemli?
insanlar düzen oturtana kadar ÜCRETSİZ bir şekilde bekar evinize yerleştiremez misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…