- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 28
- Konu Sahibi Larsvontrier
-
Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.Peki eşyalı mı verilecekti eşyasız mı?
Eşyalı verilecekse takıntınız bize söylediğiniz kadar ciddi değil.
Yok eşyasız verilecekse o kadar mobilyayı nereye koymayı planlıyordunuz? Herşeyi tam bir evden bahsediyoruz.
Tencere kapak işteOnada yaziklar olsun seni es diye yaninda tutuyor, yuzunuze tukursem ona bile acirim
Utanmadınız mı hiç?
Kefensiz karda yatan, betonun altında donan ölülerimizi duymadınız mı görmediniz mi?
Bize değil eşinize söyleyin bu yazdıklarınızı bakalım sizinle ilgili ne düşünecek?vxğ
zaten bu ay kiraya vermeyi dünüşüyordum kendi gelirim yok çalışmıyorum.
Düşünse, düşünebilse zaten yazmadı.Valizinizi toplarken birde tam tersini düşünün .Onların yerine koyun kendinizi ve başkasının yanına sığınmak zorunda olanın kendiniz olduğunu ne hissedersiniz??
Ütopik birşey değil işte oluyor kimsenin birşeyde garantisi yok
Yok ciddi ciddi bizimle alay ediyor bu.Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.
Şaka mısınız ya?eee ben zaten kabul ettim yarın kendi bekar evime gidiyoruz esimle onlar da buraya geliyorlar ben kimseyi reddetmedim kimseye bişey demedim kendi içimde yaşıyorum bu duyguları. Gidicem yani. Yeni evimizi de veriyoruz onlar ev tutabilecek duruma gelene kadar. Biz de maddi destek sağlayacağız yeni ev tuttuklarında. Sadece yenı evlı olmam, tanımadıgım insanlar olması vs baska bi çare bulunamaz mıydı diye cok dusundum ama merak etmeyin bunları içimde yaşıyorum. Kimseyi rencide etmedim etmem de olacağına varır her sey. Bana hakaret etmeye hakkınız da yok, ben kendi duygularımı anlamlandırmaya calısıyorum. Yanlıs mı dusunuyorum diye soruyorum ama gerçekten kusacak yer arıyormus millet. Bana denk geldi süper :)
Değil mi oradaki bir canı ısıtmak bir yarayı sarmak kadar insani şu anda ne mutlu edebilir ki. İnan bana iki gecedir uyurken üzerimi örtmek istediğimde öyle suçluluk duygusu kapliyor ki içi mi. Konu sahibi istemediği için bahane çarşafa sarıldı.Yaa tamam insanız, kıymet vermiş anlam yüklemiş özel demiştir bazı eşyalarına.
O zaman git al o özelleri, evi barkı misafirine hazır et. Sonra çık yani.
Bu zor mu?
Ne güzel imkanın var evin var, bir hayrın dokunsun. Geldik gidiyoruz 3 günlük dünya...
Acun Ilıcalı'nın yaptığı bağışı okudum az önce. Öyle duygulandımki, insanın parası olacak bee oh ne güzel diye sevindim kendimce.
Böyle kendi çapında güzel imkan olacak da yardım etmemek için burun kıvıracaksın he.
Vallahi ilginç.
Kendi teklif etmiş öyle yazmisEvini vermeyen altınlarını verir mi hiç?
Bu insanlari nasil buyutuyorlarda boyle oluyor ya, hayvanlarin bile merhamet duygusu var yani pesTencere kapak işte
Eminim öyledir de... E özel eşyalarınızı ne yapacaktıniz o zaman ?vxğ
zaten bu ay kiraya vermeyi dünüşüyordum kendi gelirim yok çalışmıyorum.
Ben size burdan bir ofke ve insanlik kusacagim simdi, feleginiz sasacak…eee ben zaten kabul ettim yarın kendi bekar evime gidiyoruz esimle onlar da buraya geliyorlar ben kimseyi reddetmedim kimseye bişey demedim kendi içimde yaşıyorum bu duyguları. Gidicem yani. Yeni evimizi de veriyoruz onlar ev tutabilecek duruma gelene kadar. Biz de maddi destek sağlayacağız yeni ev tuttuklarında. Sadece yenı evlı olmam, tanımadıgım insanlar olması vs baska bi çare bulunamaz mıydı diye cok dusundum ama merak etmeyin bunları içimde yaşıyorum. Kimseyi rencide etmedim etmem de olacağına varır her sey. Bana hakaret etmeye hakkınız da yok, ben kendi duygularımı anlamlandırmaya calısıyorum. Yanlıs mı dusunuyorum diye soruyorum ama gerçekten kusacak yer arıyormus millet. Bana denk geldi süper :)
Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Gözümde kolundaki bilezikleri şıngırdata şıngırdata akraba dedikoları yapan yeni evli sunumcu gelin modeli canlandı yemin ederim .. Özel tasarımmış sanki gelin evine tanıtım yapıyor.Yok ciddi ciddi bizimle alay ediyor bu.
Esim ev tutup 6 aylık kiralarını pesin verecekSize ilginç bir hikaye anlatayım.
Doktorlar takıntılı olan pek çok kişinin Covid sırasında iyileşme gösterdiğini söyledi. Nedeniyse günlük yaşamda dert ettikleri pek çok şeyin, ölüm riski gelince anlamsız kalması, etrafa bakmaktan kendi düşüncelerinde boğulmaya fırsat kalmaması.
Benim çarşafım benim örtüm diyorsunuz ya...
Bir de onları dinleyin neler görmüşler yaşamışlar.
Ayrıca sizin evinizde uzun kalacaklarını da düşünmüyorum. O evde sizin eşyalarınız ve düzeniniz varken hiçbir zaman kendilerini ev sahibi gibi hissetmeyecekler, hep köşede itilmiş geçici misafir olarak hissedecekler.
Diyorsunuz ya niye ev tutulmuyor...
Ben 1999 depremini yaşadım, deprem sonrası kafayla (yaşamadan anlaşılmaz, herşeyi sorguluyorsunuz) kimse gidip de ev arayacak güçte olmaz.
Tabi ev tutmaları için bir kere burada iş bulmaları lazım, aldıkları maaş ne olacak? Ona göre ev tutacaklar yoksa kirasını nasıl versinler? Ömür boyu sizlerin kiralarını ödeme durumunuz olamaz, ayrıca çocuklara okul bakılacak belki de devlet okulu için başka mahalleye geçmeleri gerekecek.
Yani örtüm diyorsunuz ya onlar keşke örtümüz olsaydı milletin elinde dolaşsın boşver modundalar.
Kocasına şirin gözükmek içindir oKendi teklif etmiş öyle yazmis
cidden tekrar anlamadığımdan soruyorum.. eşyaların lüks olması sizin için bu kadar mı önemli?Esyaları satmayı nakite çevirmeyi dusunuyorduk, ama hepsi lüks mobilyalar oldugu icin alıcı bulmak kolay değil, spotcular malum. Özel alıcı bulmam gerekiyor bu da zaman istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?