- 5 Mayıs 2020
- 13.206
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.768
- 548
- Konu Sahibi Larsvontrier
-
Binlerce insana o çarşafları kefen oldu farkında mısınız?benım yatağım, benım çarşafım, benım koltugum, tanımadıgım insanlar.
zaten bu ay kiraya vermeyi dünüşüyordum kendi gelirim yok çalışmıyorum.Bekar evinizi neden vermediniz o kısmı anlamadım ben.Böylece yeni gelin eviniz ! size kalirdi.Oradan özel eşyalarınızı alır bir süre misafir ederdiniz,evi üstlerine yapmaniz gerekmiyordu zaten.
Hem sizin düzeniniz bozulmamış olurdu hem de onlar kira derdi olmadan rahatça bir süre kalırlardı. Boş duracagina onların oturmasında ne gibi bir sakınca var gerçekten merak ediyorum ???
Acaba neyi kastettiBirde konuya "maalesef durum cok vahim" diye girmis...
Larsvontrier,Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.
Yaa tamam insanız, kıymet vermiş anlam yüklemiş özel demiştir bazı eşyalarına.Yok bence çarşafları çarşaflari pek değerli.
Çarşafları söz konusu çünkü.Birde konuya "maalesef durum cok vahim" diye girmis...
Ya seni varya tokat manyagi yaparim kadin iyice cildirttin sen benivxğ
zaten bu ay kiraya vermeyi dünüşüyordum kendi gelirim yok çalışmıyorum.
Şimdi ah keşke önceden kiraya verseydim diye hayiflaniyorsunuz değil mi?vxğ
Ya şimdi bişey dicem yazıp yazıp siliyorumvxğ
Yok artıkvxğ
kiraya vereceğinize oradan gelen insanlara geçici süreliğine veremez misiniz yani? nedir bu kadar kıymetli olan.vxğ
vxğ
Valizinizi toplarken birde tam tersini düşünün .Onların yerine koyun kendinizi ve başkasının yanına sığınmak zorunda olanın kendiniz olduğunu ne hissedersiniz??Ya anlatamıyorum ki derdimi, derdim esya değil düzenim.. ben misafir etmek istiyorum ama evimden gitmek istemiyorum asıl derdim bu .. sonra ev bulup tasınsınlar istiyorum yine bulundugumuz sehire. Maddi imkan var. Ama evden valizimle çıkıp gitmek koydu sadece anlatmaya calıstıgım bu. Yenı evlıyım. Ya ben kötü biriyim evet haklısınız, öyle de diyebilirsiniz. Gelecek olan kardeşi de esime tek bir faydası olmayan, dedıkoducu bütün aileyi mikser gibi karıstıran bir ese sahip görüşmediğimiz insanlardı. İçime sinmedi baska bir çare arıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?