Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacım sen iyi misin, trolmusun sen simdi nesin, baslatma o sıfır esyana bulur yolarım seni hadsizzzz, yazmayada mı utanmadın terbiyesiz vicdansız

Yazdıklarınızı mi unutuyorsunuz????
Evin kullanılamaz durumunu sizin beyniniz nasil algılıyor?

Bekar evinizi neden vermediniz o kısmı anlamadım ben.Böylece yeni gelin eviniz ! size kalirdi.Oradan özel eşyalarınızı alır bir süre misafir ederdiniz,evi üstlerine yapmaniz gerekmiyordu zaten.

Hem sizin düzeniniz bozulmamış olurdu hem de onlar kira derdi olmadan rahatça bir süre kalırlardı. Boş duracagina onların oturmasında ne gibi bir sakınca var gerçekten merak ediyorum ???

Bu düşüncelerinizin sonra eşinizin yerinde olsam size aynı gözle asla bakamam. İnsanlar canını zor kurtarmış sen ne diyorsun. İnsan kapısını elaleme bile açar ki kocanın kardeşi ailesi onlar.

Yahu destek olmak istemiyor ya sacma sapan bahane üretiyor.

Olay yerindeki depremzedeler gibi TV de gördüğünüz gibi değiller yazmışsınız ama bizlerde olay yerine saatlerce uzaktayız ama psikolojimiz alt üst oldu diken üstündeyiz , Bazı yaralar fiziksel olmuyor ruhsal manevi oluyor bu farkı anlamalisiniz

Bir haftaya antep'e dönecekti annesi ki deprem oldu, evi kullanılamaz durumda kalıcı olarak geri dönme ihtimali olmayacak zaten salmayız asla.

Bu yazdiklarinizdan hangisi doğru ? Vicdansız yeni gelin kötü insan kişisi

Eğer bu konuyu bilincli bir şekilde sırf ilgi toplamak için actiysaniz allah sizi ıslah eylesin. yok konunuz gerçekse ufacık bir an kendinizi o insanların yerine koyun. 2 gün önce onlarin da evi ve tertemiz eşyaları vardı şu anda canlarini kurtarabildiklerine sukrediyorlar.
Mesleğimle ilgili bir sosyal medya grubunda yakın illerdeki insanlar hiç tanımadığı depremzedelere evlerini açıyor, araclariyla almaya gidiyorlar. Pembis gelin de evim diyor titizlik diyor. Ben böyle bir durumda bunu aklımdan geçirmeye korkarım, rabbim beteriyle sınar diye.siz bir de konu acmissiniz pesss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…