- 4 Eylül 2018
- 1.567
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi lisbethsalander00
-
Esim durduramiyo. sus diye yalvardi ama susmadı. Hic bi zaman beni ailesine götürmek için zorlamadi. Ama ben ailenizle iyi gecinin ayeti gereği bu zamana kadsr her yaptığını yuttum .ama bu sefer yatamıyorum. cunku gerfekten cok canımız yandı. tüm turkiyenin cani yandi . bugüne kadar benim canımı acitamafigini biliyodu. en savunmasız günümde saldırdı. Allah a havale ediyorum onu ama ofkem de geçmiyor.İğrenççççç o kadının siz de ne işi var versene ağzının payını. Eşin ya annesini sizin hayatınızdan çıkartıp ağzının payını verecek ya da kocayım diye ortada gezmeyecek!!!
Yalnızda Allahtan korktuğum için dayandım bu güne kadar. inanın kendimi de hic ezdirmedim. esim de beni hic bi zaman onlara karşı ezdirmedi yanımda durdu. zaten bugüne kadar yapamadığı için en çaresiz zamanımda vurdu darbeyi. Onu Allah a havale ediyorum. Ben de artik görüşmek istemiyorum . Ama esim cok üzülecek biliyorum. ona üzülüyorum .asla görüşmem,ben buradan nefret ettim,illet,zillet bi kadın kendinizi çok ezdirmişsiniz ağzının payını vermeliydiniz yasım var benim sen insan mısın diyip kovmalıydınız
Ama siz sırf "ailenizle iyi geçinin" ayetini referans alarak o kadına katlanırsanız, bu seferde kendinize eziyet ve dolayısıyla da haksızlık etmiş olmayacak mısınız? Neticede en basiti psikolojinizi bozabilir, sizi sinir hastası edebilir vs vs. Size de günah degil mi? Siz onu bu sekilde idare ettikçe, alttan aldıkça daha da azıp sağa sola saldırmaya huzur bozmaya devam edecek belli ki.Esim durduramiyo. sus diye yalvardi ama susmadı. Hic bi zaman beni ailesine götürmek için zorlamadi. Ama ben ailenizle iyi gecinin ayeti gereği bu zamana kadsr her yaptığını yuttum .ama bu sefer yatamıyorum. cunku gerfekten cok canımız yandı. tüm turkiyenin cani yandi . bugüne kadar benim canımı acitamafigini biliyodu. en savunmasız günümde saldırdı. Allah a havale ediyorum onu ama ofkem de geçmiyor.
Yalnızda Allahtan korktuğum için dayandım bu güne kadar. inanın kendimi de hic ezdirmedim. esim de beni hic bi zaman onlara karşı ezdirmedi yanımda durdu. zaten bugüne kadar yapamadığı için en çaresiz zamanımda vurdu darbeyi. Onu Allah a havale ediyorum. Ben de artik görüşmek istemiyorum . Ama esim cok üzülecek biliyorum. ona üzülüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?