- 25 Eylül 2024
- 69
- 0
- Konu Sahibi Madamadamm
İyi geceler kızlar misafirliğe memlekete geldim ve burada deprem oldu. Cidden korktum ya bu duyguyu anlatamam psikolojim bozuldu sürekli avizeye bakıyorum şuan ve herkes uyumuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla komik
Geçmiş olsun. Nerede oldu?İyi geceler kızlar misafirliğe memlekete geldim ve burada deprem oldu. Cidden korktum ya bu duyguyu anlatamam psikolojim bozuldu sürekli avizeye bakıyorum şuan ve herkes uyumuş.
Teşekkür ederim elazığda olduGeçmiş olsun. Nerede oldu?
Çok geçmiş olsun tekrardan. Daha önce yaşadıysanız gerçi yaşamanıza gerek yok. Olanlar malum... Uyumaya çalışın. Başka da yapacak bir şey yok. Zihninizde büyüttükçe daha kötü oluyorTeşekkür ederim elazığda oldu
Teşekkür ederim ben yaşamadım öncesini fakat insanladın o çaresizliğine gecelerce gözyaşı döktüm o bebekler helekiÇok geçmiş olsun tekrardan. Daha önce yaşadıysanız gerçi yaşamanıza gerek yok. Olanlar malum... Uyumaya çalışın. Başka da yapacak bir şey yok. Zihninizde büyüttükçe daha kötü oluyor
Siz neredesiniz teşekkür ederimay ben de bi sallanır oldum geçmiş olsun
Ben izmir deyim. Burada da sık sık küçük küçük oluyorSiz neredesiniz teşekkür ederim
Evet ama 4.3 ten fazlaydı çok net sallandım yatakta sağa sola ayakta iken de gayet hissedliyordu.1 saat önce 4.3 olmuş onu mu diyorsunuz
Geçmiş olsun yüzeye yakindir belki zaten 4 üzeri hissedilir.Evet ama 4.3 ten fazlaydı çok net sallandım yatakta sağa sola ayakta iken de gayet hissedliyordu.
Bire bir yaşadığınız için öyle gelmiştir. 7 seviyesindeki depremde benim şehrimde olmadığı halde ben 7-8 olmuştur diyordum. Bize göre şekillenmiyor ölçüsü.Evet ama 4.3 ten fazlaydı çok net sallandım yatakta sağa sola ayakta iken de gayet hissedliyordu.
Bunca yaşanan olaylar kadına, çocuğa, ve hayvanlara yapılan eziyetler zulümler, vahsetlerden sonra başımıza taş yağsa hak ediyoruz ama yinede Rabbım merhamet etsin bizlere.
Bugüne kadar depremlerde ölen onbinlerce kişi içinde kaç tanesi acaba zalimdi?... 10? 100? Bebekler, masumlar ve garibana yine olan oluyor
Bunca yaşanan olaylar kadına, çocuğa, ve hayvanlara yapılan eziyetler zulümler, vahsetlerden sonra başımıza taş yağsa hak ediyoruz ama yinede Rabbım merhamet etsin bizlere.
Kadına cocuga hayvana edilenleri ben etmıyorken nıye benım ve benim canlarımın başına da yagsın o taşBunca yaşanan olaylar kadına, çocuğa, ve hayvanlara yapılan eziyetler zulümler, vahsetlerden sonra başımıza taş yağsa hak ediyoruz ama yinede Rabbım merhamet etsin bizlere.
Gecmis olsun ilkkez yaşadığınız için psikolojiniz bozulmuş olabilir İzmir'de depremi bire bir yaşayıp hem hamile hemde evde tektim cidden korkuyor ama yapacak birşey Yok canim alisiyoruz bir şekildeEvet ama 4.3 ten fazlaydı çok net sallandım yatakta sağa sola ayakta iken de gayet hissedliyordu.