Deprem ve mutsuzluk

Yazacak pek bi sözüm yok. Allah yardımcınız olsun.. acınızı hafifletmek isterdim ama yapamıyoruz. anlamamız da çok zor.. yazdığımız hiç birşey içinize su serpemeyecek... zamana ihtiyacınız var. çokk büyük zamana...

dua edebiliyoruz sadece.

Cok haklısınız aslinda ayni düşünüyoruz ama su an yaşadığım şehirden ayrılmam mümkün degil ,memuruz ve son 6 ayımız, evi taşımayı düşündüm ancak bütün evler hasarlı ve istesekte bir tane bile ev yok.Evi yıkılacak olanlar ve yikilanlar ev bulamıyor. Hatay ,Maras gibi birinci derece kötü yerde değilim ama su an çaresizim maalesef, teşekkür ederim bu arada

geçmiş olsun tekrar, en azından bu evin güvenliği adına daha detaylı bir test yaptırın, sonuç kötü bile olsa çaremiz yok demeyin bazı insanlar sonuç kötü çıkarsa sokakta kalırız diye düşünüp yaptırmaktan çekiniyor. hiçbir şey candan daha önemli değil.

Haklısınız bunu değerlendireceğim

Rabbim yardimciniz olsun 6 yasındayken 99 depremlerini yasadım 2 kez.Evimiz yıkıldı cadirlarda prefabriklerde durduk yıllarca daha dün oynadığim arkadasım ertesi gün enkaz altinda annesiyle birlikte vefat etmişti en büyük travmalarımdan biri olabilir.Insanda derin yaralar açıyor 3 deprem yasamıs biri olarak o korkuyu cok iyi biliyorum hala daha camasır makinesi sıkmaya gectiginde titremesinden korkarım tahammül edemem.Sizlerin biraz uzaklasıp bu aciyla basetmeye ihtiyaciniz var inşallah söylendigi gibi evleriniz 1 yil icinde teslim edilir bir nebze olsun yaralarinizi sararsınız..Aci gecmiyor ama külleniyor tabii ki unutmayacaksiniz.En sonki Düzce depreminden sonra geceleri uyuyamadim nefesim daraldı aglama krizleri yasadım baktim gecmiyor hemen doktora gittim düsük dozlu antidepresan basladik cok rahatladim tavsiye ederim destek almanızı en azından artci yasadigimda aglamiyorum daha sakin kaliyorum sizler daha büyük bir afet yasadiniz destek sart

bende deprem bölgesindeyim ama çok kötü olmayan şehirlerden birindeyim evimiz hasarsız raporu aldı çatlaklar var duvarlarda ama yüzeysel ona rağmen psikolojimiz çok kötü sürekli ağlıyorum heran sallanıyor gibi hissediyorum yeni yeni toparlıyorum sizin düzeniniz bozulmuş tabi çok zor memurmuşsunuz tek başına yaşıyorsanız benim nacizane tavsiyem bi ev arkadaşı bulup kendi düzeninizi kurmanız düzeniniz olunca biraz rahatlarsınız

Özel bi kurumda çalışıyordum öğretmenim bırakıp kpss çalışmaya başlamıştım depremden önce… teşekkür ederim size de inşallah toparlanırsınız biran önce

Bende aynı durumdayım yaşama arzum kalmadı..Sanki dünyanın sonuna gelmisz gibi düşünüyorum.Kendimden çok üç aylık bebeğimi duşunuyirm

Bende aynı durumdayım yaşama arzum kalmadı..Sanki dünyanın sonuna gelmisz gibi düşünüyorum.Kendimden çok üç aylık bebeğimi duşunuyirm
Biliyorum kendini bırakmayın diyeceğim ama ne kadar zor olduğunun farkındayım. Bir saniye gülümsesek on ağlıyoruz… Allah yardımcınız olsun tutunacak bir dalınız var bebeğiniz için iyi olmak zorundasınız….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…