Deprem sigortası?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.136
1.770
333
İstanbul
Hanımlar geçen konu açmıştım bilen bilir ev sahibim evden çıkarıyor diye şimdi bir ev buldum her ne kadar içime sinmese de ev sahibi şöyle bir şey dedi elektrik doğalgaz suyu üstüme almam için deprem sigortası yapılması şartmış sanırım hiç bilgim olmadığı için öğrenmek istiyorum bunu ev sahibi mi ödüyor ben mi ?

Deprem sigortasını ev sahibi öder .

deprem sigortasını ev sahibi öder, ödemediği takdirde evini kiraya veremez. sizden dask için para talep ederse kesinlikle vermeyin bu sizi ilgilendiren bir ödeme değil. benim evimde kiracım yıllardır oturmasına karşın düzenli olarak evimin daskını yeniletirim.

Normal şartlarda ev sahibi öder ama anlaşma durumunda kiracı da ödeyebilir. Kiracıya ödetmede kanuni bir yaptırım yok.

Ev sahibi

Şimdi yaşadığım evimde kiracım vardı önceden deprem sigortasını biz ödemiştik evin vergisi gibi bişi bu kiracıya ödetmek haksızlık olur

Dask ev sahibinin canım, ama gerçekten de dask yaptırmazsan faturaları alamazsın diyorlar. Ama ev sahibi ödeyecek onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…