- 19 Kasım 2013
- 18.718
- 33.742
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence az katlı ve çatlağı olmayan bir eve geçmeniz çok daha iyi olurKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
Bilmediğim için soruyorum , rapora itiraz etme hakkı var mi ?Kızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
Bilmediğim için soruyorum , rapora itiraz etme hakkı var mi ?
Konteyner a geçin?Kızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
O tarz binalarda yaşayan bir sürü insan var. Kaçı idari izin alabilir ki? Herkese idari izin veremezler maalesef. En mantıklısı bir şekilde çadır temin etmek.Konu sahibi idari izin alma durumunuz yok mu ? ( 10 yaş altı çocuk, kronik hastalık ?
İnşallah sadece dediginiz gibidirMerhabalar. İnşaat mühendisiyim ben. Binaya verilen rapor sadece yaşanan büyük depremde binanın almış olduğu hasara ilişkin hızlı bir tarama yöntemidir. Sadece gözle bakılarak yapılır. Bu şuan yaşadığınız yerin depreme dayanıklı olduğu anlamına gelmez. Fotoğraflarını görmediğim için tam yorum yapamam ama belki sizin büyük olarak tanımladığınız hasarda sadece duvar hasarı da olabilir. Çok geçmiş olsun.
Konteyner oyle kolay verilen bisey degil ki evinin yikilmasi lazım,çadır bile prosedurlerle veriliyorKonteyner a geçin?
Bende deprem bölgesindeyim aynı şekilde evimizdeki bütün duvarlar yıkıldı dışarısı gözüküyor çatlak yarık var kolunu sağlam diye az hasarlı vermişler yöneticide giydirme vs yapıp oturulur diyor siizn gibi bende nasıl gireceğim diye düşünüyorum birde ben ev sahibiyimKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
Yok bekarım tek yasiyorumKonu sahibi idari izin alma durumunuz yok mu ? ( 10 yaş altı çocuk, kronik hastalık ?
Çadırlarda kolay verilmiyor malesef..O tarz binalarda yaşayan bir sürü insan var. Kaçı idari izin alabilir ki? Herkese idari izin veremezler maalesef. En mantıklısı bir şekilde çadır temin etmek.
Haklısınız. Arabanız var mı konaklayabileceğiniz?Çadırlarda kolay verilmiyor malesef..
Arabada kalınmıyor ya. 3 gün dayanabildik. İşe de gidileceği için hiç hali kalmazHaklısınız. Arabanız var mı konaklayabileceğiniz?
Hasar binanın taşıyıcı siteminde mi yani kolon kirişlerde mi o önemli.Bu da ancak uzman tarafından kontrol edilip ortaya çıkartılabilir.Bu nedenle bölgenizde varsa İnş Müh Odasına telefon edin, evimin az hasarlı raporunun doğru olduğu konusunda tereddüdüm var tekrar bakılmasını istiyorum diye konuşun.Kızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?