Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsait olduğun bir vakit konuşuruz ahretliğim tekrar çok geçmiş olsun, çok uzun zamandır ilk defa strese girdim, dün gece patlak verdi acısı midemden çıktı, yediklerimi bastırmak için psikolojik savaş veriyorum resmen.Çok sağol ahretliğim en masum türü maalesef,patoloji sonucunu bekliyoruz 1 ay sonra gene işlem yapılcak.
Şu an müsaitim zaten evdeyim sabah gitti işe zaten,perşembe sabah gene gidilcek dikişler alıncak kalanlar oda.Müsait olduğun bir vakit konuşuruz ahretliğim tekrar çok geçmiş olsun, çok uzun zamandır ilk defa strese girdim, dün gece patlak verdi acısı midemden çıktı, yediklerimi bastırmak için psikolojik savaş veriyorum resmen.
Bugünler bir geçse, insanlarımız yeniden ayağa kalksa
Böyle haberlere bi yanım çok sevinirken bir yanı çok üzülüyor.
Diyarbakır Afad numarası var yardımı olur mu?Arkadaşlar diyarbakir için yardımlar nereden aliniyor? Bez mama vs .
Bir arkadaş yakını için msj attı.
Kendisi orada ve evi yıkılmış. Numara yada adres bulamadım ben.
Hep paylaşılıyor ama işte, birden söyleyince bulamadım.
Tesekkur ederim.Bilmiyorum ama göndereyim arayıp sorsunlar. Bence yardımcı olurlarDiyarbakır Afad numarası var yardımı olur mu?
AFAD Diyarbakır şube: 0412 228 62 84
Düzeltme yaptım ilk numara Kızılay numarası.Tesekkur ederim.Bilmiyorum ama göndereyim arayıp sorsunlar. Bence yardımcı olurlar
Çünkü kendi canları yanmadı. Kendi kızı kıl payı kurtuldu ölümden. Eğer şu anda hala enkaz altından kızımı çıkarın diye acı içinde olsaydı böyle konuşmazdjŞöyle başa çıkıyorlar acıyla: Ne yazıldıysa o. Ömrün o kadar belirlenmiş, tedbir de alsan o an ölmek zorundasın. Vaktin gelmediyse istesen de ölemezsin.
20 yuldır muhattap olmuyorum. Sürekli propaganda mesajları videoları atıyor. Adı duyulmamış kişilerin röportajlarını uzman diye atıyor. Sustum hep. Büyüğüm dedim. Akraba dedim. Susa susa cozutmasına izin verdim. Artık dayanamadım.Onlar her yerde var nau nau. Tv röportaj yapıyorlar. Adamın kızı ölmüş. “Allah’tan geldi” diyor. Muhabir diyor ki “Bak insanlar yerde yatıyor. Bu ne düzensizlik” “Böyle zamanda bunlar bakmayacağız. Dayanışma içinde olacağız” diyor. Einstein boşa dememiş “İnsanların ön yargılarını parçalamak atomu parçalamaktan zor” diye. Bunlarla muhattap olmayız, sinirlerimizi germeyeceğiz.
Akraba diye kimseye katlanma zorunluluğumuz yok. Bize iyi gelmeyenleri uzakta tutmak en iyisi. Hepimiz bir kere yaşıyoruz bu hayatı. Hayatın değerini yaşarken bilmemek en acısı.20 yuldır muhattap olmuyorum. Sürekli propaganda mesajları videoları atıyor. Adı duyulmamış kişilerin röportajlarını uzman diye atıyor. Sustum hep. Büyüğüm dedim. Akraba dedim. Susa susa cozutmasına izin verdim. Artık dayanamadım.
Herkes diyor ki aile içinde gereksiz huzursuzluk olmuş. Bana gereksiz gelmiyor. Belki biraz susmayı öğrenir. İnsan hayatına değer vermeyi öğrenir. Ya da en azından aile gruplarına propaganda pompalamaktan vazgeçer. Yakamızdan düşer. Rahat bırakır.
Eğer şu anda hala enkaz altından kızımı çıkarın diye acı içinde olsaydı böyle konuşmazdj
Kredi çekerek ev alanlar var. Deprem sigortası yaptırıp, evi ağır hasarlı çıkan birinin durumu ne olur?
Eniştem 2 sene önce vefat edince kalan kredi borcu silinmişti.Şimdi bu durumda ne olur acaba?
Geride kalanlar için hayat mücadelesi devam ediyor.
Uygulama şöyle değil mi bizim ülkede: Sigortası olana o birkısım miktar veriliyor. Olmayana ise toki'den daire veriliyor.Dask bir kismini karşılar konut sigortası varsa birazda oradan ama genelde bunlar atlaniyor ve ödemeye devam edilir gibi duruyor. Dask sadece inşaat maliyetini karşılar ztn bu sene için m2 1000 tl imiş sanirim
Konunun ayrıntısını bilmiyorum ancak önyargıların yıkılması konusunda bence buna bile kuşkuyla bakabilirsiniz.
Takip ettiniz mi bilmiyorum adamın oğlu yurtta vahşice öldürüldü, adam çıktı "bu gece bizim şeb-i aruzumuz. kimseden şikayetçi değilim" dedi. sorgulamak bu dünyadaki en zor şeylerden. insan inanmak istemiyor ama bu örnekleri gördükçe mecbur kalıyor.
Uygulama şöyle değil mi bizim ülkede: Sigortası olana o birkısım miktar veriliyor. Olmayana ise toki'den daire veriliyor.
Vergisini sigortasını ödeyenler de mağdur olmasın isterim. Sosyal devlet, adalet kavramını zedelememeli. Merhamet yüce bir duygudur ama adalet de mülkün temelidir, unutmamak lazım.Toki daireleri ücretsiz değil ama, geri ödemeli.
99da bu şekilde oldu diğer illeri bilemem
Birde yer sorun olacaktır aynı yer isteyen/ yada arsa payı
Cunku 10 katlı binayı aynı şekilde yapmaları imkansiz
Vergisini sigortasını ödeyenler de mağdur olmasın isterim. Sosyal devlet, adalet kavramını zedelememeli. Merhamet yüce bir duygudur ama adalet de mülkün temelidir, unutmamak lazım.
DASK ne kadar ödeme yapar?Dask bir kismini karşılar konut sigortası varsa birazda oradan ama genelde bunlar atlaniyor ve ödemeye devam edilir gibi duruyor. Dask sadece inşaat maliyetini karşılar ztn bu sene için m2 1000 tl imiş sanirim