Dedim ya kimler yanımızda bilelim ;
36 haftalık anne adayını bugün bir doktor kontrolüne sokalım dedik. Eşim Kocaeli Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden randevu aldı. Devlet hastanesi olduğu için her şey ücretsiz. Bende bu kadın kargo uçağı ile uçtu oradan Ankara'dan Kocaeli'ye o hali ile yolculuk etti oralara yormayalım yakınımızda ki özel hastaneleri arayalım dedim ve ...
ilk olarak kendi kontrollerimi yaptırdığım Medar Gölcük hastanesini aradım. Bana ilk verilen bilgi hastaneye kimlikle gidip SSK indirimi var ise bu kontrol edilip sadece o indirimin yapılacağı ifade edildi. Hatta doğum paketlerine filan getirdi konuyu o konuda bilgisi olmadığını gidip yüz yüze görüşmemi istediler. Israrla hastaneye gitmemi fiyat veremediklerini ifade ettiler.
Sonra Medar Kocaeli hastanesini aradım onlar numaramı aldı araştırıp beni arayacaklarını ifade ettiler. Neyini araştıracaklar anlayamadım! tam bu mesajı yazarken geri dönüş yaptılar Gölcüğe muayeneyi ücretsiz olabileceğimi ifade ettiler. Lakin onlar bu telefon trafiğini yapıp telefon edene kadar ben Özel Aktif Kocaeli Hastanesi ile görüşmemde ücretin söz konusu olmadığını hemen randevu oluşturabileceklerini bir doktor tercihimiz olup olmadığını sordular bende kendilerine bıraktım bu seçimi ve
Op. Dr. Ayşegül Gürler'den randevuyu aldık.
Bu arada Medar Merkezden bana dönen bayana lütfen yanlış anlamayın ama siz benim kim olduğumu biliyor musunuz diye en sevmediğim cümleyi kurdum. Zira her vatandaşa kim olursa olsun aynı mesafede olmalılar. telefonu kapadım 5 dakika sonra bu sefer Gölcük Medar'dan aradılar, ısrarla işlemin ücretsiz olacağı paylaşıldı. Personelin bilgi eksiliği dile getirildi ama çok geçti artık....
Her ne ise biz az önce Özel Aktif Kocaeli Hastanesi de muayene olduk ve bebek çok sağlıklı anne ısrarla geri dönmek istiyor ama önümüzde ki günler ne getirir bilemeyiz.
teşekkürler
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi ilişkilerimi yeniden gözden geçireceğim sınıfta kalmış Medar Gölcük Hastanesi
bugünlük diyeceklerim budur,