- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.306
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benimSize de geçmiş olsunBuraya girmek anca aklıma geldi herkese hepimize geçmiş olsun, başımız sağ olsun.
Ailem ordaydı ve onlara ulaşana kadar bittim.
Çok şükür kendileri iyi,evlerinde hasar var ama bu hiç önemli değil. Allah korusun öldü demek çok zor.
Çok zor o bebekleri,o çığlıkları, bu yaşananları ne derece unuturuz bilmiyorum hepimize geçmiş olsun.
Kağıt gibi evler yapıp dünyanın parasına satanlar,izin verenler hepsi cezasını çeker inşallah.
Günlerdir sizle birlikte bizde bittik Nevreste ablam geçmiş olsun.
Canınız sağ gerisi boş gerçekten..
Bir şekilde İstanbul a geldim birinin evinde kalıyorum ama daha fazla duramiyoruz. Döneceğiz sanırım tekrarHâlen malatya da mısınız çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Allahım hayırlı güzel kapılar açsınEşim polis memuru canım o sebeple yardım ekibinde sayılır
Allah razı olsun
bunu pazartesi bir muhatap bulurusam yapacağım. Bu süreci de anlatayım size;
- ilk AFAD'ı aradım
- AFAD beni Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'ne yönlendirdi,
- Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü beni kim olduğunu bilmediğim kendisi de ne görev yaptığını bilmeyen bir kadına yönlendirdi
- Ne görevde olduğunu bilmeyen kadın beni yeniden AFAD'a yönlendirdi
- Bu gece AFAD beni Kaymakamlığa yönlendirdi ama Kaymakamlıkta hangi müdürlüğe gideceğimi o da bilmiyor gidin dedi ...
pazartesi günü gidip depremzedeler haklarını kaybetmesin diye kayıtlarını yaptıracağım.
Bu arada hepinizin gönlüne sağlık şu anda hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Süreci yazmakta ki sebebim yaşadıklarımı paylaşmaktı, onların yaşadıklarını yazmak maalesef ağır gelir bana da düşmez. Ben sadece gördüklerimi yazabildim
Allah razı olsun sizden elimden gelen desteğe hazırım, İstanbul dayım, neye ihtiyacınız olursa yazın lütfenhımmm Çanakkale'ye gel desem deprem kuşağı, Kocaeli'ye gel desem keza öyle bak Konya'ya güvenli ama kader denen bir şey var çokta zorlamamak lazım...
yani hayırlısı ne ise o olsun... Bu saydığım illerde birer kapın var
Döndüğünüzde nerede kalacaksınız, eviniz sağlam mı, bir ihtiyacınız var mı, ne olursa bize yazın, Rabbim yardımcınız olsunBir şekilde İstanbul a geldim birinin evinde kalıyorum ama daha fazla duramiyoruz. Döneceğiz sanırım tekrar
Allah razı olsunAllahım hayırlı güzel kapılar açsın
İstanbul dayım, neye ihtiyacın olursa yanındayım. Ailenle yepyeni mutlu bir hayat kuracaksın inanıyorum, tüm kalbimle elimden ne gelirse yaparım dualarım sizinle
Ailemin evi çatlak bahçeye çadır kuruldu orda kalacağım mecburen. Teşekkür ederim çok incesiniz amin tez zamanda inşallahDöndüğünüzde nerede kalacaksınız, eviniz sağlam mı, bir ihtiyacınız var mı, ne olursa bize yazın, Rabbim yardımcınız olsun
Dayanamıyorum artık içim çok yanıyor depremden kurtulan insanlar çocuklarımız açlıktan soğuktan donacak diye yardım istiyorAllahım sen yardım et hepsine yardım ulaşsın artıkDepremden kurtulup soğuktan donan anne ve çocuklar beni bitirdi
Allahım ne çok acı var...
Çok fazla saracak yara var
pazartesi günü gidip depremzedeler haklarını kaybetmesin diye kayıtlarını yaptıracağım.
Bugün bir kadın yazmış ki bu kadar eşya kıyafet yolluyoruz neden ben 4 gündür evde aynı eşortmanlayım diyor kendi evde oturuyor insanlar orada sokakta kar yağmur pislik . Kullan at yapılacak netice de offfff daraldım geneAklımızın hayal edemeyecegi kdr çok şey lazım. Kış günü ilk gunler giyim ürünleri tek kullanımlık olacak mesela, nerde yıkayıp nasıl kurutacaklar
Mobil camasirhaneler lazım ama henüz beyaz eşya firmalarından haber yok
Mesela burada çeşme suyu akmıyor. Ana hatlar patlamış, ne zaman tamir edilir su verilir bilmiyorum. Tuvalette kullanmak için kar eritip su biriktiriyoruz. Kendisine söyleyin hayatında hiç karla yüzünü ovmus mu? Buz gibi havada kar ve çamur içinde ateş başında beklemiş mi?Bugün bir kadın yazmış ki bu kadar eşya kıyafet yolluyoruz neden ben 4 gündür evde aynı eşortmanlayım diyor kendi evde oturuyor insanlar orada sokakta kar yağmur pislik . Kullan at yapılacak netice de offfff daraldım gene
Mesela burada çeşme suyu akmıyor. Ana hatlar patlamış, ne zaman tamir edilir su verilir bilmiyorum. Tuvalette kullanmak için kar eritip su biriktiriyoruz. Kendisine söyleyin hayatında hiç karla yüzünü ovmus mu? Buz gibi havada kar ve çamur içinde ateş başında beklemiş mi?
Biz de depremden beri aynı kiyafetlerleyiz. İç çamaşırımız bile değişmedi. Kokuyoruz. Kendisi imkani varken duş almıyorsa yazık yani. Duş almayı geçtim çamaşır yıkamak gibi bir imkanımız yok bizim. Su olsa ateşte kaynatır elde de yıkarız ama yok. İçme suyunu böyle işler için kullanamayız. 3 yaşındaki bebeğin idrarı bezden pantolonuna geçti, pantolonu ateşte kurutup tekrar giydirdik. Kendisi umarım aynı şeyi yapmıyordur.
Dört gündür aynı eşofmani giymek zorunda kaldığı için üzüldüm. Ben yarın duş alabileceğim bir yer buldum. Biraz önce de birkaç iç çamaşırı geldi. Dilerse gelsin evde oturmak yerine kendisi de bu imkanlardan faydalansın.
Kimdir bilmiyorum, mesajları okumadım ama kendisine iletirseniz sevinirim.
Neden sinirlendim bilmiyorum ama sinirlendim işte.
Bunu nasıl söyleyebilmiş insanlar ateş başında simsiyah is oluyor yağmur yağıyor kar yağdı toz toprak içinden çıktılarBugün bir kadın yazmış ki bu kadar eşya kıyafet yolluyoruz neden ben 4 gündür evde aynı eşortmanlayım diyor kendi evde oturuyor insanlar orada sokakta kar yağmur pislik . Kullan at yapılacak netice de offfff daraldım gene