Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde il afet müdürlüğüne mutlaka bildirimde bulunun kayıtları olsun.
Bizde kaldığımız evde 20 kişiyiz. Bugün 6. gün galiba aynı kıyafetlerle yatıp kalkıyoruz.
Annemin şekeri, tansiyonu yükseliyor. Bugün eczaneye gittik. Diş fırçası, diş macunu aldık. Hepimiz dişlerimizi fırçaladık.Bizden mutlusu yok.
Hayatımızda mutlu olacak ne çok şey varmış
Ailemizle aynı çatı altında oturmamış ne kıymetliymiş.
Bir gece tüm hayatımız değişti.
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Yuvam mecburen dağılacak eşimi bırakıp başka şehire taşınma gerekecek.
Tabi buna taşınma dersek. Canımızı alıp gideceğiz.
Umut hep vardır. Umarım bundan sonra hayat herkes için daha iyi olur.
Eşinizin, evinizin birlikte içtiğiniz bir bardak çayın kıymetini bilin.
bunu pazartesi bir muhatap bulurusam yapacağım. Bu süreci de anlatayım size;
- ilk AFAD'ı aradım
- AFAD beni Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'ne yönlendirdi,
- Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü beni kim olduğunu bilmediğim kendisi de ne görev yaptığını bilmeyen bir kadına yönlendirdi
- Ne görevde olduğunu bilmeyen kadın beni yeniden AFAD'a yönlendirdi
- Bu gece AFAD beni Kaymakamlığa yönlendirdi ama Kaymakamlıkta hangi müdürlüğe gideceğimi o da bilmiyor gidin dedi ...
pazartesi günü gidip depremzedeler haklarını kaybetmesin diye kayıtlarını yaptıracağım.
Bu arada hepinizin gönlüne sağlık şu anda hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Süreci yazmakta ki sebebim yaşadıklarımı paylaşmaktı, onların yaşadıklarını yazmak maalesef ağır gelir bana da düşmez. Ben sadece gördüklerimi yazabildim
Abi temelli gidiyorum. Yani gidişimiz ucu açık. Şehir araştırması yapıyor kardeşim.ben sana artık bir şey demiyorum...
Abi temelli gidiyorum. Yani gidişimiz ucu açık. Şehir araştırması yapıyor kardeşim.
Yoksa sen bana kapını açtın. Allah senden razı olsun
Sen benim gerçekten abimsin. Siz benim ailemsiniz.
Bu forum iyi ki var. Günlerdir tanımadığım üyelerden bile mesaj alıyorum
İstanbulu da ekle Nevreste evim musait, dusun lutfenhımmm Çanakkale'ye gel desem deprem kuşağı, Kocaeli'ye gel desem keza öyle bak Konya'ya güvenli ama kader denen bir şey var çokta zorlamamak lazım...
yani hayırlısı ne ise o olsun... Bu saydığım illerde birer kapın var
Allah razı olsunhımmm Çanakkale'ye gel desem deprem kuşağı, Kocaeli'ye gel desem keza öyle bak Konya'ya güvenli ama kader denen bir şey var çokta zorlamamak lazım...
yani hayırlısı ne ise o olsun... Bu saydığım illerde birer kapın var
Allah razı olsun canım benim Biz ev tutacağız orada yaşayacağız. Mümkün olduğunca deprem bölgesi olmasın diyoruz. Ama oda zor gibi. Çocuklardan kaynaklı eğitim önemli.İstanbulu da ekle Nevreste evim musait, dusun lutfen
Hâlen malatya da mısınız çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı olsun hakkınızda yeni yer yeni umutların yaşaddiginiz yer olur umarım , ailenizle sevdiklerinizle bir arada olursunuzAllah razı olsun
Kardeşim ilgileniyor beraber gideceğiz.
O ne derse o artık
Neyi ne zaman istersen yaz lutfenAllah razı olsun canım benim Biz ev tutacağız orada yaşayacağız. Mümkün olduğunca deprem bölgesi olmasın diyoruz. Ama oda zor gibi. Çocuklardan kaynaklı eğitim önemli.
Birkaç güne belli olur.
Eşim polis memuru canım o sebeple yardım ekibinde sayılırHayırlısı olsun hakkınızda yeni yer yeni umutların yaşaddiginiz yer olur umarım , ailenizle sevdiklerinizle bir arada olursunuz
Eşiniz yardım ekibinden mi
Allah yardımcınız olsunEşim polis memuru canım o sebeple yardım ekibinde sayılır
Allah razı olsun
Çok sağ ol canımNeyi ne zaman istersen yaz lutfen
ŞŞarkisla yakın dönmek zorunda olmasaydın burada misafirim ol diyecektim araba gidiyor düzenli olarak gelmek istersen yaz lütfenŞuan duş için başka şehre geldim yine dönmek zorundayım memurum