Deprem 10 ili vurdu

Aklımızın hayal edemeyecegi kdr çok şey lazım. Kış günü ilk gunler giyim ürünleri tek kullanımlık olacak mesela, nerde yıkayıp nasıl kurutacaklar
Mobil camasirhaneler lazım ama henüz beyaz eşya firmalarından haber yok

Birde il afet müdürlüğüne mutlaka bildirimde bulunun kayıtları olsun.

bunu pazartesi bir muhatap bulurusam yapacağım. Bu süreci de anlatayım size;

• ilk AFAD'ı aradım
  • AFAD beni Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'ne yönlendirdi,
  • Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü beni kim olduğunu bilmediğim kendisi de ne görev yaptığını bilmeyen bir kadına yönlendirdi
  • Ne görevde olduğunu bilmeyen kadın beni yeniden AFAD'a yönlendirdi
  • Bu gece AFAD beni Kaymakamlığa yönlendirdi ama Kaymakamlıkta hangi müdürlüğe gideceğimi o da bilmiyor gidin dedi ...

pazartesi günü gidip depremzedeler haklarını kaybetmesin diye kayıtlarını yaptıracağım.

Bu arada hepinizin gönlüne sağlık şu anda hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Süreci yazmakta ki sebebim yaşadıklarımı paylaşmaktı, onların yaşadıklarını yazmak maalesef ağır gelir bana da düşmez. Ben sadece gördüklerimi yazabildim

ben sana artık bir şey demiyorum...

Mantığım sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı diyor fakat yazi isleri kanali ile acil kriz masası oluşturulmuş olabilir.

ben sana artık bir şey demiyorum...
Abi temelli gidiyorum. Yani gidişimiz ucu açık. Şehir araştırması yapıyor kardeşim.
Yoksa sen bana kapını açtın. Allah senden razı olsun
Sen benim gerçekten abimsin. Siz benim ailemsiniz.
Bu forum iyi ki var. Günlerdir tanımadığım üyelerden bile mesaj alıyorum

hımmm Çanakkale'ye gel desem deprem kuşağı, Kocaeli'ye gel desem keza öyle bak Konya'ya güvenli ama kader denen bir şey var çokta zorlamamak lazım...

yani hayırlısı ne ise o olsun... Bu saydığım illerde birer kapın var

Allah razı olsun
Kardeşim ilgileniyor beraber gideceğiz.
O ne derse o artık

Bende simdi simdi anliyorum kiymetini enkazda kalan arkadasimla zaman zaman didisirdik ona pijamami terligimi oyuncak ayimi vermedim gunlerce. Ayni evde kaldigimizda ona bulasiklari yika diye bagirdim. yillar gecti nasil olsa bir gun söylerim diye, kalbini kirdigim oldu pisman oldum diyemedim. Iyiki arkadasimsin diyemedim bunlar icin pismanim.sevdiklerim8ze bisey olmaz saniyoruz. Dun herkesi arayip icimde kalanlari soyleyebildim. Gec kalmamalıymışız bunu ögrendim. Gec kalmayin esinize dostunuza seni seviyorum iyiki varsin demeye gec kalmayin

Malatya depremzedesiyim. Üstümüzde ilk günden beri tek kıyafet var onunla yatıp kalkıyoruz. İlk iki gün elimizi yüzümüzü karla ovarak temizledik. Sonra karı eritmeye başladık. Tuvalet için kar suyu kullanıyoruz. Musluklardan su akmıyor hala. Kaçıncı gün bilmiyorum. Kokmaya başladık, bitlenmemiz yakındır.
Buna da şükür.

Az once foxta izledim roportajini bu beyin.

Toprak ruhsati vermedim diye kac kisi
Kustu bana diyor.. selam bile vermiyor diyor.. bu zihniyeti degistirmemiz lazim diyor..sen mi
Kurtaracaksin? Diyenler oldu diyor.. ben 4 yildir hizmet ediyorum benden oncekilerde hassasti diyor.. boyle insanlar lazim memlekete..Allah razi olsun adam
Gibi adam

Buraya girmek anca aklıma geldi herkese hepimize geçmiş olsun, başımız sağ olsun.
Ailem ordaydı ve onlara ulaşana kadar bittim.
Çok şükür kendileri iyi,evlerinde hasar var ama bu hiç önemli değil. Allah korusun öldü demek çok zor.
Çok zor o bebekleri,o çığlıkları, bu yaşananları ne derece unuturuz bilmiyorum hepimize geçmiş olsun.
Kağıt gibi evler yapıp dünyanın parasına satanlar,izin verenler hepsi cezasını çeker inşallah.
Günlerdir sizle birlikte bizde bittik Nevreste ablam geçmiş olsun.
Canınız sağ gerisi boş gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…