Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, bende deotak kullandım memnun kaldım bazılarının koltuk altında kist fln yapıyormuş bende olmadı. 1 aydan fazla kullandım.terlemek doğal bir olay tabi bazılarında terlemeyi de kesmiş ama bende kesmedi terliyordum fakat kokmuyordu. ben deotak classic kullandım. koltukaltı kıllarınız çıkana kadar müthiş koruyor lakin kıllarınız çıkmaya başladıktan sonra bakteriler yine kötü koku yapıyor bilgilerinize..
Kesinlikle çok güzel bir krem , haftada bir kere duş aldıktan sonra kuru bölgenize çok az sürerek yedirin güzelce. terlemeyi önlüyor ve koku yaratmıyor çok beğendim bunu .
Eskiden bir iki kere alıp kullanmıştım. Çok hatırlamıyorum ama fena değildi. Ama benim kullandığım krem gibi tupteydi, cok kullanışlı gelmemişti bana. Artik senelerdir ya Rexona ya da Lady Speed Stick kullanıyorum. Ikisinden de çok memnunum, tavsiye ederim.
arkadaslar her banyodan sonra bildigimiz karbonati koltukaltlariniz islakken sürün, aynen pudra gibi... ne bir koku kaliyor ne de rahatsizlik... deneyin cok memnun kalirsiniz... bir de gercekten de terlemeyi engellemedigi icin saglikli da... sadece kokuyu kesiyor hihoyyyt
Deotak krem deodorant aldim, çok çok az ter kokum vardi, sürdükten sonra buram buram ter kokmaya başladim. Biraktim. Deotakin birkaç tane ürünü var. Benim kullandiğim iyi çikmadi