Dentinox jel

annevekizi1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
46
-45
30
Kızlar bebeği için bu jeli kullanan oldu mu? Bir de elimizle dis etlerine masaj yaptığımız zaman ister istemez jelin tadına bakıp yutuyor. Sorun olmaz değil mi?

Ben aldım pek iyi değil galiba toz varmış herkes onu öneriyo onu alıcam. Benimki daha küçük 3 aylık ama ne varsa agzına sokup ısırmak istiyo ellerini yiyo durdurmaıyoruz aşırı sinirleniyo jelde çok etkilemedi açıkcası. Bu içi sulu olan plastik çiğneme şeylerini tutturuyorum eliyle.

Ben eczaneye sorduğumda direkt bunu önerdi ya. Daha doğrusu iki tane önerdi. Durumu anlatınca bu daha etkili olur dedi. O aylarda coo oluyor salya vs evet

Ben eczaneye sorduğumda direkt bunu önerdi ya. Daha doğrusu iki tane önerdi. Durumu anlatınca bu daha etkili olur dedi. O aylarda coo oluyor salya vs evet
Bana herkes tozu önerdi bir arkadaşım bu jeli söyledi diye aldım tozu alıcam ikisinide dene bence

Tedagil toz seklinde çok iyi geldi bizede onu kullandım bisure sonra dentinoksa geçtim oda fena sayılmazdı onuda kullandım tadını sevmişti benim bebiş öneririm bir tane daha almıştım oda bitkiseldi jel şeklinde pek hoşuma gitmedi doktor önermişti adını şuan hatırlayamadım

Dentinox bizde de ise yaradı. Eğer yaramasaydi tetagili de duymuştum onu alacaktım

Ben caljel kullanıyorum, bayağı da işe yaradı. Ama her zaman kullanmıyorum arada taze soğan da veriyorum ve çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…