- 22 Eylül 2024
- 46
- -45
- 30
- Konu Sahibi annevekizi1
Kızlar bebeği için bu jeli kullanan oldu mu? Bir de elimizle dis etlerine masaj yaptığımız zaman ister istemez jelin tadına bakıp yutuyor. Sorun olmaz değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eczaneye sorduğumda direkt bunu önerdi ya. Daha doğrusu iki tane önerdi. Durumu anlatınca bu daha etkili olur dedi. O aylarda coo oluyor salya vs evetBen aldım pek iyi değil galiba toz varmış herkes onu öneriyo onu alıcam. Benimki daha küçük 3 aylık ama ne varsa agzına sokup ısırmak istiyo ellerini yiyo durdurmaıyoruz aşırı sinirleniyo jelde çok etkilemedi açıkcası. Bu içi sulu olan plastik çiğneme şeylerini tutturuyorum eliyle.
Bana herkes tozu önerdi bir arkadaşım bu jeli söyledi diye aldım tozu alıcam ikisinide dene benceBen eczaneye sorduğumda direkt bunu önerdi ya. Daha doğrusu iki tane önerdi. Durumu anlatınca bu daha etkili olur dedi. O aylarda coo oluyor salya vs evet
Toz olan hangisiBana herkes tozu önerdi bir arkadaşım bu jeli söyledi diye aldım tozu alıcam ikisinide dene bence
İsmini bilmiyorum yani eczacıda kuallananalrd adirekt gösterdiler. Eczaneye toz olan diye sorun verirler biraz pahalıymış dierine göreToz olan hangisi
Ben kullanıyorumKızlar bebeği için bu jeli kullanan oldu mu? Bir de elimizle dis etlerine masaj yaptığımız zaman ister istemez jelin tadına bakıp yutuyor. Sorun olmaz değil mi?
Evet bizim de dün gecemiz onceki gecelere gore iyiydi. Zorda kaldığımız zamanlarda kullanmayı düşünüyorum ben de memnun kaldimBen öneri üzerine aldım, sakinleştiriyor.. bizimkide hemen emiyor
Dentinox bizde de ise yaradı. Eğer yaramasaydi tetagili de duymuştum onu alacaktımTedagil toz seklinde çok iyi geldi bizede onu kullandım bisure sonra dentinoksa geçtim oda fena sayılmazdı onuda kullandım tadını sevmişti benim bebiş öneririm bir tane daha almıştım oda bitkiseldi jel şeklinde pek hoşuma gitmedi doktor önermişti adını şuan hatırlayamadım