- Konu Sahibi denniss_shady
Benimde sağ göğsümde zaman zaman sızı oluyor ama cok inceden 13.günüm gayet ayaklandım ki yüzümdede operasyon olmasına rağmen mekanlara yemeğe gidiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sağ göğsümde zaman zaman sızı oluyor ama cok inceden 13.günüm gayet ayaklandım ki yüzümdede operasyon olmasına rağmen mekanlara yemeğe gidiyorum :)
ben henüz cesaret edemiyorum dışarıya çıkmaya ev kızı oldum oturuyorum ama birazdan kontrole gidicem sonra da uzun yola çıkıcaz ailemle nasıl olucak hiç bilmiyorum 2 saatlik bi yol gerçi çok uzun sayılmaz ama ağrım olur diye çok korkuyorum
ben henüz cesaret edemiyorum dışarıya çıkmaya ev kızı oldum oturuyorum ama birazdan kontrole gidicem sonra da uzun yola çıkıcaz ailemle nasıl olucak hiç bilmiyorum 2 saatlik bi yol gerçi çok uzun sayılmaz ama ağrım olur diye çok korkuyorum
aynen taş gibiydi narpek.2 haftayı doldurmamla ani değişiklikler oldu ben bile inanamıyorum
Kac gün oldu senin? Benim ilaclarım bitti gecen cuma günü şarap bile içtim😄 bişey olmaz ya bende 1saat gittim sorun yasamadım gerci ameliyat sonrası ben hiç ağrı yasamadım.
oh ne güzel. şu bant sütyen deli ediyo beni. bi çıksalardı
bugün benim 4. günüm canım cuma günü ameliyat oldum ben
ne zaman çıkıcak bu bantla sütyen
bu kadar acele etme ilk 2 ay ful takacaksın hatta sonrasında da takman lazım 3 ay kesin tak ztn normal sutyene oturmaz göğüsler
Benim doktorum normal sütyen takabilirsin dedi dısarı cıkarken ara ara ama aksam gene bunu takıcakmısım beni rahatsız etmiyor ama kuyafetlerden gözüküyo
Ucgen gosteriyo memeyi . Bi beden buyigu olsaydi bende rahat ederdim.
Bunu da kadın karar verip taktı bana. Seninkini senmi zldın yoksa doktorunun önerdiği bi yerden mi aldın?
doktor medikalciye söylüyo. oda hastaneye getiriyo.
O zaman sana uygununu takmıstır sabret biraz daha güzel şekil verir :))
yaa ben normalde 80 beden takıyorum. bunların kalıp küçük sanırım. 80 taktı olmadı. 85 taktı olmadı en son 90 taktı. daha büyüğünü getirmemiş. gögüs kısmı oluyorda bel kısmı dar geliyor.
Bana 80 taktılar sana kac cc koyuldu?
345 high damla dual
Hım baya büyükmüş :)