• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denniss_shady de sonunda büyüttü :))))

Benimde sağ göğsümde zaman zaman sızı oluyor ama cok inceden 13.günüm gayet ayaklandım ki yüzümdede operasyon olmasına rağmen mekanlara yemeğe gidiyorum :)

Benimde sağ göğsümde zaman zaman sızı oluyor ama cok inceden 13.günüm gayet ayaklandım ki yüzümdede operasyon olmasına rağmen mekanlara yemeğe gidiyorum :)

ben henüz cesaret edemiyorum dışarıya çıkmaya ev kızı oldum oturuyorum :42: ama birazdan kontrole gidicem sonra da uzun yola çıkıcaz ailemle nasıl olucak hiç bilmiyorum 2 saatlik bi yol gerçi çok uzun sayılmaz ama ağrım olur diye çok korkuyorum

ben henüz cesaret edemiyorum dışarıya çıkmaya ev kızı oldum oturuyorum :42: ama birazdan kontrole gidicem sonra da uzun yola çıkıcaz ailemle nasıl olucak hiç bilmiyorum 2 saatlik bi yol gerçi çok uzun sayılmaz ama ağrım olur diye çok korkuyorum

Kac gün oldu senin? Benim ilaclarım bitti gecen cuma günü şarap bile içtim😄 bişey olmaz ya bende 1saat gittim sorun yasamadım gerci ameliyat sonrası ben hiç ağrı yasamadım.

gögüs kenarndan sızı şeklindeki sancı bana da ldu iki gün boyunca
sonra olmadı.ama şu sef ilaç fena yaptı beni. kaşın kaşın bugun bitiyo çok şükür. :1:

Kac gün oldu senin? Benim ilaclarım bitti gecen cuma günü şarap bile içtim😄 bişey olmaz ya bende 1saat gittim sorun yasamadım gerci ameliyat sonrası ben hiç ağrı yasamadım.

bugün benim 4. günüm canım cuma günü ameliyat oldum ben

oh ne güzel. şu bant sütyen deli ediyo beni. bi çıksalardı

ne zaman çıkıcak bu bantla sütyen

Bant iki hafta sutyen bir ay dedi. Haldun bey . İki ay degilmi dedim yok bir ay dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadar acele etme ilk 2 ay ful takacaksın :D hatta sonrasında da takman lazım 3 ay kesin tak ztn normal sutyene oturmaz göğüsler :D

Cok sıkıyo sikmasa Neyse, gece uyutmuyo fermuarini aciyorum kopcasi var onla duruyorum biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim doktorum normal sütyen takabilirsin dedi dısarı cıkarken ara ara ama aksam gene bunu takıcakmısım beni rahatsız etmiyor ama kuyafetlerden gözüküyo :(

O zaman sana uygununu takmıstır sabret biraz daha güzel şekil verir :))

yaa ben normalde 80 beden takıyorum. bunların kalıp küçük sanırım. 80 taktı olmadı. 85 taktı olmadı en son 90 taktı. daha büyüğünü getirmemiş. gögüs kısmı oluyorda bel kısmı dar geliyor.

Back