• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizlili bayanlar buluşma zamanı geldi

kızlar benim oğlan sizin bildiğiniz gibi değil oraya geldiğim andan itibaren 5 dk bile oturamam . cok hareketli ve herşeyi inceleme gibi bir isteği var beni rahat bırakmaz

ibolya mesajını aldım sana çağrı attım canım :)

gülcüm 14 -00 te çamlık hayal kahvesinde buluşma.....oğlanı getir benim de var oynarlar beraber :)

serseri canım çağrı falan gelmedi bana ya , numarayı yanlışmı çevirdin acaba, dur özel mesajıma bi bakayım yoksa numarayı yanlışmı verdim sana :kedi:
:umursamaz: :mymeka: ay bunlar işi pişirmişler kaynana kaynana kendine gel benden habersiz börekler toplantılar açılın bakalım

abla banamı dion kaydirigubbakcemile3
kızlar benim oğlan sizin bildiğiniz gibi değil oraya geldiğim andan itibaren 5 dk bile oturamam . cok hareketli ve herşeyi inceleme gibi bir isteği var beni rahat bırakmaz

ya benimki 8,5 aylık bizdede var o karıştırma isteği, getir sen, çocuk çocuğun dilinden anlar, bak serseri de getircek, oynaşır onlar kendi kendilerine

kaydirigubbakcemile3benimki de öyle gülcüm ama ben yanımda yeğenimi de getireceğim için o bakar biz konuşurkenzemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel olurdu canım çekti :delphin: birde anuşka abla hayal kahvesi açık alan bir yer mi, malum sigara içen arkadaşlar var, bende dahil tabi kaydirigubbakcemile3 bebecik sigara dumanına maruz kalmasın istiorum da

Canım, tamamen açık alan. Şu Çamlık'ın girişindeki eski çay bahçesi var ya, işte oranın yeni düzenlenmiş hali. İçin rahat etsin güzelim...

hayal kahvesi tam olarak nerede acaba ben yerini bilmiyorum. tarif edermisiniz

Çamlık'ın içine gir, tam karşında. Başka çay bahçesi yok zaten. Kınıklı'ya inen yolun köşesi. Verilen saatte Forum civarında olursan birlikte gidebiliriz.

selam hanımlar ALLAHTAN bir mani olmazsa bende gelicem.hayal kahfesini bilmiyorum.birbirimizi nasıl bulucaz

günaydın Şeniz
gelebilecek olanların listesi.......

1-serseri
2-anuşka
3-ibolya
4-gülse
5-pelincan
6-gul1057
7-gurbağa prenses?
8-mira ?
9-mavirüya ?

Günaydın arkadaşlar.
Umarım buluşmada bu kez bir terslik çıkmaz. Şimdiden heyecan bastı beni. Malum çoktandır görüşemedik. En son geçen yaz bu zamanlar Mira, Gülse, Mawirüya ve ben ıncilipınar parkında oturup sohbet etmiştik. Bakalım bu sefer kim kim olacağız...

E, mama yapacak mıyız? Yoksa kuru kuru çay mı içeceğiz? Ben çay da içemiyorum üstelik.

ben nasipse mutlaka gelicem tek derdim çamlık yakınındaki köpekler.köpek korkum yüzünden yürüyüşe bile çıkamıyorum.neyse yarın köpeklerden çığlık çığlığa kaçan bir kadın görürseniz işte o benim.varsa biriniz fotoğraf makinesi getirsin.(mümkünse kiloları göstermeyen cinsi olsun)

ben nasipse mutlaka gelicem tek derdim çamlık yakınındaki köpekler.köpek korkum yüzünden yürüyüşe bile çıkamıyorum.neyse yarın köpeklerden çığlık çığlığa kaçan bir kadın görürseniz işte o benim.varsa biriniz fotoğraf makinesi getirsin.(mümkünse kiloları göstermeyen cinsi olsun)

öyle bi makineye benimde çok ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3

Back