• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizlili bayanlar buluşma zamanı geldi

denizlinin güzel hanımları buluşunda görelim sizleri ..çok ara verdiniz çok..gülse abloşum sende buluşmaya gidicen anladığım kadarıyla sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı...kaydirigubbakcemile

denizlinin güzel hanımları buluşunda görelim sizleri ..çok ara verdiniz çok..gülse abloşum sende buluşmaya gidicen anladığım kadarıyla sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı...kaydirigubbakcemile

inşallah canım nıyetımızde var mawiruya yıda alacagım kaydirigubbakcemile5
sagol anuşka bı şekılde gelme işinı halledecegız yer bellı olsunda ben ıbolyayı alırım sorun degıl sana çok ters yerdeyız biz canım tşklerr opuyorumnanaktan

ben denizlili değilim ama üniversiteyi orda okudum....çok seviyorum orayı...keşke gelebilsem:gitme:

çok özledim...benim yerimede gezin....denizlinin heryerine selam benden....özellikle çamlığa...öğrtmnler sitesindeki evimeeeeee:gitme:

anuşka ablam çok teşekkür ediyorum, düşünmen bile yeter, buluşma yeri ve saat konusunda ne karar verildi, gülse ablayla biz daha yakınız dediğin gibi, gülse abla sen arabanla mı gideceksin, eğer öyleyse anuşka ablamı yormayalım buraya kadar, sen al götür madem, bir de cumartesi mi pazar mı olacaktı buluşma,

ben denizlili değilim ama üniversiteyi orda okudum....çok seviyorum orayı...keşke gelebilsem:gitme:

çok özledim...benim yerimede gezin....denizlinin heryerine selam benden....özellikle çamlığa...öğrtmnler sitesindeki evimeeeeee:gitme:

canım sagol .. gel mısafırım ol seve seve senı agırlarım selamın başımız ustune opuyorumnanaktan

anuşka ablam çok teşekkür ediyorum, düşünmen bile yeter, buluşma yeri ve saat konusunda ne karar verildi, gülse ablayla biz daha yakınız dediğin gibi, gülse abla sen arabanla mı gideceksin, eğer öyleyse anuşka ablamı yormayalım buraya kadar, sen al götür madem, bir de cumartesi mi pazar mı olacaktı buluşma,
canım sorun etme ben alacagım senı tamammı saat ve yer ayarlansında
çamlıkta olabılır benım için sorun degıl kaydirigubbakcemile5

günaydına.s.gülseyle ibolya birlikte gelecekse çamlık olsun o zamanyerimseniben 11-00 uygunmudur kızlarsositosositoiboş bebeğin arabası varsa onuda al uykusu gelince uyuturuz :smiley-cool:ayy heyacan bastıalkisalkisalkis

günaydına.s.gülseyle ibolya birlikte gelecekse çamlık olsun o zamanyerimseniben 11-00 uygunmudur kızlarsositosositoiboş bebeğin arabası varsa onuda al uykusu gelince uyuturuz :smiley-cool:ayy heyacan bastıalkisalkisalkis

Bana uyar canım. kaydirigubbakcemile5
Aç gelin de kahvaltı yapalım orada. Ayrıca bildiğim kadarıyla dışarıdan yiyecek içecek getirilmesine de bir şey demiyorlar. Hani börek açmak isteyen varsa engel yok demek istiyorum.cokacimcoook

benım için 11 uygun degıl arkadaşlar ıbolya içinde bebegın uyku saatı dıye soylemıştı
2 den önce gelemem ben lutfen ona göre bı ayarlama yapın kaydirigubbakcemile5

getircem kız getircem, yoksa beni durdururmu bu beyefendi, yanlız çok fazla kalamayabilirim arkadaşlar, öbür haftaya kardeşimini düğünü var, onun için kıyafet ayakkabı bakcam kendime, ya sabahtan bizim uyku saatimiz, 11,30 gibi uyanıyo, biraz daha geç olsa olurmu :kedi:

Bana uyar canım. kaydirigubbakcemile5
Aç gelin de kahvaltı yapalım orada. Ayrıca bildiğim kadarıyla dışarıdan yiyecek içecek getirilmesine de bir şey demiyorlar. Hani börek açmak isteyen varsa engel yok demek istiyorum.cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel olurdu canım çekti :delphin: birde anuşka abla hayal kahvesi açık alan bir yer mi, malum sigara içen arkadaşlar var, bende dahil tabi kaydirigubbakcemile3 bebecik sigara dumanına maruz kalmasın istiorum da

ya bu arada biz sadece 4 kişi mi buluşcaz, bizden başka yazan yok, yeni gelecek olan arkadaşlar nerede

tamam kızlar 14-00 olsun buluşma saatikaydirigubbakcemile5şu dakikadan itibaren değişim istemiyorum ama :olmaz:herkes o saae göre ayarlasın kendiniyerimsenibengelelim telefon olayına şimdi özel mesajla bana telefonlarınızı bildirin bakalım gelemeyecek olanlar birimizden birini ararvereliniortakgelecek olanların listesini yapalım bi daha:kahve:

Kızlar benim hiç buluşma topiğine bakmak aklıma gelmemiş. Şimdi buluşma atatürk parkında ve saat 14:00 de mi kızlar ayyyy insallah bi sorun cıkmaz da gelirim,ne zaman böyle bir plan yapsam buldandan misafirlerim gelir dua edeyim de gelmesin kimse istemiom

yok gülcüm çamlıkta olcak, bebeğini de getir kız, benimkiyle oynasınlar, kendinden büyüklere çok ilgi gösteriyo bu aralar, ikisinin de canı sıkılmaz hem

ibolya mesajını aldım sana çağrı attım canım :)

gülcüm 14 -00 te çamlık hayal kahvesinde buluşma.....oğlanı getir benim de var oynarlar beraber :)

:umursamaz: :mymeka: ay bunlar işi pişirmişler kaynana kaynana kendine gel benden habersiz börekler toplantılar açılın bakalım

Back