Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizlinin güzel hanımları buluşunda görelim sizleri ..çok ara verdiniz çok..gülse abloşum sende buluşmaya gidicen anladığım kadarıyla sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı...kaydirigubbakcemile
ben denizlili değilim ama üniversiteyi orda okudum....çok seviyorum orayı...keşke gelebilsem:gitme:
çok özledim...benim yerimede gezin....denizlinin heryerine selam benden....özellikle çamlığa...öğrtmnler sitesindeki evimeeeeee:gitme:
canım sorun etme ben alacagım senı tamammı saat ve yer ayarlansındaanuşka ablam çok teşekkür ediyorum, düşünmen bile yeter, buluşma yeri ve saat konusunda ne karar verildi, gülse ablayla biz daha yakınız dediğin gibi, gülse abla sen arabanla mı gideceksin, eğer öyleyse anuşka ablamı yormayalım buraya kadar, sen al götür madem, bir de cumartesi mi pazar mı olacaktı buluşma,
günaydına.s.gülseyle ibolya birlikte gelecekse çamlık olsun o zamanyerimseniben 11-00 uygunmudur kızlarsositosositoiboş bebeğin arabası varsa onuda al uykusu gelince uyuturuz :smiley-cool:ayy heyacan bastıalkisalkisalkis
günaydına.s.gülseyle ibolya birlikte gelecekse çamlık olsun o zamanyerimseniben 11-00 uygunmudur kızlarsositosositoiboş bebeğin arabası varsa onuda al uykusu gelince uyuturuz :smiley-cool:ayy heyacan bastıalkisalkisalkis
Bana uyar canım. kaydirigubbakcemile5
Aç gelin de kahvaltı yapalım orada. Ayrıca bildiğim kadarıyla dışarıdan yiyecek içecek getirilmesine de bir şey demiyorlar. Hani börek açmak isteyen varsa engel yok demek istiyorum.cokacimcoook