merhabalarr
arkadaşlar bu topik açılalı bayağı olmuş
ve artık kimseler yoklamıor maalesef
bende denizlide yaşıorum
ve burda yaşayan arkadaşlar edinmek istiroum
ortak şeyleri konuşabilmek paylaşabilmek istiyorum..
şuan 4,5aylık hamileimm
tanışmak isteyen olursa arkadaşlık isteğinde bulunabilir.ben memnun olurum şahsen..
2011 ocak anneleri paylaşım alanı mekanım,
beni orda rahatca bulursunuz..
sevgiler:))Şeniz
Bende Babür Kaleli'nin hastasıyım şimdilik herşey yolunda gidiyor şükür.Babür Bey ilgili bi doktor,memnunum ama Mehmet Emin Beyide bi denesem mi acaba diyorum arkadaşımın doğumunu yaptırdı hatta bende bulundum doğumda arkadaşım bi kez dene memnun kalmazsan devam et Babür Kaleliye diyor kafam karışıyor onla konuşunca.Bi de ben epidural düşünüyorum ve araştırmalarıma göre uzman anestezist olarak Erpa'da ki Bahadır Savaş ön plana çıkıyor Babür Bey de Erpayla anlaşmalı ilerleyen günlerde kesin bi karar vericem.Daha önce de Murat Karayele gittim bi kez başta sempatik,konuşkan geldi ama sonra brz fazla laubali ve vurdumduymaz geldi bana ve hakkında hep sezeryancı duyumları aldım bi daha gitmedm..
bilmiyorumkismile
merhabaa
benim de doktorum prof. dr. babür kaleli. son derece başarılı bir doktor olduğu yönünde çok duyum aldım, onunla başladım,şimdi son 2 ayımız. çok rahat ve rahatlatıcı bir doktor. güven veriyor insana:)
fakat doğumu üniversite hastanesinde mi yoksa erpa da mı yapsam bilemedim. normal doğum istiyorum. babür bey üniversitenin bakımı daha iyidir ama özel hastanenin otelciliği iyidir dedi. bilmiyorumkismile
Her insanın beklentileri farklı olacağı için dr.konusunda karar vermek gerçekten zor.Ben ilk hamile kalmak istediğimde Mehmet Gencere gitmiştim.Hamile kaldığımı öğrendim 9 nisanda.Kan tahlil sonuçlarımla beraber dr.a gittiğimde bana normal herşey dedi ama benim çokda sancım vardı.başka bir tarihe bana randevü verdi.ama çok tatmin edici gelmedi bana dr.un tavrı.ve ben 10 nisanda kötüleştim kanamam başladı tekrar dr.u aradım doktara ulaşılmıyor zaten sekreterleri çıkıyor hep.başka bir doktor arayışına girdim bir kaç arkadaştan Erkut Harmancılar ismini duydum.Yaklaşımı iyiydi bana karşı..zaten benim kanamalarımda çoğalmıştı ve düşük yaptım.Ben Erkut beyi öneririm.hem devlet hastanesinin doktoru hem muayehaneside var fiyatlarıda uygun diğer bahsedilen doktorlar gibi paracı değil.
Erkut Harmancılar'a bir arkadaşım gebelik takibini yaptırdı. Doktordan memnun kaldı. Ben ikiz bebeklermi erken doğumla kaybettim. Şu an psikoljim çok bozuk ve hiç bir doktora hastaneye güvenim kalmadı. İkizlerimi göz göre göre kaybettim çünki. Ağrılarım kanamalarım vardı doktor normal, bazen böyle şeyler olur derken 10 gün içinde kanamam ve ağrılarım arttı sonunda malesef doğum.Şimdi tekrar bebek düşünüyorum, hamile kalsam hangi doktora giderim emin değilim.Denizli'de kendimi çağresiz hissediyorum. Aklımdan geçen doktor Er-pa Eser Bey veya Erkur Harmancılar.
Allahım kimseyi hastanelere düşürmesin. 1,5 ay oğluşlarımdan biri Üniversite Hastanesinde kuvezde kaldı. Şimdi üniversite hastanesinin içine girince kalbimi dağlıyorlarmış gibi acı veriyor. Allahım kimseye evlat acısı vermesin.
ben şuan 28 haftalık hamileyim ve en başından beri erpadaki NİHAT GÜL'Egidiyorum çokta memnunum çok konuşkan biri değil ama sorulan her soruyu sabırla cevaplıyor..ben çok şükür sorunsuz bi gebelik geçiriyorum belkide o yüzden beni tatmin ediyor bilmiyorum..
herkese çok çok selam..siteye yeni üye oldum, sadece yaşadıklarımı paylaşmak ve benim için her anlamda yeni olan bu kavramlara alışabilmek için..ben 2.5 hafta önce düşük yaptım ve kürtaj oldum.denizlide murat karayel ile kontrollerime başlayacaktım.adı bile konmadan ben bebeğimi kaybettim.şimdi kendime yediğime herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum ama yeni bir bebek düşüncesinden gerçekten korkuyorum..ayrıca doktorumla yeterli iletişim kurabildiğimize inanmadığım için doktorumu değiştirmek istiyorum..tavsiyelerinize ihtiyacım var..:sm_confused:
ya cnm ben de adet düzensizliğim yüzünden tesadüfen ona gitmiştim. dediğin gibi çok konuşkan değil ama sayılı ve sakin davranıyor. şimdi hamile oldugumu yeni öğrendim ondan randavu aldım erpadan. para ödenior mu orada. ay inş ii olur çok gerginim. hepimize kolaylıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?