zeytinse sen hangi doktora gidiyorsun? hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız. bayramda var doktorum tatile giderde ortada kalırsam diye çok korkuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. mehmet beye güveniyorum. inşallah sorun yaşamam.
korkma ayrıca mehmet gencer i hep iyi duydum olumsuz bi söylenti gelmedi bugüne kadar kulağıma. benim bayram sonra gibi doğumum ama nasip bi bayram süprizi olabilir tabi :)
bakalım şimdiki bebeklerin ne yapcakları belli olmuyor. benimde bayram yada bayramdan sonra. ilk bebeğinmi? sağ salim alırsın inşallah sende kucağına..
selam kızlar
bende hamile olduğumu ilk öğrenince nuray aydına gittim ilk iyi gelmişti ama dediğiniz gibi muayenesi 5 dk sürüyor ve bebeğim kaç cm diye ben sordum herşeyi açık açık anlatmadı.
sonraki kontrolümde özel ege hastanesine arif saylan a gittim benim bişey sormama gerek kalmadı sorcak bişey kalmadı hepsini anlattı eve gelince keşke şunuda sorsaydım demedim yani ben çok memnun kaldım tavsiye ederim :)
galiba aynı gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız :)
aslında 11 hafta oldu bizim ama dr doğum tarihini 3 ağustos diye verdi.
benimde aklıma takılan bayrama denkgelirse dr kendisi gelirmi diye soracağım bi daha gittiğimde
senin 2 li tarama yapıldı mı ?
hayır canım 20 ocakda randevum var o zaman belli olur doktorum tarih vermemişti
aynen benimde 20 ocakta yapılacak?
sen hangi dr gidiyordun ?
arkadaşlar bende denizlideyim ve hangi doktora gidecegimi bilmiyorum hamileligimi yeni ögrendim 5 haftalık önerebileceginiz bayan doktor varmı?
arkadaşlar bende denizlideyim ve hangi doktora gidecegimi bilmiyorum hamileligimi yeni ögrendim 5 haftalık önerebileceginiz bayan doktor varmı?
habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??
aynen benimde 20 ocakta yapılacak?
sen hangi dr gidiyordun ?
habib evren ceylan a giden arkadaşlara sorum olacak,, riskli gebelik konusunda uzman mıdır acaba kendisi? bir de renkli usg si var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?