arkadaşlar ben de aradığımı bulabilmiş değilim doktor konusunda... hamile olduğumu ege hastanesinde Nergis Zümrütbaş'a giderek öğrenmiştim tesadüfen... Ama hastaneyi hiiiiç beğenmedim, devlet hastaneleri bile çok çok daha güzel fiziki açıdan, içim daraldı basık tavanlar, tıklım tıklım koridorlar.... o yüzden Ege Hastanesindeki başka hiç bir doktoru düşünmedim...
sonra Nuray Aydın'a gittim iki kez... keseyi o gördü ve kalp atışlarını onunla dinledik, ilk tam kan ve idrar tahlilini de o yaptırdı... ondan da çok memnun kalmadım, son derece ilgisiz ve muayenehane olmasına rağmen 5 dak. ilgileniyor...
üçüncü olarak Prof.Dr.Erkan Alataş'a gittik bir kez... tabiki muhteşem, ilgili, konuşkan, deneyimli...
Erkan Bey'e devam etmeye karar vermişken, Aile hekimim; sorunsuz bir gebelikte prof ile görüşmek çok gerekli değil falan diyince, biraz araştırdım bana da mantıklı geldi, 150-200 tl muayene ücreti ile bebeğimin başka ihtiyaçlarını karşılayabilirim diye düşündüm...
özel doktordan vazgeçmemin bir nedeni de doğum sonrası heyet raporu ihtiyacım olabileceğiydi... zira heyet raporu devlet hastanesinden ya da sgk anlaşmalı özel hastaneden alınmalıdır... özel doktorda takip ve doğum yapıp sonra hastane hekiminden rapor almam zor olur ( bunu da hekim bir arkadaşım söyledi açıkçası, sen git başkasında doğum yap, ben sana zaman ayırıp rapor mu veririm sonra diye şakayla karışık durumu izah etti :)))
ve soon olarak er-pa da Ali Ulutürk'e devam ediyorum, 2 kez gittim şimdiye dek.. 28 aralıkta üçlü test, kan tahlili ve cinsiyet için gidicez tekrar... ilgisinden memnunum, 15-20 dk kalıyoruz odasında ve ense kalınlığı ölçümünde 7 dk video kaydı yapmış eşim... bence bu bile alakasını gösteriyor,uzun uzun anlattı,ilgilendi... telefonla aradığınızda çok ilgili davranmıyor ama normal karşılamaya çalışıyorum çünkü artık doktor değiştirmek istemiyorum... er-pa da çok iyi bir hastane değil fiziki olarak ancak beklentilerimi kontrol altına almaya çalışıyorum artık...
son olarak tekden deki hekimler nasıldır.... iki doktor ile takibe devam etsek olur mu?