Tekdendeki Nilgün hanıma gidiyorum ve son muayeneme kadarda memnundum. Ama kontrolden çıktığımın ertesi günü kullandığım bir ilaç sebebiyle aradım kendisini açmadı. Hastası vardır dedim ve 1 saat sonra tekrar aradım. Gene açmadı. Tekrar aradım gene açmadı. Geri döner diye bekledim geri dönüşte yapmadı.
Önceki kararlılığım artık yerini kuşkulara bıraktı. Acaba hep böyle ilgisiz mi olucak. Acil bir şey olsa allah korusun açmıyacak mı?
Benzer durum yaşayanlar aradıklarında konuşabiliyolar mı doktorlarıyla?
bunu duyunca şaşırdım benim tanıdığım nilgün hanım bismillah ilk randevuda kendi cep numarasını verir ve klasik bi sözü vardır "şekerim bu benim numaram gece gündüz haftasonu bayram seyran farketmez herhangi bir şikayetin olur problemin olur arayabilirsinherhangi bişey olduğunda ilk benimle irtibata geç senin muhatabın hastane değil bunlarla uğraşma ve aklına takılan herşeyde arayabiyirsin "
ilgili bi doktordur nilgün hanım ama başka bir problem olmuş olabilir o gün
şuan hamileyim 11 haftalık ve mehmet gencere gidiyorum. başka bir doktora gitmedim. ama bayan doktorlara karşı alerjim var:) mehmet gencerin işinde iyi olduğunu duyarak gittim 8.haftada kanama değil, sadece akıntı sebebiyle mehmet bey beni bir gece hastanede yatırdı. garantici bir doktor. çok konuşup hastasını rahatlatan bir doktor değil,konuşmaları bile tedbirli ve garantici. ama mehmet bey ne cep telefonunu veriyor nede hastaneden ulaşabiliyorsunuz odasına bile telefon bağlatmıyor.bu biraz can sıkıcı(( acil bir durumda hastaneye gel hastane bana ulaşır diyor. son aylardada böyle mi yapıyor. mehmet gencer hastaları bilgi verebilir mi?
benim arkadaşım 2008 veya 2009 tam hatırlamıyorum ilk bebeği içinde ölmüştü ikinci de biraz sıkıntılı oldu mehmet beyin hastasıydı diyalogları nasıldı bilmiyorum ama son haftalarda özellikle arkadaşıma hareketlerde yavaşlama kanama vs en ufak bi problemde gel ben olmasam bile mehmet gencerin hastasıyım de nts ye gir demiş. gerekli gördüğünde gerekli destek ve müdahelede sorun olmaz sanırım
]
canım ,nilgün hanım benim annemin doktoru uzun zamandır annem ona gider ordan biliyorum. ama hastaları ile ilgilidir ihmal etmez. senin ulaşmak istediğin numarada problem olabilir mi ?
merhaba arkadaşlar bende denizlde özel ege hast. gidiyorum filiz hanıma.11 haftalık hamıleyım şimdilik memnunm acaba giden varmı baska??
benim arkadaşım gidiyor filiz hanıma gayet de memnun ilk bebeği 5-6 aylıkken içinde ölmüştü doktorunu değiştirdi bu yüzden hem psikolojik olarak hemde hamilelik sürecinde çok memnun filiz hanımdan
benim yaşadığım sorundan sonra hastaneye karşı bi bakışaçım var ve bu yüzden ege yi tercih etmem . ama filiz hanım için hastalarından olumsuz bişey duymadım bu güne kadar
saol canım bende memnunm şimdilik filşz hanımdan 12.haftamdayımcumartesi randevum var testler yapılcak inş. cinsiyet öğrenirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?