valla banada forum cok yakın teras park cok ters düşüyo ama nerde olduğuna karar verilirse gelmeye çalışırım
cumartesi tercihimdir malum pazar günü kociş evde hizmet bekler benden
ya bende çok istiyorum ama baktım bebeklerin çoğuna 1 yaşlarında var yok olanlar var yani biz gibi şimdi benim oğlan emekliyor yürümüyor nasıl tutcas kucakta onu anlamadım ben salcasmı dağa bayıra kucakta durmaz benimki yedek kum kıyafeti getirsek doyasıya oynasalar olurmukii
ben geldimmm:kedi: unutmuışum burayı:kedi:işler yoğun bu aralar da...buluşma mı vardelikafadulden
bencede bayramdan sonra olsun.
bu cumartesi diş doktoruna gitmem lazım.
ya ben bu hafta sonu gelemem kız kardeşime görücü gelcekmiş hazırlık yapcez anacığımla bayramdan sonra buluşursanız gelirim anca:çok üzgünüm:
bencede bayramdan sonra olsun şimdik biri gelir biri gelmez ramazan diye çoğunluk sağlanmasza iyi olurmuki ama siz bilirsiniz tabe
ne zaman istersen katılabilirsin canımkızlar benim oğlan daha çok küçük,3,4 ay sonra size katılabilirim belki..
selam kızlar ben uzun zamandan beri burayı takip edemiyordum nete girip kk ne bakıp çıkıyordum Ben çalışmaya başladım da o yüzden pek vaktim olmuyor nete girmeye...Buluşmaya karar vermişsiniz ben de sizlerle tanışmayı çok isterim.. benim için cumartesi pazar farketmez önemli bir işim olmadığı sürece kızımla beraber gelebilirim yer olarak da ben demokrasi meydanında oturuyorum o yüzden forum çamlık vaya incilipınar benim için daha uygun..inşallah bir aksilik çıkmazsa görüşürüz
3 ekim cumartesi
uygun olanları ekliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?