Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası denizli de çocuklarımız için oyun grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
seninki de 1-2 haftaya yürür belki onların içinde. benimki genelde oturmaz ama oraya gidince oturmayı öğreniyor.. :)

valla banada forum cok yakın teras park cok ters düşüyo ama nerde olduğuna karar verilirse gelmeye çalışırım
cumartesi tercihimdir malum pazar günü kociş evde hizmet bekler benden

zeyneple beraber 3 forum 2 teras oldu arkadaşlar. isterseniz incilipınar parkında da olabiliriz...

tabi gönüllerince yerlerde oynasınlar derim ben. zaten parka gittikmi üste başa bakmıyoruz artık çünkü onun herşeyi yapmasına izin veriyorum..

bir genellemede herkes cumartesi istiyor anladığım kadarıyla.. pazar zor olur eşler olunca evde..

evet kızlar isterseniz bu cumartesiye olabilir diyorum... ne dersiniz ??? akannehirakannehirakannehir

canım incilipınarda uygun benim için ama bayramdan sonra demiştik herhalde bayrama kadar dayanamayıp hemençik buluşcez gari

iyi olur aslında açık havada diye düşündüm havalar malum.çocuklar kapalı mekanlara tıkılıp kalmasınlar. zaten koca bi kış kapalı mekanlarda olacağız.. yinede siz bilirsiniz..
okeylerseniz cumartesi ona göre ayarlarız okeylemezseniz bayramdan sonra da uygun benim için..

ben geldimmm:kedi: unutmuışum burayı:kedi:işler yoğun bu aralar da...buluşma mı vardelikafadulden

ben geldimmm:kedi: unutmuışum burayı:kedi:işler yoğun bu aralar da...buluşma mı vardelikafadulden

aşk olsun yaaaa :gitme:
unutmuşmuş :mymeka:
nasıl unutursun yaff

bi toplanıp karar veerebilirsekk buluşcaz inşallah

kızlar her işe vakit buluyorlarda bi buraya yazmaya vakit bulamıyorlar :umursamaz:

akannehir
akannehirakannehir
akannehirakannehirakannehir
akannehirakannehirakannehirakannehir
akannehirakannehirakannehir
akannehirakannehir
akannehir​

ya ben bu hafta sonu gelemem kız kardeşime görücü gelcekmiş hazırlık yapcez anacığımla bayramdan sonra buluşursanız gelirim anca:çok üzgünüm:

bencede bayramdan sonra olsun şimdik biri gelir biri gelmez ramazan diye çoğunluk sağlanmasza iyi olurmuki ama siz bilirsiniz tabe

bencede bayramdan sonra olsun.
bu cumartesi diş doktoruna gitmem lazım.

bencede bayramdan sonra olsun.
bu cumartesi diş doktoruna gitmem lazım.

hani sen çarşamba gidiyordun diş hekimine :mymeka:

kıslar çoğunluk ne isterse yaparız..
zaman kesin bayramdan sonra...
yalnız mekan ve gün kararlaştırılsın lütfenn

cumartesi olması taraftarıyım.
pazar günü hiç plan yapamıyoruz belli olmuyor bize dimi themiss akannehirkötükedihüso

ya ben bu hafta sonu gelemem kız kardeşime görücü gelcekmiş hazırlık yapcez anacığımla bayramdan sonra buluşursanız gelirim anca:çok üzgünüm:

ayy ne heyecanlıdır kardeşin. tabi istediği birimi değilmi onu bilmek lazım kaydirigubbakcemile3 neyse...

bencede bayramdan sonra olsun şimdik biri gelir biri gelmez ramazan diye çoğunluk sağlanmasza iyi olurmuki ama siz bilirsiniz tabe

sende çoğunluğun içindesin ya bacım
çoğunluğa göre ayarlıyoruz merak etme sen

bakıyorum da kimsecikler uğramamışşşş
herkes bebişlerine kendilerine kıyafet bakıyor herhaldee
çarşı pazarda mısınız kızlarrrrr

herkese şimdiden iyi bayramlar...

selam kızlar ben uzun zamandan beri burayı takip edemiyordum nete girip kk ne bakıp çıkıyordum Ben çalışmaya başladım da o yüzden pek vaktim olmuyor nete girmeye...Buluşmaya karar vermişsiniz ben de sizlerle tanışmayı çok isterim.. benim için cumartesi pazar farketmez önemli bir işim olmadığı sürece kızımla beraber gelebilirim yer olarak da ben demokrasi meydanında oturuyorum o yüzden forum çamlık vaya incilipınar benim için daha uygun..inşallah bir aksilik çıkmazsa görüşürüz

kızlar benim oğlan daha çok küçük,3,4 ay sonra size katılabilirim belki..
ne zaman istersen katılabilirsin canım

her zaman bekleriz canım.. buluşma olacak yeri ve günü zamanı buraya yazan herkese msj olarak ileteceğim 1 hafta öncesinden...

kaydirigubbakcemile2

canım benim için 3 EKıM 2009 uygundur yer olarakta incilipınar veya forum camlık tercihimdir ama ortak buluşma yeri neresi olursa oraya gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…