ikimizden başka isteyen yok galiba buluşmayı
selam kızlar ben daha bu topiği yeni görmüşüm. bence bu çok güzel bir fikir ,benimde kasimda 3 girecek bir oğlum var ,bende cok isterim buluşmayı ,hem cocuklar acısından hemde bizler acısından cok güzel olur .eğer olursa ilk önce bende ev ortamından farklı bir yerde olması kanaatindeyim.
ben bunu daha önce duymuştum,oyun grubu hangi evde toplanacaksa o ev sahibi cocuklar için etkinlikler düzenliyor onların seveceği tarzda yemekler, çeşitli oyunlar yarışmalar hatta palyaco getiren dahi var
canım themis cik eşlik eder bize
kanımca ibolyada hele bi gelmesin zilli kötükedihüso
benim eltüm de gelir kızıyla
var gelcek arkadaşlar yaafff liste yapcam ona göreee
yok canım o kadar aşamayız kendimizi bi toplaşsak yetcekkk
toplanamadıkki palyaço getirelim.
ben olurum palyaço çocuklara :ecrin_bebek:
pişt denisim, benim oğlan 10,5 aylık oldu sööliiim yani en ufak bizmiyiz ne kaydirigubbakcemile31- drydeniss ve kızı,,,,,, (15 aylık)
2- arzu ercan ve oğlu,,,,,, ( 11 aylık)
3- themis ve kızı,,,,,, (11 aylık)
4- ibolya ve oğlu ,,,,,, ( 10 aylık)
5- serseri ve kızı ,,,,,, (8 yaş) ve oğlu,,,,,, (3 yaş)
6- zeynep ve kızı,,,,,, ( 9 aylık)
7- amilie ve bebişi,,,,,, ( 13 aylık)
8- gül ve oğlu,,,,,, ( 3 yaş)
9- dry deniss in eltüsü ve kızı,,,,,, (4 yaş)
listemiz böyle
yamuk yumuk yapcak varsa söylesin kötükedihüso
:jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar:
slm belki alakasız olcak ama orda bi spor kompleksi yokmu?
denisim yıvrım bu ne len, korktum vallaha, kesin gelirim yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hani belki orada bebekler için bir program oluşturulabilir diye sormuştum.uzman biri varsa sahibiyle konuşup yaptırabilirsiniz.yeterli çoğunluk sağlanırsa yüzme eğitimi bile veriliyormuş yeni doğanlara bile ve bu da öğrenme kapasitesini bebeklerde %75 arttırıyormuş daha ne olsun...spor kompleksimiz var canım
ama hakketen ne alaka??:uhm:
hani belki orada bebekler için bir program oluşturulabilir diye sormuştum.uzman biri varsa sahibiyle konuşup yaptırabilirsiniz.yeterli çoğunluk sağlanırsa yüzme eğitimi bile veriliyormuş yeni doğanlara bile ve bu da öğrenme kapasitesini bebeklerde %75 arttırıyormuş daha ne olsun...
ben de dışarda buluşmadan yanayım. teraspark bize uzak, bizim için sırayla 1-forum çamlık 2- çamlık parkı 3-incilipınarparkı olabilir.ayrıca, haftasonları saat 15-18 arası forum çamlıkta çocuklar için etkinlikler düzenleniyor 1 aydır. biz 1 saat için ya da 15 dk için bile olsa gidiyoruz. hazır yapılan etkinlik varken ona katılmayı öneriyorum.
ayrıca spor kompleksi üniversitede var. çocuklar için de gruplar var ama oğlum henüz küçük diye düşünüyorum, yine de araştırmak lazım. bu yıl olmaz artık benim için ama belki gelecek yaza..
denisim ben şu aşamada gelemem olursa ramazandan sora olur, bana teras yakın, forum uzak kalıyo, incilipınar da çok ters, adliyenin orda otruom ben, ama yanlış hatırlamıosam 34 numara dönüşte forumdan geçiodu ama emin değilim
ben oğlumu her haftasonu olduğu gibi bu ahfta sonu da foruma götüreceğim, bi aksilik olmazsa. büyük olasılıkla 17-18 arası olabilir.(etkinlik saati 15-18) evi yakın olan ya da vakti uygun olan düşünsün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?