• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası denizli de çocuklarımız için oyun grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
selam kızlar ben daha bu topiği yeni görmüşüm. bence bu çok güzel bir fikir ,benimde kasimda 3 girecek bir oğlum var ,bende cok isterim buluşmayı ,hem cocuklar acısından hemde bizler acısından cok güzel olur .eğer olursa ilk önce bende ev ortamından farklı bir yerde olması kanaatindeyim.

ben bunu daha önce duymuştum,oyun grubu hangi evde toplanacaksa o ev sahibi cocuklar için etkinlikler düzenliyor onların seveceği tarzda yemekler, çeşitli oyunlar yarışmalar hatta palyaco getiren dahi var

ikimizden başka isteyen yok galiba buluşmayı

canım themis cik eşlik eder bize
kanımca ibolyada hele bi gelmesin zilli kötükedihüso
benim eltüm de gelir kızıyla
var gelcek arkadaşlar yaafff liste yapcam ona göreee

selam kızlar ben daha bu topiği yeni görmüşüm. bence bu çok güzel bir fikir ,benimde kasimda 3 girecek bir oğlum var ,bende cok isterim buluşmayı ,hem cocuklar acısından hemde bizler acısından cok güzel olur .eğer olursa ilk önce bende ev ortamından farklı bir yerde olması kanaatindeyim.

ben bunu daha önce duymuştum,oyun grubu hangi evde toplanacaksa o ev sahibi cocuklar için etkinlikler düzenliyor onların seveceği tarzda yemekler, çeşitli oyunlar yarışmalar hatta palyaco getiren dahi var

yok canım o kadar aşamayız kendimizi bi toplaşsak yetcekkk
toplanamadıkki palyaço getirelim.
ben olurum palyaço çocuklara :ecrin_bebek:

1- drydeniss ve kızı,,,,,, (15 aylık)
2- arzu ercan ve oğlu,,,,,, ( 11 aylık)
3- themis ve kızı,,,,,, (11 aylık)
4- ibolya ve oğlu ,,,,,, ( 10 aylık)
5- serseri ve kızı ,,,,,, (8 yaş) ve oğlu,,,,,, (3 yaş)
6- zeynep ve kızı,,,,,, ( 9 aylık)
7- amilie ve bebişi,,,,,, ( 13 aylık)
8- gül ve oğlu,,,,,, ( 3 yaş)
9- dry deniss in eltüsü ve kızı,,,,,, (4 yaş)

listemiz böyle
yamuk yumuk yapcak varsa söylesin kötükedihüso
:jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım themis cik eşlik eder bize
kanımca ibolyada hele bi gelmesin zilli kötükedihüso
benim eltüm de gelir kızıyla
var gelcek arkadaşlar yaafff liste yapcam ona göreee

yok canım o kadar aşamayız kendimizi bi toplaşsak yetcekkk
toplanamadıkki palyaço getirelim.
ben olurum palyaço çocuklara :ecrin_bebek:

denisim yıvrım bu ne len, korktum vallaha, kesin gelirim yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

1- drydeniss ve kızı,,,,,, (15 aylık)
2- arzu ercan ve oğlu,,,,,, ( 11 aylık)
3- themis ve kızı,,,,,, (11 aylık)
4- ibolya ve oğlu ,,,,,, ( 10 aylık)
5- serseri ve kızı ,,,,,, (8 yaş) ve oğlu,,,,,, (3 yaş)
6- zeynep ve kızı,,,,,, ( 9 aylık)
7- amilie ve bebişi,,,,,, ( 13 aylık)
8- gül ve oğlu,,,,,, ( 3 yaş)
9- dry deniss in eltüsü ve kızı,,,,,, (4 yaş)

listemiz böyle
yamuk yumuk yapcak varsa söylesin kötükedihüso
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
pişt denisim, benim oğlan 10,5 aylık oldu sööliiim yani en ufak bizmiyiz ne kaydirigubbakcemile3

spor kompleksimiz var canım

ama hakketen ne alaka??:uhm:
hani belki orada bebekler için bir program oluşturulabilir diye sormuştum.uzman biri varsa sahibiyle konuşup yaptırabilirsiniz.yeterli çoğunluk sağlanırsa yüzme eğitimi bile veriliyormuş yeni doğanlara bile ve bu da öğrenme kapasitesini bebeklerde %75 arttırıyormuş daha ne olsun...

hani belki orada bebekler için bir program oluşturulabilir diye sormuştum.uzman biri varsa sahibiyle konuşup yaptırabilirsiniz.yeterli çoğunluk sağlanırsa yüzme eğitimi bile veriliyormuş yeni doğanlara bile ve bu da öğrenme kapasitesini bebeklerde %75 arttırıyormuş daha ne olsun...

fikrin için teşekkür ederiz canıma.s.
bende kuzmun yüzme bilmesini isterim
malum çook da sever suyu
fakat bizim buranın erkekleri
böyle aykırı şeyleri kabulenec ek kadar yumuşamadılar daha kaydirigubbakcemile3
accuk sertler kazık gibi kaydirigubbakcemile3
ama yinede değerlendirmeye alalımmm :kahve:

ben de dışarda buluşmadan yanayım. teraspark bize uzak, bizim için sırayla 1-forum çamlık 2- çamlık parkı 3-incilipınarparkı olabilir.ayrıca, haftasonları saat 15-18 arası forum çamlıkta çocuklar için etkinlikler düzenleniyor 1 aydır. biz 1 saat için ya da 15 dk için bile olsa gidiyoruz. hazır yapılan etkinlik varken ona katılmayı öneriyorum.
ayrıca spor kompleksi üniversitede var. çocuklar için de gruplar var ama oğlum henüz küçük diye düşünüyorum, yine de araştırmak lazım. bu yıl olmaz artık benim için ama belki gelecek yaza..

ben de dışarda buluşmadan yanayım. teraspark bize uzak, bizim için sırayla 1-forum çamlık 2- çamlık parkı 3-incilipınarparkı olabilir.ayrıca, haftasonları saat 15-18 arası forum çamlıkta çocuklar için etkinlikler düzenleniyor 1 aydır. biz 1 saat için ya da 15 dk için bile olsa gidiyoruz. hazır yapılan etkinlik varken ona katılmayı öneriyorum.
ayrıca spor kompleksi üniversitede var. çocuklar için de gruplar var ama oğlum henüz küçük diye düşünüyorum, yine de araştırmak lazım. bu yıl olmaz artık benim için ama belki gelecek yaza..

o zaman arkadaşlar katılacaklar bana lütfen adını yazdırsınnnnn

adının yanınada cumartesi-pazar gelip gelemeyeceğinizi
ve hangi mekanı tercih ettiğinizi yazın yaaa
gelcez diyorsunuz tık yok olmaz böyle ama yaa yırtınıyoruz burda
cee deyip kaçıyorsunuz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

amilie cim ben bi cumartesi yada pazar günü
forum , çamlık veya incilipınar a gelebilirim teras da olabilir ulusta oturuyorum

gelcek varsa söylesin parçalayamayacağım kendimi
kimse ilgilenmiyorki ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aa üniversiteninki dışında yokmu spor kompleksi ben var diye duymuştum hatta yavuz mu ne birininmiş diye duymuştum yanlışmı biliyorum yoksa denizlide değilmiydi o?çok büyük bir spor kompleksiymiş dövmeli mövmeli biri işletiyomuş ?

denisim ben şu aşamada gelemem olursa ramazandan sora olur, bana teras yakın, forum uzak kalıyo, incilipınar da çok ters, adliyenin orda otruom ben, ama yanlış hatırlamıosam 34 numara dönüşte forumdan geçiodu ama emin değilim

denisim ben şu aşamada gelemem olursa ramazandan sora olur, bana teras yakın, forum uzak kalıyo, incilipınar da çok ters, adliyenin orda otruom ben, ama yanlış hatırlamıosam 34 numara dönüşte forumdan geçiodu ama emin değilim

oyyy iboşşş zaten ilk ve son buluşmamız olmaz herhalde

ibolya themis e de teras yakın şimdilik 2 ye 2 sanırım
valla bana uyar
karar verelim
bence incilipınar parkında açık havada parkdada oynarlar kumdada çimdede...
tercih sizlere kalmış kızlar.
ne zaman buluşmak istiyorsunuz ramazandan sonramı?
ayy bayılcammm akannehirakannehirakannehirakannehir
nerde çokluk demişler orda kaydirigubbakcemile3

bi karar veremedik bi haftadırrr yaaaa -tatlicadiarzu-

ben oğlumu her haftasonu olduğu gibi bu ahfta sonu da foruma götüreceğim, bi aksilik olmazsa. büyük olasılıkla 17-18 arası olabilir.(etkinlik saati 15-18) evi yakın olan ya da vakti uygun olan düşünsün derim.

ben oğlumu her haftasonu olduğu gibi bu ahfta sonu da foruma götüreceğim, bi aksilik olmazsa. büyük olasılıkla 17-18 arası olabilir.(etkinlik saati 15-18) evi yakın olan ya da vakti uygun olan düşünsün derim.

pazar günü mü amilie yoksa bu günmü? bugün gelemem canım. elemanım yok sınavları varmış yarın olabilir ama :lepi:

valla banada forum cok yakın teras park cok ters düşüyo ama nerde olduğuna karar verilirse gelmeye çalışırım
cumartesi tercihimdir malum pazar günü kociş evde hizmet bekler benden

Son düzenleme:
bugun gittik foruma ama biraz zamansız oldu. yetişemedik etkinliklere.. oğlum ortalıkta kendi başına yürümeyi çok seviyor biraz kendi haline bıraktım gezdi, yarın tekrar var. işleri ayarlayabilirsem babamızla gideriz.

ya bende çok istiyorum ama baktım bebeklerin çoğuna 1 yaşlarında var yok olanlar var yani biz gibi şimdi benim oğlan emekliyor yürümüyor nasıl tutcas kucakta onu anlamadım ben salcasmı dağa bayıra kucakta durmaz benimki yedek kum kıyafeti getirsek doyasıya oynasalar olurmukii

Back