• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

günaydın hatunlar
ben arkadaşa yardım ediyorum bayram önü
bebe kıyafeti satan vardıya
çok kalabalık oluyo
onun için gelemiyorum
merak etmeyin beni

kızlar nerdesınız yaa koybolmuşsunuz yıne:mymeka:
ıyısınız dımı bayram hazırlıklarınamı başladınız ne edıyonuz bakemkaydirigubbakcemile5

kızlar ben yeşilözen denizliye yeni taşındık daha dogrusu eşim denizlili ben yozgatlıyım denizliye yerleştik bende tanışmak istedim denizlilerle benide aranıza alırmısınız

selam horoz kentin güzel bayanları bende aranıza yeni katıldım sizlerdenim aranıza alır mısınız benide ?

kızlar ben yeşilözen denizliye yeni taşındık daha dogrusu eşim denizlili ben yozgatlıyım denizliye yerleştik bende tanışmak istedim denizlilerle benide aranıza alırmısınız

selam horoz kentin güzel bayanları bende aranıza yeni katıldım sizlerdenim aranıza alır mısınız benide ?

Hoşgeldiniz arkadaşlar. a.s. Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.:1hug:
En kısa zamanda buluşuruz inşallah...hihoyyyt

başka neler satıyo mira, ben de artık bebe alışverişlerine başladım da, eksiklerim bitmedi, daha alışverişe çıkcam
aklına gelicek herşey var
cnm beklerim
yardımcı olurum fiyattada

armıza hoşgeldiniz kızlar

günaydın hatunlar
ben arkadaşa yardım ediyorum bayram önü
bebe kıyafeti satan vardıya
çok kalabalık oluyo
onun için gelemiyorum
merak etmeyin beni

Dün öğleden sonra önünden geçtim dükkanın. Orada mıydın? İçerisi kalabalıktı, girmedim.:dilcikar:

merhabalar arkadaşlar hoşbulduk ne güzel bi site burası ben doğma büyüme denizliliyim aslında ilçesindenim çaldan ama eşimle 6 yıldır merkezde oturuyoruz aranızda olmaktan gurur duydum çok mutlu oldum :)

bu sene ankaradan denizliye(memlekteimdir kendisi) okumaya geldim..
herkese selamlaryerimseniben

Hoşgeldin canım ben de yeniyim sitede alışmaya çalışıyorum ama burasını çok sevmeye başladım çok güzel bi yer sadece bayanlara özel olması daha da güzel :))

Hoşgeldin canım ben de yeniyim sitede alışmaya çalışıyorum ama burasını çok sevmeye başladım çok güzel bi yer sadece bayanlara özel olması daha da güzel :))

selam denizlimin guzel bayanları gunaydınlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
evet canım özel mesaj atmıştım galıba açılmamış nasılsınız burada olmanızdan bende mutluyum sızınlede tanışmak isterım goruşmak dılegıyle sevgıyle kalın :içelim:

Hepinize iyi geceler...
Bu aralar sık uğrayamıyorum ama hep aklımdasınız. Bayramdan sonra görüşeceğiz inşallah.
Tatlı rüyalar...

selam denizlimin guzel bayanları gunaydınlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
evet canım özel mesaj atmıştım galıba açılmamış nasılsınız burada olmanızdan bende mutluyum sızınlede tanışmak isterım goruşmak dılegıyle sevgıyle kalın :içelim:

Canım benim şimdi gördüm mesajını hemen cevapladım ben de sizlerle tanışmak isterim :))

hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.

hemseriler hepinize selam, tatil bitti geldim gene kürkcü dükkanina.
sizlerle tanisma firsatim olmadi insallah seneye diyelim, barcman ablam ve gözekle tanisdim bu tatilde.
sizleride cok merak ediyorum.ama tatilin son haftalari zaten ramazana geldi ve kosusturmacayla bitirdim. hepinizi öpüyorum. mutlu günler herkese.

gözekle geçen kış tanıştıydıkya lem unuttunmu, kız tee manisadan geldiydi :mymeka:

Back