- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.381
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar. Bu sıcakta ne kadar güzel olabiliyorsa tabii...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar kzlar iyi akşamlar, marselcim uzun süre gelemedim, biraz rahatsızlandım 1 haftadır raporlu yatıodum siteye hiç giriş yapmadım desem yeridir, şimdilik iyiyim şükür, buluşma yapılıyomuş duyduğuma göre, ne zaman yapıceksiniz buluşmayı, bebiş yaramazlık çıkarmazsa belki ben de gelirim, hepinizi öpüyorum, güzelliklerle kalına.s.
slm ıyı akşamlar kızlar nasılsınız
ibolya rahatsızlanmışsın canım geçmış olsun neyın var bebış yuzundenmı a.s.
bende bır kaç gundur gıremıyordum hepınızı öpuyorum sevgıyle kalın :1hug:
teşekkür ederim gülsecim, geçenlerde düşmüştüm, bir de kasılma problemi yaşadım,kasılma erken doğum habercisiymiş, onun için drum yatcaksın dedi, bi de sancılanmıştım hafiften, güzel dileklerin için teşekkür ederim, anladımki görmeyi isteyince insan görebiliyor, görebildiğin için de ayrıca teşekkürler
anuşkacım çınara hürriyet okulunun arkasına taşınıcasyerimseniben
teşekkür ederim gülsecim, geçenlerde düşmüştüm, bir de kasılma problemi yaşadım,kasılma erken doğum habercisiymiş, onun için drum yatcaksın dedi, bi de sancılanmıştım hafiften, güzel dileklerin için teşekkür ederim, anladımki görmeyi isteyince insan görebiliyor, görebildiğin için de ayrıca teşekkürler
çok geçmış olsun canım.. yanlış bılmıyorsam son ayındasın dıkkatlı olmalısın ..
ılk bebeşmı olacak ..... ALLAH yuzunu gormek nasıp etsın ..
rıca ederım ne demek bı ıhtıyacın varsa ben yanındayım canım ..sevgıyle kal ve dıkkat et :1hug:
çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için gülsecim, 32. haftanın başındayız, 5 eylülden itibaren doğum iznine ayrılcam ozaman biraz daha rahat olurum artık, öpüyorum seni şeker
arkadaslar slm bana denızlıden tavsıye edebılecegınız bı kadın dogumcu var mı
çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için gülsecim, 32. haftanın başındayız, 5 eylülden itibaren doğum iznine ayrılcam ozaman biraz daha rahat olurum artık, öpüyorum seni şeker